Lost Sheep
New member
ללכת על חבל דק
שלום לכולן כאן
אני בת 22, גרה כבר 4 שנים מחוץ לבית (שנת שרות, צבא, עבודה מרוחקת...) ולאחרונה חזרתי לגור בבית הורי - אני חייבת לציין שקצת מחוסר ברירה. בשנים האחרונות היחסים בין אמי בת ה-60 וביני מורכבים וטעונים. אני בת יחידה בין 3 בנים גדולים (כולם כבר בעלי משפחות) ותמיד נחשבתי ל"נסיכה" של הבית. בשנים האחרונות אמי לא עובדת ונמצאת כל היום בבית, יושבת בעיקר מול הטלויזיה, המחשב, עם הנכדים ומתעסקת עם מטלות הבית. כבר בסופי שבוע שהייתי חוזרת הביתה היו מריבות ומירמורים בינינו ומכיוון שכך היה המצב ניסיתי לשבת איתה לשיחת "תאום ציפיות" לפני שחזרתי הביתה, מה שלא הלך במיוחד כי היא שמעה חצי ממה שהיה לי להגיד, לא הסכימה להגיד מה שהיא חושבת וכמו פולניה טובה נעלבה מעצם המחשבה שאנחנו צריכות ליישר בינינו את ההדורים לפני שאני חוזרת הביתה. אני כבר שבועיים בבית ומיותר לציין שכבר היו בינינו אין ספור ריבים, וויכוחים, הזעפות פנים, צעקות ובעיקר עצבים שלי שנשמרים בבטן... מרגיזה אותי ההתנהלות שלה,הבחירות שלה, הנוכחות שלה - פשוט מרגיזה. האם יש איזשהו "פתרון פלא" לבעיות בינינו? אני משערת שהבעיה נובעת בעיקר ממני מכיוון שיש לי סלידה ממנה ומההתנהלות שלה - יש דרך לפתור את זה עם עצמי?... אשמח לכל חוות דעת! תודה 
שלום לכולן כאן