ללמוד בארץ המקור

Zeev Foux

New member
ללמוד בארץ המקור

מפגש פתוח בנושא לימוד אמנות לחימה בסין/טאיוואן יתקיים ביום שישי בשעה 12:30 בפארק הירקון. במפגש נפרט: * דרכים למציאת מורים/בתי ספר טובים ומהימנים * הקשיים לתלמידים זרים/ישראליים * השתלבות בכיתה הסינית * לימודי שפה ותרבות * מציאת עבודה * ויזות * משך הלימוד האופטימלי * ועוד. המפגש מיועד למי שמעוניין (כעת או בזמן כלשהו בעתיד) ללמוד אומנויות לחימה בארץ המקור – סין וטאיוואן – ומעוניין להתחיל לברר על הנושא. את המפגש מארגן חנן (שלומד כרגע בסין כבר שנה שלישית) ואני אעזור לו. המפגש אינו מסחרי ואינו בבחינת המלצה על מורה זה או אחר !! נשמח לקבל שאלות בשרשור כאן או בפורום אתר חרב לעט. להתראות חנן וזאב

Zeev Foux

New member
לאור שאלות שקיבלתי - הבהרה

המפגש הוא בחינם, אינו מחייב (את המשתתפים) ופתוח לכל מי שמעוניין.

קציצון

New member
בתור אחד שרוצה אבל צעיר מדיי כדי

לקבוע משהו או אפילן להגיע לתל אביב(רחוק , ואין לי עדין רשיון או אוטובוס שייקח אותי לשם) יהיו עוד מפגשים או שתוכל לפרסם את תוכן ההרצאה כי זה מענין אותי וכבר קראתי מאמר באתר שלך-שלכם שכותב על סוגיי בתי הספר בסין

fa jing

New member
תיקון קטן

תודה רבה על הקרדיט אך.... איני מארגן המפגש ואיני רואה עצמי ככזה. פשוט ראינו לנכון לקיים מפגש מסוג זה לאור השאלות הרבות וההתעניינות הרבה בתחום מצד רבים. מקווים לעזור ולתרום לכם.... נתראה ביום שישי.... חנן

no more lies

New member
למה בכלל כדאי ליסוע לסין?

במה זה עזר לך (אישית)? אתה שם כבר שלוש שנים?

orii

New member
ולזאב, לאלוף התרגומים, עיני העייט

Eagle= עייט hawk = נץ vulture = נשר יש הרבה טעות תרגום בשמות של דורסים בין אנגלית לעברית

orii

New member
ומה זה fa jin?

זה מתוך המאמר בקישור שנתת. תודה.

Zeev Foux

New member
פה ג´ינג (פה רפויה)=כוח מתפרץ

בהכללה גסה ניתן להגיד כי פה ג´ינג (פה רפויה)=כוח מתפרץ. אם נרצה להיות מדוייקים יותר, הרי שמדובר בכוח מתועל, מדוייק ופתאומי. לדוגמא - מכת פטיש חדה המחדירה את המסמר הענק עד ראשו. להבדיל מדחיקה/דחיפה הדוחפים את מסמר בכוח (או במאסה) וממכות רבות ולא מדוייקות, הכוללת יישור מחודש של המסמר ו... אאאווץ´! הלך לי האגודל :) אני בטוח שחיים יוכל להדגים לך את מונח הזה, וגם להסביר לך בצורה יותר מעמיקה.

למעלה