ללכת לקב"ן או לא?

דור6

New member
ללכת לקב"ן או לא?

זהו חברה התייאשתי....המילחמות עם הדיבור למרות שהוא לא רע בכלל ,הבחורות שאין לי למרות שבכל מקום אומרים לי כמה אני נראה טוב,החוסר בטחון כל פעם במקום חדש פשוט המכשול האחרון לא יכול,לא מצליח לעבור אותולא משנה מה אני עושה לא מסוגל ללכת למקומות זרים בלי ירידה בבטחון וירידה בשטף לא יכול להתחיל עם בנות....ואני סתם יושב שבועיים מתוסכל רב עם כל העולם כל היום עצבני ומוריד את העצבים על הבית בעיקר על אמא שלי.אני לא יודע מה לעשות חשבתי שיסתדר לבד כמו שכולם אומרים כשזה בא זה בא בגדול(עם הבנות) עוד חודשיים אני בן 21 אולי בגלל זה כל הלחץ בין היתר ...וואלה לא יודע למה פתאום נוחת עלי ככה.כל המצב הזה כמה שאני חזק ואף פעם לא נישבר אני שק של לחץ שכשהוא יתפוצץ זה לא יהיה נעים אני כל היום מרגיש מועקה בלב.קשה לי להבין איך לכולם יש חברות ורק לי אין תבינו אני בן 21 אשכרה ככה בן 21 בלי ניסיון בשיט!!!חשבתי ללכת לקב"ן אולי שיקשיב לי אולי שיעזור לי לפחות שיוריד את הנטל הזה שיש לי על הלב אני מדוכא מאוד לא יודע לא מסוגל להשלים עם הגימגום פשוט ככה כל גימגום הכי קטן נראה לי כמו משהו לא ייאמן .נקווה לטוב...

3583

New member
מיצטער על הרגשתך

זה באמת כואב לי לשמוע את הדברים דווקא ממך ייתכן שאתה צריך יותר טיפול באפקט פסיכולוגי אני לא יודע איפה זה נכנס בשיטת ברברה להתגבר על החרדות כי מנסיוני המגמגמים המאושרים הם אילו שלא מתביישים ולאו דווקא אילו שמגמגמים פחות ואצליך היבנתי הגמגום לא כל כך חזק היום בכל אופן אני מבין אותך מאוד בהצלחה

stkachov

New member
הצעה אופרטיבית

אני כל הזמן שומע שמה שהכי מפריע לך זה שאין לך נסיון עם בנות וכדומה. אולי כדאי שתפרסם מודעת הכרויות ותציין שאתה מגמגם ותוריד מעצמך את הלחץ והמכשול הזה. כך, מי שתפנה אלייך או תצא איתך לא תהיה לה בעיה עם העניין הזה, ואולי זה יוריד גם ממך את הלחץ וייתן לך בטחון לעתיד.

yurim

New member
למה אתה לחוץ כל כך?

אני בערך במצב שלך - אני בן 22 עוד מעט ולא היתה לי אף פעם חברה רצינית יצאתי עם בנות ויש לי הרבה ידידות ממש טובות אבל לא היתה לי חברה... אני גם ממש לא מרוצה מזה, אבל זאת לא סיבה להכנס לדיכאון יש גם דברים אחרים בחיים. למרות שהגמגום מפריע (וכל מי שאומר שלא פשוט משקר) עדיין זה לא אומר שלא תהיה לך חברה, אל תוותר ואל תכנס לדיכאון - וזה שלכולם יש חברות...נו באמת...זה אותו הסיפור של הילד חכם ששואל למה כולם יותר טיפשים או הילד השמן ששואל למה יותר רזים.... ברגע שאין לך חברה אתה ישר אומר שלכולם יש וזה עוד יותר מבאס- וזה לא נכון, לא לכולם יש!! (לי אין ויש לי לפחות 5 חברים בגיל שלי שהם לא מגמגמים שאין להם חברה...) אם אתה מרגיש שאתה צריך ללכת לקב"ן - תלך, אין לך מה להפסיד אני בספק שהוא יפתור לך הכל (אני לא מאמין גדול בפסיכולוגיה) לסיכום - אל תהיה בדיכאון - אין בחורה שתרצה לצאת אם מישהו מדוכה לעומת זאת אם תהיה לך גישה חיובית ולא שלילית יש לך סיכוי הרבה יותר טוב (עצה שידידה אמרה לי...ונראה לי שזה יעבוד) בהצלחה! :)

