לללללמממה???

לללללמממה???

בנות ! למה כל אחת מכתירה את עצמה בנט בתור חמודה/חתיכה וכול` ואח`כ הבנים אשמים;-)

אתה צודק בתביעתך!

ההלכה אוסרת על האשה ללבוש בגד אדום, אוסרת עליה להתבשם הרבה, כדי שלא להכשיל את הגברים. בנות צריכות לדעת, שכשהם עושות משהו מושך, הם מכשילות בחורים והם עוברים על ההלכה הפסוקה.

פופכס

New member
הן מתלבשות מושך ואז בוכות בפורום...

הן מתלבשות מושך כדי שכולם יסתכלו עליהן ואז בוכות שהן נאנסות ומוטרדות. בנות, בכיף. תתלבשו איך שבא לכן אבל תקחו בחשבון את הראש של הגבר שהוא חרמן מטבעו (וכולם אותו דבר) וזה גורם לו תגובות לוואי בלתי נשלטות. ואל תבואו בטענות. אוקי?

toxic2004

New member
לעניות דעתי

גם אם הן תתלבשנה בצורה הכי מפתה שבעולם, עדיין הגבר הוא לא חיה אלא בן אדם וצריך להחזיק את עצמו.

אתם לא כ"כ צודקים

בס"ד לי קרה מקרה שאיזה בחור התחיל איתי ובכלל לא לבשתי כ"כ מושך (גם אני היתי אשמה אבל בכ"ז) זה לא היה מושך בכלל

צודקת אבל..

בס"ד זה היה שייך לעברי הישן ופשוט הרבה זמן ב"ה לא הסתובבתי פה וזה מה שנשאר

ומדוע הבנים מכנים את עצמם

עם כינויים כאלה גם כן? אדיוט יחשוב שבעולם הוירטואלי הזה כולן יפות,חכמות,מוכשרות,דוגמניות ומושלמות.צא מה מהענין הזה אם אתה נכנס לזבל הזה אל תצפה שלא תתאכזב

פופכס

New member
לא נורא. הניק בא להשלים את מה שחסר

אגב לבנות אין את אותו אפקט שזה עלול לעשות לבנים

כי הבנים . . .

הם אלה שאומרים לבנות כל הזמן ``את יפה`` ``את חמודה`` ``את נסיכה`` אז למה שהן לא ירגישו ככה?! אך מה שכן הייתי אומר... הייתי אומר שזה מאוד טיפשי/קטנוני/ילדותי שבחורה תעשה לעצמה ניק בסיגנון הזה כמו ``יפיפיה עדינה`` ושאר החרטאבונה הזאת.

נכון

זה מה שהם משדרים והבנות שמגיעות לגיל מסוים רוצות לשמוע את זה ולכן הרחוב נראה כמו שהוא נראה

למעלה