ללללממממההה?!

cazzichi

New member
ללללממממההה?!

אני לא רואה את ההודעות שלי!!! קורומון : אז למה את כותבת עוד אחת שגם לא יראו ואתה? לא גוש מרשמלו אני כותבת בשביל לנסות להעלות אותו ואולי תוך כדי להבין למה זה לא פעל קורומון : לא הבנתי. גם אני לא אבל לא משנה

cazzichi

New member
הא? זה פעל!

פעל!!! טוב , אהם אהם , שלום לכולם אני טסוקי ואני חדשה פה , בדרך זו או אחרת ... נעים להכיר קורומון : גם לי נעים *דורכת על קורומון שישתוק* קורומון : עכשיו פחות...בעע... ראיתי שיש פה עוד חדשים/שות ככה שאני לא אהיה לבד פה ^_^ יאיי לעצמי ^_^

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם לי יש בעיה עם ההודעות כרגע אני חושבת שזאת בעיה כללית בתפוז. בכול אופן ברוכה הבאה! חדשה או ישנה! אני מקווה שתהני כאן ותשתלבי מהר!
נ.ב. תוכלי בבקשה להגיד מה תאריך הלידה שלך ואיזה תמונות היית רוצה ביומהולדת?

ברוכה הבאה....

נחמט להכיר אני מקווה שתשתלבי פה מהר...תשתתפי בפיק על שני...במילון ובכלל בכל הרעיונות שליסטה תציע או מישהו אחר מהפורום...טוף ושתהני פה כבר אמרתי {כנראה שלא?!}..אה וגם שתתרגלי לשיגעונות של כל אחד מאיתנו מהר..ושיהיה לך חוש הומור{למרות שנראה לי שכבר יש לך אחד..}לרובנו פה בפורום יש חוש הומור כפול במשולש של פיצה...אז שוב אני אומרת תרגישי כמו בבית..{אבל בבקשה לא לקחת דברים מהמקרר בלי רשות......סתאאאאם}...

cazzichi

New member
חחח

יופי , אני רואה שאני אשתלב פה מהר ^_^ קורומון : טוב כי את משוגעת T_T קורומון שתוק טוב , היי ליסה היי ווילו , נעים להכיר ^_^

cazzichi

New member
אה לא כתבתי איזה תמונות

טוב...אני אוהבת כמה , תבחרי מה שבא לך ^_^ קורומון : אני לא אחת מהדמויות החביבות עלייה ;_; אוי קורומון אתה לא דיג´יגורל בכלל! קורומון : אז מה אני? גוש מרשמלו מדבר קורומון מחייך : אה נכון ^_^ ...אה! היי! >< טוב אז אני רוצה תמונות של...*תופים וקופים ברקע*...של..טאיורה ^_^ קורומון : טאיורה? אבל חשבתי שהפסקת עם זה אני לא , טאיורה לעולם לא ימותו מבחינתי ^_^ ... אה מי שלא יודע טאיורה זה טאי+סורה

אהמ..אהמ...

שיעול<טאיורה זה איכס>שיעול סליחה אם פגעתי פשוט אני ממש לא אוהבת טאיורה אני מעדיפה טאי+מאט וקן+דיוויס או אפילו הנרי+טאקטו{שזה סוף הדרך...חחחחחח..}אבל טאיורה...לא נכון...{אפילו אין לי בעיה עם...**לוחשת-מימי+מאט**}אני מקווה שלא פגעתי בך..לפעמים אני פשוט קיצונית בדברים האלה אבל אלו האהבות שלך..וזה יום ההולדת שלך אז אני אחפש בשבילך תמונות של....טאיורה...

cazzichi

New member
טוב סליחה לא רציתי לעצבן

הינה זוגות אחרים שאני אוהבת פשוט בחרי : דיוויס+קן = זוג חמוד דיוויס+יולי = זוג חמוד שאוכל יותר מידיי מימי+מאט = זוג יפה שמשקיע מלא בשיער וטאי+סורה ^^^___^^^

לא עצבנת...

