ללמוד עיצוב גרפי?

Elsewhere

New member
ללמוד עיצוב גרפי?

אמ, היי. קוראים לי רז, ואני בן 16 וחצי מאיזור השרון. רציתי לדעת אם יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול ללמוד עיצוב גרפי ברמת קורסים סמי-מקצועיים {כלומר, לא תואר ולא משהו מקצועי, אבל גם לא משהו שלא יעזור לי בעתיד כמו טוטריאלז ליצירת אפקט פיצוץ [נניח]}. בעיקרון, להכיר את הכלים ואת התוכנות של היום, להשיג נסיון שימושי בתחום, כל זה. יש לי נסיון עם פוטושופ, אבל שום דבר רציני [לא ליצור שום דבר, בעיקר לקחת תמונות ולתמרן/לשלב/לגזור/לערוך אותן כפי שעולה על רוחי באותה השעה]. אין באמת דרישה לאיפה זה צריך להיות, אבל התחום העולה לראש הוא בין ת"א לנתניה, בערך [אבל עם העדפה למקום שאיננו נתניה, מטעמי תחבורה ציבורית.
]. אני מניח שאתם לא בדיוק יכולים לפרסם כאן שמות של מקומות, אבל אני אשמח אם תתנו לי רשימה של מקומות שאליהם אני יכול לפנות. תודה מראש!

scalla

New member
בקשה בעייתית...

אני יכול להגיד שאת כל הנסיון שלי קיבלתי כמעט נטו משימוש תכל'ס בתוכנות (לחפור בהם כמה שאפשר, לראות מה כל כפתור עושה) מדי פעם היתי רואה טיפים בפורום זה או אחר. ספיצית לעיצוב, קשה לי להצביע על מקום רציני שהלימודים בו לא אינטינסיבים ולוקחים פחות משנתיים. במקרה כזה, באמת נראה, לי שהחשיפה באינטרנט ובכלל, (אם זה בפורומים או בעיתונים או באתרים השונים) היא די המצב הכי טוב במקרה הזה.

Raz 777

New member
[אני מכינוי אחר]

העניין הוא, שאני לא מרגיש שזה ממצה. אוקיי, בעיקרון, אני מחפש את החלופה ללימוד עיצוב גרפי בתור מקצוע מורחב בתיכון [כי אני יודע שזה קיים בבתי ספר מסויימים], כי אצלנו... ובכן, אין את זה. תודה בכל מקרה...

scalla

New member
אני מכיר מישהו שלמד את זה במסגרת...

תיכון. הוא אומר שזה לא היה משהו בכלל (לא מפתיע). תשמע, חשיפה ונסיון זה בדרך כלל תהליך איטי יחסית. קשה לי לתת לך פתרון שבבום יפול עליך הכל. אבל אני חושב שיכול להיות שעוד לא באמת נחשפת למספיק דברים. סתם שאלה, יש תחום ספציפי שאתה מתעניין בו במכלול של עיצוב גרפי?

amitais

New member
מנטור נחשבים טובים

אבל זה יותר בתחום של תוכנות ופחות עיצוב. אתה יכול לבדוק במכללת מנשר אם יתנו לך להרשם לכמה קורסים (זה בתל אביב) מנשר כן מלמדים עיצוב ברמה לא רעה בכלל והם מאוד ליברלים יחסית למכללות ואקדמיות, כך שבהחלט יכול להיות שיתנו לך. אתה צריך לקבוע פגישה עם עמית טריינין, ראש המחלקה לתקשורת חזותית, ולהסביר לו את מצבך.

למעלה