ללל
R Robbie רובי New member 11/12/05 #2 אופסס חחח שרתי שיר. טוב נו שיהיה שבוע טוב. היום השיר שלי הוא "לך הממלכה". מכירים???
R Robbie רובי New member 11/12/05 #4 שיר מדהים שהוקלט בהופעה חיה לכבוד תרצה אתר ז"ל. היא כתבה מן הסתם את המילים ועדי רנרט הלחין שיר מדהים. נמצא באוסף : "כמו ציפור בחדר".
שיר מדהים שהוקלט בהופעה חיה לכבוד תרצה אתר ז"ל. היא כתבה מן הסתם את המילים ועדי רנרט הלחין שיר מדהים. נמצא באוסף : "כמו ציפור בחדר".
ו ולנטינו לוי New member 13/12/05 #8 אמור להיות לי אותו איפשהו../images/Emo56.gif במחשב זוכר שזה שיר יפה, אבל לא איך הוא הולך
ש שרית7 New member 17/12/05 #9 לילה שלו יורד על עפעפיי... רוטט במילותיי... זו אני זה אתה זה הזמן... מפניי דמותך הבהירה דוק עצב מסירה,,, עיר קרה וזרה היא נמוגה הולכת... זרועותיך הם ביתי כאבי ושלוותי אתך קסם הלילה... כשנוגעים... יש שעות ורגעים הנישאים ומרגיעים בחום... קסם הלילה... כשנוגעים... רומנטי ויפהפה וקסום.
לילה שלו יורד על עפעפיי... רוטט במילותיי... זו אני זה אתה זה הזמן... מפניי דמותך הבהירה דוק עצב מסירה,,, עיר קרה וזרה היא נמוגה הולכת... זרועותיך הם ביתי כאבי ושלוותי אתך קסם הלילה... כשנוגעים... יש שעות ורגעים הנישאים ומרגיעים בחום... קסם הלילה... כשנוגעים... רומנטי ויפהפה וקסום.