ללמוד C

chayahd99

New member
ללמוד C

מישהו יכול להמליץ לי על מדריך כלשהוא ללימוד C (עדיף בעברית), אך גם אנגלית זה טוב.

IP yuval

New member
אני ועוד הרבה אחרים ממליצים על

"The C Programming Language, Second Edition" של K&R http://cm.bell-labs.com/cm/cs/cbook/ אבל דרוש ידע בתכנות בשפה אחרת.

Theherod

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בעברית?

וואו, בדיוק התכוונתי לבוא לשאול וזה בכותרת, בכל מקרה, כבר לפני כמה זמן המליצו לי עליו וראיתי באתר שיש אותו בתרגום לעברית, הרמה שלי באנגלית לא טובה עד כדי למידת תכנות... חיפשתי את הספר, ומצאתי רק מידע, אבל בשום מקום לא היה במלאי, באתר של אור עם (שכתוב גם שם באתר וגם בשאר האתרים שהם המוציאים לאור של הספר) אין את הספר, מישהו יודע איפה אפשר לקנות? לא אכפת לי גם משומש במצב סביר, תודה!

IP yuval

New member
אתה בכל מקרה צריך ללמוד אנגלית,

אז עדיף לך להתחיל עכשיו. תתחיל לקרוא את הספר ותתרגם מילים שאתה לא יודע. זה יעזור מאוד לאנגלית שלך. האנגלית בספר גם לא ברמה גבוהה, היא טכנית בעיקר. אם נכנסת לאתר של הספר, היית יכול לראות שתירגמו את המהדורה הראשונה של הספר הזה לעברית, אבל, אם אני לא טועה, המהדורה הראשונה לא מלמדת ANSI C, אז המהדורה החדשה עדיפה.

Theherod

New member
מישהו יודע איפה אפשר לקנות...?

חיפשתי בכמה חנויות מקוונות ולא מצאתי, מישהו יודע איפה מוכרים? תודה

cybordyn

New member
אני ממש לא ממליץ על K&R.

קראתי אותו בגרסא האנגלית, ולדעתי הוא ספר רע. לא יודע אם קיימת גרסא עברית, אבל לא הייתי מצפה לגדולות ונצורות מגרסא כזאת ובכלל אני חושב שמי שרוצה ללמוד מספרים טוב יעשה אם ידבק בסיפרות-אנגלית. אבל אני כן ממליץ על: C - The Complete Reference by HERBERT SCHILDT

annefan

New member
יש פה בעיה

הספרים הטובים ב-C יצאו בתחילת שנות ה-90 כך שהסיכוי להשיג אותם אפילו באנגלית לא נראה לי גבוה. אני מסכים עם cybordin שלא כדאי להתחיל מ-K&R (למרות שהם כתבו את השפה). אני לא מסכים אתו לגבי ספרי הרברט שילדט. הוא עושה לא מעט טעויות בכל מיני רמות. השאלה אם את שואלת על C דווקא, או C\++C. במקרה השני, אין כמו Thinking in C++.

OriIdan

New member
לא להתחיל מ K&R ???

ממש לא מסכים. כשאני התחלתי ללמוד C ביקשתי ממי שהציע לי ללמוד שיביא לי ספר הוא הביא לי את K&R קראתי את הפרק הראשון עם תוכנת hello world ראיתי כמה זה פשוט ואז פשוט קראתי את הספר כמו רומן מפרק ראשון ועד אחרון וכך למדתי C. לא מצאתי עד היום ספר שישווה לו.

למעלה