ללמוד לפני תיאוריה

boazsalomon

New member
ללמוד לפני תיאוריה

מותר להתחיל ללמוד נהיגה לפני שעברתי תיאוריה?

adidas88

New member
לא

רק את מס' הטלפון של המורה שאתה רוצה ללמוד איתו.

Gal isr

New member
טופס ירוק לא צריך?

יש מורים שלא מבקשים את הטופס בתחילת הלימוד- אבל זו עבירה על החוק. שוטר שעוצר מורה נהיגה במהלך שיעור זכאי לבקש את הטופס הירוק של אותו תלמיד לבדיקה.

Daemonlior

New member
../images/Emo31.gif

לא משנה אם המורה מבקש את הטופס לפני הלימוד או לא... גם אם יש למורה את הטופס, הוא בדרך כלל לא נמצא ברכב אלא שמור בבית הספר..

Gal isr

New member
דווקא אצל מי שאני מכיר לא

כל הטפסים הירוקים יושבים בקלסר גדול במושב האחורי של הרכב יחד עם עוד טפסים אחרים וכו'..

adidas88

New member
יופי-החוק

תכלס, אם הוא רוצה להתחיל הוא לא חייב את הטופס הוא שאל על תחילת הלימוד ומה הוא צריך להביא-הוא לא שאל מה החוקים. אני אישית לא מכירה אף מורה שמקפיד על הטופס יכול להיות שיש אבל הם מעטים

boazsalomon

New member
טוב אתם טועים

לפי מה שהבנתי מהבית ספר לנהיגה שלי אני צריך להחתים את משרד הרישוי על טופס (לא הבנתי איזה , זאת בדיוק השאלה שלי) ורק אז אני יוכל להתחיל ללמוד נהיגה בלי תיאוריה.

Gal isr

New member
אז זהו- שלא

כי אפילו אני, שהמורה שלי כן מקפיד על הכל- לא הייתי צריך להחתים. אני צריך חתימה של רופא עיניים ורופא משפחה- זה הכל.

NewUser4

New member
זהו שכן.

כיום, רוב המורים כלל לא מקפידים על המצאותו של טופס ירוק חתום כראוי ברשות התלמיד. המורה שלך, עושה בחכמה, ודורש אישוריים רפואיים. אך, זה לא מספיק. יש לקבל חותמת "כשיר לנהיגה" ממשרד הרישוי. חותמת זו היא מה שתלמיד צריך לפני שהוא מתחיל ללמוד נהיגה. וזה מה שמבקש בית הספר לנהיגה של רושם ההודעה המקורית.

למעלה