ללללממממההה?!

גם אני אחפש תמונות שלהם

למרות שלא נראה לי שיש לי הרבה שהם ביחד... אבל יש כשהם לבד ואולי גם כשהם ביחד כשיהיה לך יום הולדת אני אבדוק...

יאקומו

New member
לי יש הרבה...

שכחתי! יש לי ב´וונטייז´ שלי... (ככה כותבים, נכון?) עכשיו, אני אביא לך ה-מ-ו-ן ביום הולדת (או לפני...)

מה זה בכלל? כן אני יודעת שאני טיפשה

לא צריך לומר... אבל אין לי שמץ של מושג מה זה ואני אשמח מאוד לדעת (הראש שלי לא מכיל מילון רגיל - הוא מכיל רק מילון כיס)

Digi Lista

New member
את לא טיפשה!!!

שיהיה ברור לך!!!. וולנטיין זה יום "האהבה" העולמי שחל ב14 בפברואר...אבל כמובן שזה שטותי כי כשאוהבים מישהו אוהבים אותו בלי קשר לתאריך!!!(ושוב הפסיכולוגית,פילוסופית, הפסיכית המומחית והמטורפת הנצחית דיברה שטויות שלא קשורות לכולם...)

זה נכון...

"כשאוהבים מישהו אז אוהבים אותו...בלי קשר לתאריך"{לקוח מספרה המדהים של ליסטה.."אהבה בלי קשר לתאריך"...עכשיו בחנויות הספרים..ובכלל בכל חנות..}

אבל אני עדיין לא ידעתי איזה יום זה

אז אני בכל זאת טיפשה אולי אם אני אקנה את הספר יכנס לי קצת שכל לראש... ואולי אני כל כך טיפשה שגם זה לא יעזור...

Digi Lista

New member
היית מספיק חכמה כדי לשאול!!!

ואת לא טיפשה, גם אני לא יודעת המון דברים(וכשפעם אחת לא ידעתי כאן משהו למרות שחשבתי שכן גרמתי לעצמי לפאדיחה נוראית...). אבל יש משהו שאני כן יודעת(למדתי...)- כשלא יודעיםלא מתביישים,שואלים!

זאת פשוט לא הפעם הראשונה שזה קורה

פעם ידיד שלי שקטן ממני בשנה דיבר איתי והוא מדבר ואני לא מבינה מילה וזאת הייתה ממש פאדיחה... הוא מדבר על בובות וודו ואני שואלת מה זה הוא אומר לי איזה משפט באנגלית ואני שואלת מה זה הוא מדבר איתי על קטנטנות ואני שואלת מה זה (וזה כבר ממש טיפשי כל תינוק יודע מה זה קטנטנות) הוא אומר לי מה שמשמעות השם טלי והוא אומר לי שזה הטל שלי ואז אני שואלת מה זה טל וזה כבר בכלל עבר את גבול הטמטום ומאז כל פעם שהוא מדבר איתי הוא שואל אותי אם אני יודעת מה זה וכמעט תמיד אני לא יודעת

Digi Lista

New member
את לא טיפשה!!!

קורה שלא יודעים המון דברים! אבל מכאן ועד טיפשות המרחק ענק! וידיד שלך לא צריך להתייחס אלייך כמו אל מטומטמת כי את לא!!!אני בטוחה שכמו כול אדם גם הוא לא תמיד מבין הכול! את יודעת מזה אדם טיפש? א. אדם שלא מוכן להודות שהוא לא יודע ב. אדם שלא מוכן להודות בטעויות שלו ג. אדם שיורד על אחרים ומרגיש עליון לעומתם שאני אמשיך?...את לא עונה על אף אחד מאלה(ואם אני אמשיך תראי שגם על האחרים לא!) אז איך את טיפשה בדיוק?...

את כנראה לא ממש מכירה אותי

אני לא אף אחד מהדברים שאמרת אבל הינה משהו שאני כן יודעת (ואם זה לא נכון אז זאת עוד הוכחה לזה שאני טיפשה) מה שאמרת מגדיר סנובים לא? בכל אופן אני חושבת שטיפש זה אחד שלא יודע כלום מדבר שטויות משעמם אנשים באופן מוגזם עושה דברים ממש רעים (אולי לא לכם אבל אני עושה דברים ממש ממש רעים דבר אחד בעצם אבל הוא כמו מיליון דברים) ומודה בזה וידיד שלי לא אומר שאני טיפשה הוא לא שואל אם אני יודעת מה זה כל דבר כדי לרדת עלי הוא שואל כדי שהוא יוכל להסביר לי מה שאני לא מבינה ואני בדרך כלל לא מבינה

