ללקוחות שלום...

• פותח הנושא KFIRB
  • פורסם בתאריך

KFIRB

New member
ללקוחות שלום...

תודה על ההמתנה... אני יודע שאתם מחכים הרבה זמן בתור... וההיא שמתנצלת על ההמתנה כבר מרגיזה את חלקכם וחברתה שמודה לכם על הסבלנות ולא שוכחת לומר לכם ש"נציגנו ישמחו לטפל בפנייתכם.." אני יודע אני יודע שהמוסיקה המושמעת לא תמיד נחמדה לחלקכם ולעזאזל מה עושים הנציגים /הפקידים האלו במקום לענות לטלפונים ? אתם בטח שואלים בכעס... רציתי , עכשיו , בזמן שאתם ממתינים לשתף אתכם במה שעובר עליי מהצד השני של האפסרכסת.... הלוואי שיכולתי להוריד את הירח בשבילך גברת, והלוואי שיכולתי כמו הקדוש ברוך הןא, להוריד גשם, אבל אני לצערי או לשמחתי, לצערכם הרב או לשמחתכם רק נציג שירות... רובכם נחמדים , חלקכם כועסים במידה מסויימת של אמת(מבלי להיכנס האם הכעס הוא מוצדק או לא), חלקכם המתנתם המון זמן בתור.. אבל לפעמים אני מרגיש שכולכם נופלים עליי מהצד השני, ולאף אחד לא אכפת (כמו כל דבר בחברה הישראלית) מזה שלפניו, אלא בעיקר מזה שאחריו שיקבל הכי פחות ביחס אליו.... וחלקכם לפעמים, לעתים רחוקות מצליחים להוציא אותי משלוותי, היום חלקכם עשיתם זאת ובגדול, סליחה, אני לא רוצה להכליל את כולכם, כי באמת חלקכם הייתם באמת נחמדים , והיה לי כמה רגעים של אושר שיכולתי לעזור ולטפל בפנייה , לסייע ולתת , אך בגלל אלו ששאבו את האנרגיות אתם קיבלתם שירות פחות טוב ממה שאני רגיל לתת, אולי הרגשת זזאת גברת , אולי אתה כבר אדיש לכך , אדוני מרוב שעברת מס' לא ספיר של נציגים, אך שניכם ויותר קבלתם שלא באשמתכם (ולצערי ,כמה שתוכלו לסלוח לי, גם לא כ"כ באשמתי),ולמרות כל הכעס שעורר זה או זו שלפניכם, ניסיתי לתת לכם את השירות הטוב ביותר למרות שלא היה במיטבו.... במיוחד אני רוצה להתנצל בפנייך הלקוחה החמודה שפתחה את השיחה בכעס, ואני כרגיל מתנצל ומסביר למה חיכית המון זמן, למה השיחה נותקה כל פעם שחשבת שהגעת לנציג, ובסוף הפנייה והטיפול אמרת לי תודה מהלב, לא סתם כי חשבת שזה מהפרוטוקול הלא כתוב של שיחות כאלו כי באמת הודת לי על הטיפול ועל היחס שלצערי למרות שלא הרגשת או שכן הרגשת ובגלל שהבנת מאיפה זה נובע , למה אני כזה אלייך, לאחר שאמרתי לך שאנחנו בעומס , נתתי לך, את הודת לי ונתת לי את ה"טפיחה על השכם" שכה הייתי צריך, אומנם שיחתינו הייתה בבוקר אך היא הייתה אחת מנק' האור היחידות היום... בניגוד אלייך, היו את הלקוחות שבגללם אתה ואת המתנתם ואתם עדיין בשיאה של ההמתנה, אותם אלו שחשבו שבמנוי הם קנו את החברה שלי, את הזכויות שלי ושלך החברה ואנחנו צריכים להגיד כן בלי לעפעף לכל בקשה וגמחה שלהם... בגללם ,חיכיתם המון זמן בתור.... בגלל ההוא שדורש התקנה למרות שהוסבר מס' פעמים שאי אפשר כי צריכים לבצע אצלו ברחוב תשתית ואח"כ התקנה בבית, והוא לא מבין ומצפה שאדחה את גב' שולה שהמתינה לטכנאי כבר חודש ואולי יותר, מי יודע, ואתן לו את כל תשומת הלב ואזיז טכנאים ממשימותיהם כי הוא הלקוח !!! בגלל ההיא שחושבת שהיא תוכל לסחוט אותנו בלי סוף ותרגיש מינימום מלכת אנגליה הרוצה לשוחח רק עם מנהל וטורקת לי כל פעם את הטלפון והיא אף פעם לא זמינה .. היא זאת ששברה את גב הגמל , ולאחר הניתוק הטלפוני שלה היא גרמה לי לאבד את העשתונות ...... אתם עדיין ממתינים בגלל כאלו שלא מקבלים "לא" , אתם עדיין ממתינים בגלל ההיא שרוצה להתחבר רק לשבועיים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... אך חלקכם האחר שהרגיז רטן, צרח וקילל , לא קילל אותי, אלא את החברה בה אני עובד כמובן... פגע רק בשירות ובטיבו שאתן אח"כ, כי עם כל הכבוד להפרדת רגשות , ולציפיה שלך לשירות הטוב ביותר, יש מן הצד השני אדם שלרגע לא נח ואתה ממתין ושומע בנתיים מוזיקה קלאסית , שלכל הדיעות היא לא אמורה להימשך זמן ארוך כל כך ויכול להיות שהייתי מעדיף שתמתין פחות כי כך תגיע אליי פחות טעון...פחות רגוז... פחות מרוגז.... יותר נח.. יותר מקבל.. יותר נחמד... פחות נעלב ופגוע... יותר נינוח... אבל המצב כעת , ובמיוחד כעת בקיץ, שאתה אדוני ואת גברתי ממתינים המון זמםן עם ההיא שמודה על ההמתנה ועם ההיא שמודה על הסבלנות ומודיעה שאהיה חייכני ושמח .. אך עם כל הכבוד לך הלקוח ולך הלקוחה, בגלל חלקכם, אתם לצערי לא תקבלו את השירות הטוב ביותר שלו לדעתי ולדעתיכם אתם ראויים!!! כן, אני יודע , אני נציג שונה, אותו אחד שחבל לי על כל אחד ואחת מכם שעוזבים בגללי, בגלל השירות ולא בגלל סיבה אחרת, כואב לי שאני לא מצליח לשנות את הרושם .. אבל ... אני רק בן אדם, וכמי שסופג כל כך הרבה קללות, צעקות , איומים, וכעסים אינני יכול להיות אדיב ואממפטי לכולם כפי שהייתי רוצה למרות שרובכם בוודאי צודק, אבל בגלל חלקכם המועט אני מרגיש שהרוב מפספס... אשמח להיות לשירותך, גם כשאתה כעוס על החברה בה אני עובד... רק אודה אם לא תכנה אותי ואת החברה בה אני עובד בקללות, רק אודה לך שתזכור שאני נמדד על שירות , זמינות ואיכות.... אל נא, גרום לי להיות מיואש...לקוח יקר.... תודה על ההמתנה ותשומת הלב.. .בקרוב מאוד ייענה נציג אחר ולא אני, כי אני כבר לא במשמרת... נציג מצטער אם זה מבוסס על משהו שכבר היה כאן , אבל זו הגרסה שלי לאחר מה שקרה לי היום שכמעט שברתי את מחשב ושפורפרת כמעט התפרקה ןהאחמ"שית וכולם נבהלו...

למעלה