לללאאאאא. השמועות שמורידים את ג´ק וג´יל מהטלויזיה נכונות? פליזזז תגידו לי שלא.
א אסקימוסית New member 26/1/02 #1 לללאאאאא. השמועות שמורידים את ג´ק וג´יל מהטלויזיה נכונות? פליזזז תגידו לי שלא.
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 27/1/02 #4 אחת הגרועות שראיתי בזמן האחרון אפס משחק, אפס עלילה. יאללה, לפח!
א אסקימוסית New member 28/1/02 #5 רק שתדעי ../images/Emo122.gif מכל האנשים שרואים את הסידרה ודיברו איתי עליה (ויש המון כאלה), לא היה אחד שלא מת עליה... בלי הגזמה אבל מה לעשות, כל אחד והטעם שלו... חופשי מעיין
רק שתדעי ../images/Emo122.gif מכל האנשים שרואים את הסידרה ודיברו איתי עליה (ויש המון כאלה), לא היה אחד שלא מת עליה... בלי הגזמה אבל מה לעשות, כל אחד והטעם שלו... חופשי מעיין
א אלת הירח New member 28/1/02 #6 מצטערת לאכזב אותך, אבל ראיתי כמה וכמה פרקים של הסדרה, ואני רחוקה מלמות עליה. אבל בכל מקרה, על טעם ועל ריח אין להתווכח.
מצטערת לאכזב אותך, אבל ראיתי כמה וכמה פרקים של הסדרה, ואני רחוקה מלמות עליה. אבל בכל מקרה, על טעם ועל ריח אין להתווכח.
Y Yaniv-DC New member 31/1/02 #8 מעטים מאוד המצבים שסוזן ואני מסכימים עליהם, וכשזה קורה, זה אומר שכנראה הדברים נכונים. אז הנה זה קורה. ג´ק וג´יל סדרה איומה, משהו בסדר גודל של הסדרות החדשות של יוצאי סיינפלד, רק שמשום מה לא הורדה מייד. תקלה. קורה. העיקר שלבסוף ירדה.
מעטים מאוד המצבים שסוזן ואני מסכימים עליהם, וכשזה קורה, זה אומר שכנראה הדברים נכונים. אז הנה זה קורה. ג´ק וג´יל סדרה איומה, משהו בסדר גודל של הסדרות החדשות של יוצאי סיינפלד, רק שמשום מה לא הורדה מייד. תקלה. קורה. העיקר שלבסוף ירדה.