דור6

New member
לא יודע אני מרגיש כאילו אני לא

מתחיל עם אף אחת מתוך הרגשת נחיתות כאילו למה שמישהי יפה תירצה אותי כאילו היא עושה לי אולי עיניים כי אני נראה טוב אבל עד שאני אגמגם בפניה והיא תזרוק אותי לקיבינימט.כאילו כל אחד יותר טוב ממני וכאילו אני לא ראוי לאחת ממש יפה.כל פעם במקום זר אני לא יודע אבל יש לי נחיתת בטחון עצמי שגורמת לכך שאני ידבר 50 אחוז מהרמה של הגימגום הנוכחית . חשבתי שאולי הקב"ן יעזור לי להעלות את הערך שלי בפני עצמי אני מרגיש ממש רע בתקופה האחרונה .אני אתם חייבים להבין כל הזמן נילחם זה האופי שלי כמו בסרטים הקיצ'ים האלה "נוור גיוו אפ" יענו לעולם לא לוותר אני כל הזמן נילחם בגימגו םמשתפר עם הזמן נופל וקם נופל וקם כל זה כדי שכשאני אהיה מבוגר אני לא אהיה כמו הבחור ההוא שהכרתי כשהייתי בן 16 בקורס סי טי אי שהיה בן 30 בלי אישה בלי חברה בקושי מוציא מילה גר עם ההורים והנה פתאום אני בן 21 בלי חברה עם בטחון עצמי, נכון אבל לא של אדם רגיל בלי שום ניסיון עם בנות יענו אפילו לא דייט אז אולי אנ יבררן ואולי זה קשור לעובדה שאין ל ירישיון ורק עכשיו בעזרת השם אנ ייסיים תרישיון ויהיה לי עצמאות.תבינו יש ל יפול ידידות ביחידה ביחידה חושבים אותי לאי יה יאי אבל מה שכולם רואים אנ ילא רואה .ביחידה אנ ימרגיש לפעמים כמו מלך וכאן בבית לא כי בגלל הגימגום פעם התרחקתי מאנשים והיום יש לי אולי 2 חברים טובים ואיזה 4 של סתם לשבת לדבר וזה גם מתסכל כי אני אדם של הרבה אנשים יומולדת שעברה הבאתי 17 אנשים למסיבה שעשיתי בפאב.קיצר לעיניין איך להתגבר על הרגשת הנחיתות הזאת כאילו בחורה זרה שפגשתי ברחוב ישר לא תירצה אותי כאילו יהיה זה מזל אם מישהי יפה תסתכל אי פעם לעברי...אחותי פעם אמרה לי עם יד הלב אולי בגלל שהיא אחות של מגמגם שגימגום גורם לרתיעה אצל בחורות ,אז מה שווה לי כל מה שיש בי אם גימגום אחד שורף אותי לגמרי?

אתה מדבר שטויות בוא תקרא מה אני

אגיד לך יש לי סרטון שאני מנסה לתרגם מספרדית לעברית בוידאו מספר על החיים של מישהו שאין לו ידיים והוא מנגן גיטרה הייתם מאמינים? הוא מנגן אם הרגליים ותאמין לי הוא מנגן יותר טוב מכל אחד,הוא למד לחיות בלי ידיים וכיום הוא מנגן כל יום מול קהל של הרבה אנשים. מה שאני רוצה להגיד מה שיש לך לי ולכל המגמגמים זה כלום,אתם יכולים לדבר ואתם לא נכים אתם יכולים לעשות הרבה מעבר לזה. תאר לעצמך שאין לך ידיים איך היית מרגיש? אני מקווה להצליח לתרגם את הסרטון להראות לכולם.בנתיים תחשוב שאתה תצליח

יש לי את הסרט הזה ואני יודע ספרדית

אני גם ראיתי את הסרט והוא מרגש, המסר שלו הוא מצויין למרות שאני אתאיסט אבל אשמח לעזור לך אם ניפגש בצאט או במקום אחר אהבה

a9981

New member
מרגש מרגש אבל..

הוא לא "מנגן יותר טוב מכל אחד". (כמה קטנוני שאני..)

a9981

New member
לידיעתך ארי (בטח השרשור לא יעבוד)

אתה פגשת אותי פעם ? אתה ראית אותי מנגן ?? על סמך מה אתה קובע את השטות הזאת ? אני מנגן על גיטרה בעצמי, ומכיר הרבה נגני גיטרה, וחברנו מהסרט לא כל כך יוצא דופן, להפך, מליוני אנשים מנגנים טוב ממנו. (עם היידים..). (לא ראיתי אותו מנגן איזה סולו מסובך..רק כמה צלילים באמת פשוטים). זה כמו להגיד שהאנשים שמציירים בעזרת הרגליים, מציירים יותר טוב מכולם, רק בגלל שהם משתמשים בכף הרגל... גם מראים אותו בסרט נוהג במכונית, בטח הוא נוהג יותר טוב מכולם. אז למה להוציא שטויות מהפה? אתה בעצמך ניגנת פעם ? והערה לסיום, תפסיק להתעצבן ממי שמבקר אותך, אם כל תגובה שנייה שלך זה "אתה מדבר שטויות". אני מאוד נזהר בדרך שבה אני מגיב להודעות שלך, אבל מתישהו אני ארשה לעצמי להגיב כמוך.

geashono

New member
לא נראה לי שהוא נוהג

נראה לי שהוא רק מצליח להיכנס ולסגור את המכונית

a9981

New member
הוא גם נוהג..

אבל עם הרגליים , יש לו התקן מיוחד באוטו.

a9981

New member
...?

