ללמוד ולהפנים

hani31

New member
ללמוד ולהפנים

אני רוצה לציין שממש מושך אותי להכנס לפורום לקרא את הדברים ולקבל חיזוקים ותובנות מותיקים-ות. המילים המעודדות ממש נותנות כח לנסות להבין , לקבל, ולנתמודד יפה מאוד ! חגית

../images/Emo127.gif יפה כתבת

וזו מטרת הפורום , ללמוד אחד מהשני על דרכים להתמודד , וכל אחד לוקח את מה שמתאים לו כצידה לחיים . אבל עלינו לזכור שאם לא כותבים אין מה לקרא! או כמו ששמעתי מיעל (מנהלת פורום 60+) מי שאינו כותב בפורום דומה לגבר הקורץ לנערה בחשכה .. רק טוב טלי

ALIZ58

New member
גבר קורץ לנערה בחשכה

אהבתי את ההגדרה,,אני אישית העיפו אותי מפורום בגלל שלא כתבתי אלה רק עיינתי ,,כי לא היה לי מה להגיב ולא ראיתי את עצמי כמו עדר אבל נחמד המשפט שנכתב היום הבנתי קצת מעבר ....

להעיף מפורום????../images/Emo2.gif

בכדאח שפורום יהיה פעיל ומעניין צריכים כותבים, אנו כאן פורום תמיכה! כל אחד זכאי להשתמש בפורום כרצונו ...מעוניין לשתף או להשתתף ולפעמים סתם להיות קורא סמויי , הכל מקובל ...רק צריך לזכור משוואה פשוטה עם כותבים יש מה לקרא !! רק טוב
טלי

שלום לכל הבגירות

בוקר טוב לכל הגבירות מקווה שאותי לא יעיפו מהפורום ( סתתתתם ) פה כולם/כולן נשמות טובות ,ועוזרות אחת לשניה אני גם מדבר הרבה בטלפון עם הנשמות היקרות חוץ מהפורום מקווה שהכתיבה והקשבה יעזרו לעבור את גהנום האובדן,בדידות ,ויאוש ( שאסור שזה יקרה ) הכתיבה כמו ניקוי רעלים מהגוף ,לכיונים של הבראה נשפית ,החזר השפיות ,והרצון להמשיך בחיים ,עבור אלה שיקירינו השארו מאחור. כמו כל תהליך הבראה ,לוקח זמן ,יש עליות ,ירידות מאוד חזקות ,ואז צריך לקחת את המחשב ,ולכתוב מה שרוצים ,במסגרת מכובדת ,כדאי להמשיך את החיים ולהוציא את הכאב שנצבר בתוכינו. כאב זה הורס כל חלקה טובה בנפשינו ,ואין קיצורי דרך ,כמו שכתבתי במכתבים קודמים ,מסלול טירונות נפשית בשלבים עד הקצונה ,שם נקבל כבר עולם משוחרר מכאב ועצב ובסוף נוכל גם לצחוק ,לשמוח בחלקנו ,ולחשוב בחיוך על אהובינו בלי רגש ההרס וכאב סססססססבבבבבבבבלללללללנננננוווווווותתתתת עם עצמינו אין שלום עכשיו ,אין בלי כאב עכשיו , בהונגריה אומרים מרק טוב צריך לבשל על אש קטנה גם פה ,תהליך ההבראה ,זה במנות קטנות מתמשכות ,עד שה"מרק " יהיה בשל לחיים חדשים ואחרים את זה אני מרגיש יום יום זה עד היום תשחזיקו מעמד אלמן "טרי " 9 חודשים שוורצה חיה

למעלה