ללמוד יפנית ביפן?

perkele

New member
ללמוד יפנית ביפן?

שלום, מישהי בקיאה אולי באפשרויות ללימוד יפנית ביפן? הבנתי שיש בתי ספר ביפן שמציעים קורסים לזרים באורכים שבין שלושה חודשים לשנה וחצי והייתי מעוניין לדעת אם מישהי ביקרה במקום כזה או מכירה מישהי שלמדה ויכולה לספר קצת מה ואיך. ובנוגע לאורכי הקורסים, מאחר ומדובר ביותר משלושה חדשים האם יש אפשרות להוציא ויזת סטודנט אם נרשמים לבית ספר כזה? תודה מראש, ערן

הייתי שמח לעזור

אבל מלשון ההודעה אני מבין שאתה סומך רק על עזרתן של בנות המין היפה... בהצלחה.

perkele

New member
חן חן על האדיבות

ההודעה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד ופונה, כמובן, לשני המינים. שוב תודה, ערן

0Pandemonium0

New member
זאת פעם ראשונה.

אף-פעם לא ראיתי גבר שנוח לו יותר להשתמש בלשון נקבה. כל הכבוד.

Morysan

New member
הממ....

אני לא פמיניסטית או משהוא...(שובניסטית לך תדע..) אך ישנם אנשים שיותר נח להם לפנות אל המין השני. כאשר הם מדברים אל שני המינים. כגון שאלונים...האם אתם ראיתם אי פעם שאלון שהובנה בלשון נקיבה?. לא. רוב השאלונים חוץ מאלה שמובנים ללשון הנקיבה בלבד מובנים למין הגברי. הזכר. ממ.מ..זה הכל! אוהבת :]

KX250

New member
תשובה

אני ישלח לך שתי קישורים WWW.RAINBOW.NE.JP זה אתר טוב {מקווה שלא טעיתי באיות. השני יהיה [email protected] דרך אגב עסק נורא יקר בין 6000 ל 10000 דולר רק לימודים לשנה תראה אם תמצא משהו אם לא אני יחפש לך את האתר {אני צריך ללכת למשרד שלהם }

Werecat

New member
הנה אתר בשם "בבית, ביפן".

http://athome.chineseflagship.org/index.html בהצלחה.. לכל מקרה!

hazu1

New member
אני למדתי כך 6 חודשים

והסברתי על כך בפורום לפני לא הרבה זמן. אם מישהו יסביר לי איך לעשות קישור לשרשור, אני אוכל להפנות אותך לשם.

furrball

New member
כשתיכנס לשרשור

יש לך "קישור להודעה" בין האפשרויות מתחת להודעה. זה מביא אותך ללינק ישיר להודעה

hazu1

New member
ואז מה אני עושה???

סלח לי על הבורות. ד"א אני בחורה.

שרית(^_^)

New member
את צריכה

להעתיק (Ctrl+C) את הכתובת שמופיעה בחלון הדפדפן ועושה לה paste (Ctrl+V) לתוך שורת ה"קישור" בתחתית הודעה חדשה, מתחת ל"כתובות אינטרנט נלוות". כשאת עושה paste, שימי לב שה-http:// לא מופיע פעמיים. בשורת ה"תיאור" את יכולה לרשום מה שאת רוצה.

שרית(^_^)

New member
והנה

כבר עשיתי את הקישור בשבילך

hazu1

New member
שיחקת אותה אחותי

תודה רבה
כבר מלא זמן שאני מנסה לפענח זאת...

שרית(^_^)

New member
אין בעד מה, いもうと

ראיתי שאת צעירה ממני בשנה, אז いもうと (ולא 姉ちゃん)

perkele

New member
תודה ברה לכל העוסקות במלאכה

תודה רבה לכל המשיבות (והמשיבים). עזרתן לי מאוד. אני מקווה להתחיל ללמוד יפנית ביפן בהקדם, אם כי נראה שעלי לעבוד קשה בשביל לחסוך מספיק כסף לשם כך. תודה רבה. ערן

למעלה