ללנצח

ללנצח

סתם תהייה, וזה לא בציניות - אתה חושב שאתה המשיח או אלוהים, או משהו אחר באזור? ואני מדגישה שזה ללאאאאאאאא ציניות. פשוט מעניין אותי לדעת אם ככה אתה חושב.

ל נ צ ח

New member
בבא הזמן יקירתי,וקרוב הדבר ../images/Emo24.gif

ועד אז הציג לך משעשועי בגמטריה: אלוקים 181 סה”כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 הגורל 244 סה”כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 החיים 73 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 שורש ישי 1126 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 דוד המלך 109 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 משיח השם 703 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 ישראל(שם אבי)541 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>> 10 בן עמי 172 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 ישו 316 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 10 מחזוריות-נצחית 1235 סה"כ >>>>>>>>>>>>> 11 יעקב 182 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 11 השם 345 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 12 המחזוריות-הנצחית 1245 סה"כ >>>>>>>>>>> 12 השכינה 390 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 12 המשיח 363 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 12 פתחו שערים ויבא גוי צדיק שמר אמנים 2037 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>> 12 נבזה ולא חשבנהו 472 סה"כ >>>>>>>>>>>>> 13 ונראהו ולא מראה ונחמדהו 670 סה"כ >>>>> 13 א ל ה י ם 86 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 א ב ר ה ם 248 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 ה מ ח ז ו ר 266 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>> 14 ג ו ר ל 239 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 מ ז ל 77 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 הנביא 68 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 נבזה וחדל אישים 473 סה"כ >>>>>>>>>>>>> 14 שם משפחתי 671 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 14 בן-עמי + שם משפחתי בת"ז 833 סה"כ >>>>> 14 גן-עדן 177 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 15 העולם-הזה 168 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 15 העולם-הבא 159 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 15 בן-עמי +(שם משפחתי) 843 סה"כ >>>>>>>>> 15 איש מכאבות וידוע חלי 924 סה"כ >>>>>>>> 15 אלוקים 187 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 16 ש כ י נ ה 385 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 16 מ ש י ח 358 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 16 לנצח 178 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 16 ולמוכיח בשער 692 סה"כ >>>>>>>>>>>>>>>> 17 והיתה מנחתו כבוד 962 סה"כ >>>>>>>>>>>> 17 ~ * ~ השם המפורש של ה' 26 בגימטריה. בן עמי מופיע 1 פעם בתנ"ך ו * 26 * פעמים בתנ"ך במרחק 1/1 לדוגמא: בנעמיאל , בנעמינדב, בנעמישדי... --- ~ * ~ --- ובחזרה לרצינות, ניתוח רציני: 15/9/2000 21:6 לנצח ----------------------- בתגובה ל: לנצח, יש לי הצעה בשבילך (duvshy) ההודעה שלי היא: טוב, דבריך נבונים, ואשתדל כבקשתך בלתת דוגמאות בנושא אחד מהתנ"ך שאותו אנתח