לללאאאאאאא!!!!!

לללאאאאאאא!!!!! ../images/Emo10.gif

אההה!!!! ב-6.2 יש לי יום צופה!!! לא!!!!! אני חייבת להגיע להופעה!!!! אבל אני חייבת להגיע ליום צופה!!!! לאאאאא!!!!
אם ירד גשם ידחו את זה...*רוקדת ריקודי גשם בטירוף* ההההלללללווווואאאאאאאיייייי שירד גשם בסופשבוע הבא!!!

תום בוי

New member
צופים זה צבא....

עדיף הוופעה של הדורבנים ד"א זו חן מהבצפר בניק ישן מאד שלי..

אני רוצה להיות מדריכה...

אחרת אם זה היה סתם הייתי הולכת להופעה... אבל עוד לא בטוח שבכלל מרשים לי ללכת להופעה...

חבל... אני הולכת...

ואם עוד פעם מישהו יכתוב בתום בוי זה לא יהיה אני כי היוזר נשאר פתוח במחשב של בצפר כי ילד מהכתה שלי כיבה לי את המחשב באמצע

צופים זה צבא....

הייתי בצופים מכתה ד' את סוף ח'... את לובשת מדים ועומדת בשורה ועושה תרגילי סדר.. מה זה עם לא צבא? -- הכנה לצבא...
בכל מקרה, זה לא קשור לכיף אפשר להנות בצופים.. זה לא מפריע לזה להיות הכנב לצבא

זה מסדר../images/Emo105.gif

כדי לספור את החניכים! וזה לא מדים, זה חאקי וזה שום סמל לצבא ואם את חושבת שזה מדים (באמת בלי להתקיף או משהו) אז כנראה שלא קלטת מהצופים כלום ממה שהיית. החאקי זה לשוויון. אני זוכרת בבהירות את הפעולה שעשו לנו על חאקי בכיתה ה! אם יש ילדה נורא עשירה, היא תבוא לצופים עם איזה ורסאצ'ה, ומישהי עניה תבוא עם הבגדים שהיא קנתה איזה יד 100000 יראו מי עשירה יותר ומי הענייה פה. כל הקטע בחאקי זה שכולם שווים! והחאקי מצביע על השוויון!

יוסדוס

New member
מי שאמר.....

מי שאמר שצופים זה כיף צודק! *איך אני נהנה שם.....* ירדן!לא ענית לי את מכירה את איתי שק?

../images/Emo105.gif

הוא אח של מדריך שהיה לנו בכיתה ה (אסף שק) הוא אח שלו אנחנו לא מכירות אותו אישית.. רק יודעות שיש אחד כזה 0_0

Peach 16

New member
תקשיבי...

אני אומרת לך בתור אחת שהיתה פריקית של צופים עד שנה שעברה ובתור אחת שהיום מאוד אוהבת את הדורבנים שכדאי לך ללכת לסמינר. הופעות עוד יהיו הרבה. אבל סמינרים לא חוזרים. וסמינרים בכתה ח' ט' הם באמת הכי כייפיים בעולם!!!

Peach 16

New member
אוי סליחה...

לא יודעת למה הייתי בטוחה שזה סמינר.. אז אם זה יום צופה יש לי פתרונות יותר יצירתיים! אני חייבת לזוז אז אני אפרט אח"כ!

למעלה