Digi Lista

New member
והינה אשת הפרסומת שלי...../images/Emo8.gif

היא גם חוזה את העתיד ומגלה לכם
ים על שמו של הספר...כמה דקות לפני שהוא יצא לחנויות!!! אבל תמשיכי ככה, כי מרוב שאני עסוקה בכתיבת הספרים המהוללים(ומטורללים)אין לי זמן לשווק אותם(וחבל כי גם דיבבתי והלחנתי אותם, הוצאתי משחקי מחשב שמבוססים עליהם,כלי ביה"ס, כלי מטבח, צעצועים, בגדים...אני תעשייה!) מתה עלייך!
(או שאני סתם מתחנפת בשביל הפרסום...
)

ואני והמעריצים מתים עלייך../images/Emo8.gif

ואל תדאגי כל עוד תמשיכי לייצר דברים אז אני אפרסם אותם...חחחחחחחחחחח.. אה וגם הספר יצא...לחנויות אם אני לא טועה מחר אז רוצו כבר עכשיו להזמין אותו....

Digi Lista

New member
שאלה חשובה...../images/Emo8.gif

לכמה שפות דאגת שיתרגמו את סדרת הספרים המופלאה והבלתי נגמרת שלי?אמרת לי פעם לכמה ולאיזה שפות אבל אני סנילית מידיי כדי לזכור דברים ששייכים לאנשי שיווק...ומה לגביי ההצעה שלי לעשות שיעורים שלמים על הספרים העמוקים הללו?שיחדת את אנשי הכנסת,הממשלה,הבג"צ,הבד"צ(כן, גם הקהל הדתי וודאי יוכל להינות מהתעשייה שלי...), הנשיא בוש?...צריך לעשות שיעורי ספורט על ועם כול המוצרים(למה לא חשבתי על זה בעצמי?!)- למשל 123 ספר מלוח, מחבואים(כולם מתחבאים וקוראים בשקט את הספר הראשון שמסיים מספר לכולם- לא לפני שימצא אותם כמובן..., ואז מי שנמצא אחרון קונה לכולם עוד כרך מהסדרה, ועוד מוצרים נלווים...)וגם את שאר התוכניות שלנו, באמת הכול אני צריכה לעשות בעצמי?

אוי אל תדאגי...

אני כבר דאגתי להכל...כולל קבלת ספרים בטיסות וכמובן נסיעות אוטובוס הספר מתורגם לכל השפות הקיימות כולל לטינית ישנה... וכמובן יש לך שיעור על הספר ביום חמישי הבא..

Digi Lista

New member
יופי, סוף סוף איש שיווק שמתפקד..../images/Emo13.gif

פיטרתי 50(מיליון...)אנשי שיווק עד שהחלטתי לך את הניסיון...ואת...סתם בסדר כזאת לא משהו מיוחד אבל(
ברור לך שזה בצחוק נכון?...)...יש לך עוד רעיונות לשיווק?(אל תיגרמי לי לפטר אותך גם...), המטרה שלנו היא להפוך את הספרים וכול המוצרים הנלווים לחפצי פולחן!!!!!!!!(לאל זבר...סיפור ארוך, אבל הוא האל הכי משכיל שקיים!...כבר סיפרתי לך את הסיפור?...)יקימו מקדשים עם המוצרים(או על המוצרים...)....

אממממממ..

לא,לא סיפרת לי את הסיפור...אני אשמח לשמוע אותו...וברור שיש לי עוד רעיונות אבל יגיע הזמן שלהם...

Digi Lista

New member
יש מעל חצי שנה עד היומהולדת שלה...

נראה לי שעד אז כבר תמצאו כולכן...(במידה ולא, מה שלא סביר מבחינה רציונלית-אלוהים מאיפה הבאתי את זה עכשיו?, אני אתרום לכן...)

star_female

New member
ברוכה הבאה לפורום ^_^

אני לא יודעת אם דאיקן וטאיטו הם הזוגות השולטים בפורום, פשוט מי שכן אוהב(ת...) אותם מפרסם הרבה תמונות שלהם... (כמוני ^^; ) אני אוהבת דאיקן (את רוב התמונות, לפחות היפות מביניהן, שמתי בשרשורים של חג האהבה אז תבדקי שם אם את רוצה... זה אמ.. אחורה בפורום... אבל לא אכפת לי לשים שוב עוד תמונות! *-*) יש לי כמה דאייקו... וגם מימאטו למרות שאני לא ממש אוהבת אותם ביחד o_O וטאיורה זה חמוד ^^ (אני אוהבת את כל האפשרויות בין מאט, סורה וטאי ^^; ) ואני ממש ממש לא אוהבת קניאקו X_X זה הזוג השנוא עלי... אפשר להגיד שהזוג היחיד שאני שונאת... אבל כל אחד עם הדעות שלו...

למעלה