ללמוד ואיפה

ללמוד ואיפה

האם מישהו עשה קורס בבית ספר "יואל גבע" ויכול לספר לי איך זה?? אמרו לי שיואל גבע מפציץ באוניברסיטאות ,כלומר הרבה מקבלים שם ציונים טובים.האם זה נכון??

gabimaor

New member
הצעה

שלום לך.שמי גבי ואני מדריך ברשת תיכון תל אביב. אני מזמין אותך להתקשר אלינו לברר פרטים על הקורס. יש לנו מספר סניפים בכל הארץ שבהם תמצא יחס אישי ועזרנ לכל אורך הדרך.אם יש לך שאלות על הקורס אל תהסס לשלוח לי בפרטי או כאן.

תודה אבל...

אני די סגור על "יואל גבע"...שמעתי דווקא דברים לא ממש טובים על תיכון תל אביב....ולעומת זאת שמעתי ואני יודע בודאות שביואל גבע אנשים מאוד מאוד מרוצים...גם הציונים שם גבוהים יחסית לשאר המכונים

gabimaor

New member
תרשה לי

אני לא אגיב על ה"ציונים" של יואל גבע. לא יודע ממי שמעת ומתי זה היה אבל אתה מוזמן לדבר עם תלמידים של הקורס הנוכחי.קפוץ לאחד הסניפים ודבר עם החברה בהפסקה.תאמין לי שתשמע דברים טובים.אני יכול רק לומר לך שאצלנו לא תהיה בכיתה של 40-50 איש ואת היחס שתקבל לא תמצא בשום מקום.בכל מקרה בהצלחה.

idan1

New member
לימודים אצל יואל גבע...

שלום, אני לומד עכשיו בקורס של יואל גבע למועד פברואר ולמרות שאני לא יודע להגיד לך ממוצע ציונים או להשוות לקורסים אחרים אני יכול להגיד לך שאני ממש מרוצה מהרמה של המדריך ,מאיכות החומר הלימודי שניתן לנו וגם היחס לכל אחד מצוין... אם יש לך שאלות ספציפיות על הקורס אני אשמח לענות.. עידן.

שלום עידן

אתה לןמד בסניף ראשון או תל אביב??אצל איזה מדריך?? האם דרך הלימוד שלו ואיך שהחומר מועבר מתיישב לך טוב בראש ?? או שבשיעורים לא כל כך אלא רק בתגול בבית??

dana810

New member
מצטרפת לשאלותייך

והנה הקפצה

idan1

New member
תשובות...

אני לא לומד לא בראשון ולא בתל אביב, אני לומד בקריות :) אני ממש מתחבר לדרך הלמידה שם שממש מלמדת מהבסיס של הבסיס ואין מצב שפתאום ידברו על משהו שאתה לא יודע איך להתמודד איתו. הנושאים בנויים ככה שבכיתה עוברים על נושא מסויים, לומדים אותו ועושים מספר שאלות שהן מהוות חתך של הנושא הזה בבחינה הפסיכומטרית ואז בבית יש תירגול רחב של כל הנושא לעומק. גם הספרים ממש מצויינים, יש הסבר לכל שאלה ומה שחשוב זה שכל השאלות לתירגול בבית הן שאלות מתוך מבחנים אמיתיים... מה גם שהם דואגים שלא נשכח את החומר שלמדנו עכשיו עד הבחינה שהיא בעוד חודשיים, ותמיד הם דואגים בשיעורי בית לתת תירגול של נושא שכבר עשינו לפני כמה שבועות (כמות הספרים בהתאם)... מקווה שעניתי על מה שרציתם לדעת. אם יש עוד משהו...אשמח לענות... עידן.

ליב Liv

New member
גם אני התחלתי את הקורס של מועד

פברואר ביואל גבע.. (בת"א) ואני גם מאד מרוצה מהדרך לימוד.. בדיוק כמו שעידן ציין! יש לי מורה מעולה! ואני ממש מרוצה וממליצה..
אבל וווווווואי כמה שיעורים..
בכל מקרה שיהיה לכולם בהצלחה!

אה...

אותי שלחו למדריכה בשם וארה סלומון.האמת אני לא בטוח במי מדובר...אני שואל פה ושם אנשים ולא הרבה מכירים אותה..טוב אבל חפיף אני עכשיו עסוק בקורס שלי בלשון..אני עוד עושה לשון עכשיו בגבע תל אביב וגם חיבור.אז אין לי ממש זמן לעסוק בפסיכומטרי

למעלה