ללכת עם הדרך

איל באש

New member
ללכת עם הדרך ../images/Emo140.gif

ללכת עם הדרך לאן שהיא מכוונת אותנו. להבין שכאשר אנחנו מגיעים לסיבוב ואנחנו מפחדים, או לא חשבנו שכך תראה הפניה הבאה, אנחנו מנסים בכוח לחצוב את ההר, לעצב לנו את איך הדרך תהיה, במקום לזרום עם מה שבא, להתידד עם הרגשות והחיים שלנו כפי שהם קורים. ללכת עם הדרך , לזרום עם עיקולי הנהר, לתת למה שמגיע להיות בלי לנסות לשנות אותו בכח. יום נפלא של זרימה ואמירת תודה על מה שבא.

אושרת28

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

התחלתי לקרוא את הספר גורלן של נשמות בעקבות מותו וזה עוזר לי.

natalynataly

New member
ללכת עם הדרך.. שתמיד מפתיעה אותי!

כמה שנראה לי שאני יודעת לאן אני הולכת, שאני על מסלול ברור ויציב - כל הזמן יש הפתעות. ובעצם: איזה כיף שיש כל הזמן הפתעות! לעיתים , לא ברור מה טיבן של הפתעות אלה, כמו בשבוע שחלף בה שתי בנות שלי וגם אני היינו חולות.... כל התוכניות השתנו בהתאם ..... אבל כנראה שגם זו לטובה. שהיינו צריכים את ההפוגה. המנוחה. לזרום. בחריצות ובריכוז. .... סוף שבוע נעים לכולנו!

איל באש

New member
איזה יופי , תודה ../images/Emo23.gif

תהני מהזמן כמו שהוא נותן לך. כל מה שקורה לנו הוא מתנה, תלוי איך אנחנו מביטים על זה. לנצל יותר טוב את הזמן ? נראה לי שאנחנו עושים 100 אחוז ברגע נתון של זמן. כל השאר רק מחזק את המחשבות :איפה יכולנו להיות יותר טובים" וזה קשור יחד עם פרפקציוניזם, והכל יחד זה מעגל ללא סוף.

למעלה