זה מה שראיתי בסרט, הראו אותו נכנס לאוטו ונוהג. תירגע.

כנראה שאין לך לב a9981

הבן אדם נולד בלי ידיים ואני מאד מעריך אותו כי הוא השיג הרבה יותר דברים אם הנכות שיש לו.אתה לא מבין את זה כי אתה נולדת עם ידיים,אז מה אם יש אנשים שמנגנים יותר טוב ממנו?חס וחלילה אם היית בלי ידיים לא היית מגיע לרמה שלו.אני מבין שהמטרות של אנשים האלה לא מעניינים אותך כאילו נכים שמייצגים את ישראל וזוכים במדליות באולימפיאדה,אבל בשבילם זה השיג.ולשאלה שלך האם אני ניגנתי פעם אז התשובה היא כן אני תקליטן מוסיקה לטינית מנגן מול קהל על סנטיסייזר yamaha וגם למדתי גיטרה גם.

a9981

New member
אוייש ארי...

אולי תשאל אותי פעם מה אני חושב במקום לשים לי מילים בפה? אני מעריך את הבחור,כל הכבוד לו,ומי אמר לך שאני לא מעריך נכים שזוכים במדליות באולימפיאדה? לא כתבתי כזה דבר אף פעם. וחוצמזה, לך תדע מה הייתי עושה ולאן הייתי מגיע בלי ידיים, אתה לא מכיר אותי. כן, ההערה שלי על הבחור הייתה קצת קטנונית, אבל משהו בדרך שבה אתה מתבטא גורם לי להגיב.. תמשיך לנגן, ןגם אני אמשיך לנגן, מוזיקה זה דבר חשוב. (רציתי לסיים בנימה חיובית, יצא קצת צולע..).

היי דור

תקשיב , אני בת 22 כרגע. בעבר, כל פעם שמישהו ניסה להתחיל איתי אני ישר הייתי נרתעת כי מאוד קשה לי להציג את עצמי בהתחלה ושהייתי צריכה לעשות טלפונים חשובים הייתי אומרת להורים שלי לעשות אותם והיו לי רק חברה או שתיים ואז הגעתי לשירות הלאומי והייתי עוזרת מנהלת מחסן וגם הכרתי שם בחור חמוד ופתאום אמרתי לעצמי אל תתביישי , חבל ולפעמים הייתי לבד במשרד או במחסן ופתאום הטלפון צלצל והייתי אומרת , מה אני צריכה להרים כאליו??. והרמתי וככה שברתי את המחסום היום אני לא תלויה באף אחד מבחינת טלפונים לכל מיני מקומות אני לא מתביישת כל פעם שאני הולכת למקום חדש אני נותת לבחורים להתחיל איתי , אני משוחררת לגמרי , גם אתה צריך להגיד לעצמך שאוקיי קיבלתי את המכה הנוראית שהיא גמגום (ואכן היא נוראית ) אבל איך מנסים לחיות איתה ולא להיות תקועים בתוך עצמינו , לחיות בפחד תמידי שלוקח מאיתנו אנרגיות עצומות , אני יודעת שזה לא קל , לי לקח את כל השנתיים של השירות הלאומי לעבוד על זה אבל שווה לנסות תראה עליי יש תוצאות

כמה מכם ירצו לראות את הוידאו שאני

מתרגם? אני אציג בפגישות הבאות עוד לא גמרתי לתרגם אבל כדאי מאד לראות אותו זה קשור מאד לגימגום ואיך נלחמים איתו כל יום. אני מקווה שהוידאו יעזור לכם בהרבה לי לי לפחות הראה לי דרך מאד טובה ללכת בה.

אתה יודע מה עושה

את הבן אדם נחות? כשהוא חושב כך! תפסיק לשכנע את עצמך שאתה נחות. אתה שואל איך מתגברים על זה ולהתחיל אם בנות? אפילו התשובה נמצאת בגוף השאלה! תתחיל אם בנות! זה עניין של הרגל. תהיה פעם פעמיים קצת אמיץ ותתחיל, ותראה שזה לא כל כך קשה, אחר כך כבר יבוא לך בטבעיות. לגבי הקב"ן, אני לא מבטיח שלך שזה יעזור אבל אין לך מה להפסיד, תלך אפילו תנסה להשיג משהו אחר, כמו יציאות יותר טובות או אפטרים..

saar28

New member
היי תשמע לעצתי

אני בן 29 וגם אני בגילך..........הייתי במצבים שלך. אל תהיה מדוכא. אני היום יותר בוגר ודיי כואב על מה שעברתי אז. חבל שהבגרות שלי לא באה מוקדם ככה הייתי רואה את הכל אחרת.. היום אני עדיין מגמגם דיי קל אבל זה ממש משפיע בקצת ממש קצת על החיים שלי אם תרצה עזרא אשמח תמיד לחזק את ידייך. נ.ב. הכל זה עניין של גישה.....ומי שיקבל אותך אז הגמגום יראה לו שולי וסתמי.

למעלה