ואסביר לכולכם כיצד הוא אקטואלי ולא נס ליחו גם לתקופת המילניום וכאן ובחרתי להסביר מפרק כט בספר ישעיה וכך כתוב: *ספר ישעיה פרק כט* (יז) הלא עוד מעט מזער ושב לבנון לכרמל והכרמל ליער יחשב: (יח) ושמעו ביום ההוא החרשים דברי ספר ומאפל ומחשך עיני עורים תראינה: (יט) ויספו ענוים ביהוה שמחה ואביוני אדם בקדוש ישראל יגילו: (כ) כי אפס עריץ וכלה לץ ונכרתו כל שקדי און: (כא) מחטיאי אדם בדבר ולמוכיח בשער יקשון ויטו בתהו צדיק: (כב) לכן כה אמר יהוה אל בית יעקב אשר פדה את אברהם לא עתה יבוש יעקב ולא עתה פניו יחורו: (כג) כי בראתו ילדיו מעשה ידי בקרבו יקדישו שמי והקדישו את קדוש יעקב ואת אלהי ישראל יעריצו: (כד) וידעו תעי רוח בינה ורוגנים ילמדו לקח: ~ ~ וההסבר הפסוקים: יז) ברור הפשט ואין צורך בהסברו. יח) ושמעו החרשים ז"א אלה שאטמו אוזניהם קודם לכן מלקחת ברצינות את דברי אלוהים ומשיחו, וממצב של בורות חשוכה מהקדמות כוזבות, יראו כולם האמת במצב הידיעה! יט) בוודאי, מציאות האלוהים כעובדה היא קודם כל שמחתם של ענווים ואביוני אדם שידעו לרוב את ההשפלה וסבלו לעג ו או יאוש בחייהם והם האביונים מוכי גורל, חולים אנושות... (המיואשים) הם שהיו נכנעים לאבדון כי הם חיו בידיעה את עצמם כחסרי ישע גמורים, הם יותר מאחרים תהיה להם הסיבה לגיל ולשמוח בקדוש ישראל שהוא כמובן המשיח שזה נגלה העתיד להושיעם. כ) מפלה לעריצים, תמו דברי הלעג לאלה שהתלוצצו על קדוש ישראל ודברי אלוהים ודין כרת לשקדי עוון. כא) זעם השם על אלה המחטיאים אדם בדבר (כמובן שהזעם יתמקד חוץ מ באחרים, במיוחד באלה שהחטיאו את קדוש ישראל טרם התגלותו כי הם אלה שיתנו את הדין לאלוהים על שהם שידעו שהוא המשיח, לא אפשרו לו את הכניסה בשער כדי שיכנס באמצעותם בכבוד, כדי למלא תפקידו כמלך המשיח, אלא היקשו עליו את הכניסה ובנוסף, רבים מהם עשו לו כל מני תרגילים להפילו בתוהו ז"א לשכנע אחרים שהוא משוגע. כב) לכן אלוהים הסיר ממנו את רגשות הבושה שהגבילה אותו וגרמה לו לחיות כבמסתר פנים מעיני האנושות, ועם זה הביטחון העצמי הוא יתגלה וזה כבר ניכר בפניו הטובים ובריאים . כג) כולם ידעו את מעשי אלוהים בקרבו ז"א, את מעשה האלוהים בו, ואז כולם ידעו ויקדישו את שם האלוהים, יקדישו אותו את קדוש יעקב הוא המשיח בהתגלותו ברבים, ויעריצו אנשי האומות את אלוהי ישראל. כד) ואז תועי רוח למיניהם (אלה שחיפשו בכל מיני כתות, דתות ,ספרים ,ארצות ובכל מיני דרכים את האמת)ידעו בינה ז"א ידעו את האמת האחת האוניברסלית מפי המשיח, והרוגנים ילמדו מזה לקח. |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

טוב, רק כי שאלתי מתוך סקרנות

אז אני לא אתווכח עכשיו... אגב לא בדקתי את המילים כי זה לא ממש מעניין אותי...אבל המילה "אלוקים" מופיעה פעמיים, עם שני מספרים שונים. תחליט?

ל נ צ ח

New member
טוב, רק עניתי מתוך הבנה שסקרנית את

אז גם אני לא אתווכח עכשיו... אגב בדקתי המילים וזה ממש מעניין אותי... וצודקת את שהמילה אלוקים מופיעה פעמיים בזה קובץ "שעשועי בגימטריה" זאת טעות שעשיתי בעריכהת הקובץ וכמובן ש אלוקים 187 בגימטריה היא הנכונה. תודה על ההערה אכלה סוף שבוע אני מאחל לך ממני ידידך לפורום * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
בדקתי שוב, ו אלקים

= 181 בגימטריה סה"כ 10 יש שכותבים עם או בלי "ו" כמו ש אלהים כותבים עם או בלי "ו" טעות ההקלדה שלי הייתה שלא שמתי לב ופעמיים הקלדתי את השם אלוקים עם "ו" שוב תודה, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למעלה