זה היה בצחוק...אני מקווה שלא נפגעת ממני..לפעמים יש לי מצבים קיצונים ביותר{לעיתים רחוקות}ואני שמחה לדעת שגם את אוהבת מימי+מאט..זה זוג מתוק..{טוב יש יותר מתוקה ממימי?!}ואני שוב מקווה שלא נפגעת...

יאקומו

New member
רק תרביצי לגוש מרשמלו שלך בשמי...

אני אוהבת להרביץ לבובות פרווה (הוא לא בובה, אבל מה ההבדל?!)... ברוכה הבאה! יש כאן אנשים שלא אוהבים טאיורה, אלא טאיטו, סורה עם ג´ו (שאין לי מושג איך אומרים את זה בשילוב)... אבל כל אחד עם הדעות שלו, לא רוצחים כאן בגלל זה
.

cazzichi

New member
בסדר ^_^

*טאח!* קורומון מעוך ביותר : בעעעע באמת תודה...אאוץ´ אל דאגה אני לא נעלבת בקלות קורומון : יש לה עצבים של טונה נכון ו...טונה? קורומון אתה צריך להפסיק לאכול כל הזמן... קורומון : היי אבל אני לא צריך דיאטות אין לי בטן נכון? גם אין לך מוח בתוך מה שנקרא "ראש" קורומון : T_T טוב , אז אני מבינה שסורה היא דמות שאתם לא אוהבים כאן , אוקיי אז אני אנסה לשתוק כמה שיותר...טוב , אז הזוג השולט פה זה קן+דיוויס או טאי+מאט? לא ממש הבנתי קורומון : מתי הזמן לאכול?

יאקומו

New member
את לא מבינה...

את לא צריכה להתאים את הדעות שלך לדעות של הפורום... תאהבי טאיורה (אף פעם לא ידעתי שככה כותבים את זה) אבל אני רק אומרת שהרב פה אוהבים טאיטו.

יאקומו צודקת...

הרוב פה אוהבים טאיטו אבל זה לא אומר שאין זוגות אחרים נכון?! ואנשים שונים נכון?! כלומר העולם שלנו מאכלס המון אנשים שונים ומשונים בדעותיהם ובמראה שלהם ובזוגות מדיג´ימון האהובים עליהם..ואת לא צריכה..להתאים אתץ דעותיך לאלו של הפורום כי כמו שאמרתי כולנו שונים..את יכולה לאהוב כל זוג אפילו אם אף אחד לא אוהב אותו אחרי הכל זו דעתך...

cazzichi

New member
לאלאלאלאלא לא הבנ-תן אותי

זה לא שאני משנה את הדעה שלי! טאיורה הם הזוג הכי חמוד שיש בסידרה (לדעתי) ואני לא הולכת לשנות את זה בגלל כמה אנשים בפורום שאף פעם לא הייתי בו...אני רק אומרת שלא נעים לי שאתן "סובלות" בלחפש תמונות של משהו שאתן לא אוהבות את אני ביקשתי משהו אחר , קורומון : מה עם האוכל שביקשתי? כדור אבונפחה אחד...טוב אני הולכת להביא לך משהו לאכול...

זה ממש לא משנה..

אנחנו לא סובלות{בכל מקרה לא אני!!!} כשאנחנו מחפשות את זה בכל מקרה זה קשור לדיג´ימון...תראי אין לי בעיה לשים תמונות של טאיורה...וזהו!!

יאקומו

New member
מי אמר שאני סובלת מהזוג הזה?!

פשוט טאי הוא אחת הדמויות האהובות עלי, ואני לא ממש אוהבת אותו עם סורה... זה הכל!

DiGiHiLa

New member
אני מוכנה לחפש תמונות שלהם...

אני דווקא אוהבת את סורה....אבל עם מאט...טוף כל אחד והדעה שלו... אה וגם ברוכה הבאה לפורום אני מקווה שתהני ושלא תנטשי את הפורום....

למעלה