ללכת נגד/עם הזרם

yaeli_16

New member
ללכת נגד/עם הזרם

זה פשוט ככה- אני בוא נגיד ככה הולך נגד הזרם- לא תמיד אבל בדרך כלל. אם מישהו יעשה ככה אני אעשה אחרת ואם מישהו יגיד משהו אני ישר אגיד את ההפך. לא תמיד אבל בדרך כלל. וכך יצא שעכשיו כמו ילדה מפגרת היה בא לי נורא להסתפר זה קורה לי מידי חודש בערך שפתאום בא לי נורא לשנות ואין לי כוח לשער שלי אז אני או צובעת או קוצצת אותו (אז כמובן שהשער שלי לא עבר את הכתפיים ושהוא עבר כבר הרבה יסורים בעזרת כל מיני צבעים...) אבל בקיצר הפעם לפני שהסתפרתי הוא כבר הספיק להגיע לאורך יחסית ארוך (מבחינתי) ועבר את הכתפיים בכמה סנימטרים ואז פתאום קמתי בבוקר והחלטתי שפתאום בא לי להסתפר ושאני רוצה להסתפר אז אף אחד- אבל אף אחד לא יכול לעצור אותי אז הלכתי להסתפר..... זה קרה ביום שלישי השבוע- אני ועוד חברה שגררתי איתי הלכנו (יותר נכון אני הלכתי) להסתפר. באנו לספר בידיעה שאני הולכת להסתפר ולעומת זאת בידיעה שאין לי מושג איך. אז דיברתי אם הספר הוא שאל אותי ``איך?`` הראתי לו איזה תמונה אבל בגלל שיש לי שער מתולתל אז הוא אמר לי שאני לא יכולה להסתפר ככה אז הוא הראה לי תמונה אחרת עם איזה תספורת מוזרה כזאת עם פוני וכל מיני שטויות ואין לי מושג למה אבל אמרתי לו כן. וכך אחרי שניה זה קרה- הוא פשוט לקח את המספריים וגזר לי את הפוני.... אני לא נכנסת ללחץ בדרך כלל וגם הפעם לא ופשוט חייכתי איזה חיוך של אלוהים ישמור.... בכל מקרה הפואנטה פה זה שבזמן של-כ-ו-ל-ם יש פוני אז גם לי יש פוני.... אני שונאת את התספורת הזאת היא לא מסתדרת לי היא קופצת לי מכל חור וחץ מזה היא אוווווווווווףףףףףףףףףף נשבעת לכם היא פשוט מכערת אותי היא מסתירה לי את הפנים או כמו שחברה שלי אומרת ``זה עושה לך מסגרת לפנים`` אוף!!!!!! מה חשבתי לעצמי שאמרתי לא כן?????? ומה גם שכולם אומרים לי שזה ממש יפה ומתאים לי מה שמראה שרובם צבועים....... אני עשיתי מהתספורת הזאת סיוט ענקי האמתי שזה לא כל כך נורא אבל עדיין קודם עם השער האסוף הרגשתי הרבה יותר בנוח וגם הרבה יותר יפה והרבה יותר נורמלית עכשיו עם הפוני על המצח אני מרגישה כמו מפגרת....... ואני מספרת לכם את זה למרות שזה ממש לא מעניין אותכםמ כי פשוט לכל החברות שלי נמאס מהניג`וסים שלי על התספורת....... וואווו. תודה שקראתם ביי

yulia_tb

New member
תני לשיער לחיות!!!

כמה אפשר להיסתפר!!! תני לו לגדול, ובסוף את תאהבי אותו כפי שהוא (ארוך ), ואולי גם תמצאי איזו תספורת מתאימה לך הכי הרבה! ביי

yosi .s.

New member
ליעלי ,אהבתי את הקטע שלך !

תשמעי יעל אני מאוד מעריך אותך על זה שאת לא שמה על אף אחד . אני יותר גדול ממך ועדיין אני אחד שעושה מה שכולם עושים. הייתי רוצה שתגידי לי איך את עושה ת`זה . עם ציפייה לתשובה . יוסי.

the me and i 51

New member
אל תסתבכי - תקצצי

אם את לא אוהבת את התספורת שלך פשוט תשני אותה.... תקצצי בעוד כמה סנטימטרים ,אולי אפילו בעצמך. אישית קרחת או דברים שממש קרובים אליה הם נורא נוחים: לא צריך להסתרק ולא צריך לפחד שמישהו יגנוב לך את התספורת כי מי ירצה ללכת עם קרחת???? ``די לאלימות`` ומשהו אומר לי שאני טועה במסר...

e-shfiyut

New member
מה הלחץ???

זה בסך הכל קצת שיער... גדל נושר נופל נהרס ... בסוף אותו חרה... אז נא לקחת דברים בפרופורציות... לירן שמתעלמת מכל המשברי שיער...

למעלה