ללכת לחתונה או לא?

snoopytush

New member
ללכת לחתונה או לא?

חברה שלי עומדת להתחתן אחרי שהייתה עם החבר שנים מאז תקופת הלימודים.
חברה אחרת ביקשה שאבוא לחתונה ולא בא לי.
לא אוהבת חתונות לא אוהבת שהן מתרחשות מאוחר אין לי אוטו לא בא לי להשאר שם עד מאוחר.
לא נוח לי לרקוד עם אנשים שאני לא מכירה או שאני לא מאוד מיודדת איתם. חברה אחרת שלי תבוא
עם חבר שלה שזה בסדר אבל לא נוח לי להיות אני לידם.
אני טיפוס אנטיסוציאלי ואני מודעת לזה. ולא בא לי להיות עם אנשים באופן מאולץ. חשבתי לשלוח להם את הצ'ק לדואר
וזהו.
גם ככה אני לא הולכת להתחתן.
סביר להניח שאם יהיה לי בן זוג זה יהיה ללא חתונה ואני לא מתכוונת להזמין לאירוע כזה הרבה אנשים
אם כבר אירוע מאוד מצומצם.
אז לא ממש אכפת לי אם יבואו או לא.
בכלל אין לי כוח לבוא לחתונות לא נוח לי שם. לא בא לי לשמח את הכלה. מבחינתי מספיק לי להגיד מזל טוב בטלפון.
מעולם לא אהבתי חתונות וגם לא נהניתי בהם.

snoopytush

New member
וזה שאנשים רוצים לעשות חתונה מאוחר זו בעיה

שלהםץ. אני לא הולכת לתפוס טרמפים ב1 בלילה

snoopytush

New member
גם אין לי חשק לטרוח לנהל שיחה עם אנשים

שאין לי תחושת שותפות גורל איתם.
זה לא כמו הפגנות ששם אנשים מתקבצים למטרה משותפת.
לא בא לי עליהם קיצר.
אני גם ככה לא בקשר איתם רב הזמן ומעולם לא הרגשתי נוח איתם
באופן ממושך חוץ מעם אחת.
בקיצור שיקפצו

kagome10

New member
לא

אם את לא רוצה - אל תלכי.

אני יכולה לחשוב כרגע על שני חברים וקרובת משפחה אחת שיש אפשרות שהם יתחתנו בעשור הקרוב ואני אלך לחתונה שלהם. לשאר החתונות אני לא אלך.

ואת לא צריכה להצטדק. חתונה אמורה להיות ארוע מהנה. את לא נהנית - אל תלכי. פשוט מאוד.

snoopytush

New member
בדיוק זה רק בגלל הלא נעים

כי אז מתחילים לחשוב שהם יראו שאני הולכת לחתונה מסויימת ולא לשלהן
ומובן שאין רצון לפגוע אבל בכל זאת אני לא טיפוס של חתונות או אירועים חברתיים סטנדרטיים.

nataly36

New member
אני מצאתי פיתרון יותר דיפלומאטי.

כמוכן, גם שונאת חתונות. לא מבינה למה עושים את זה ככה וממש לא נהנת מזה.

בשנים האחרונות כמעט לא הייתי בחתונות, רק של אחיינית אחת שלי שידעתי שחשוב לה שאבוא, שאני בקשר קרוב איתה. וגם אז, חתכנו מאד מוקדם.

אך אני לא מודיעה לכל העולם מה הדעה שלי על חתונות - כי אז הם יעלבו.
אני פשוט כל פעם, אומרת "הייתי רוצה ... אבל לא יצא .... " בלי הסבר אידאולוגי.

דבר טכני כמו "אין לי איך לנסוע או לחזור" - זו בהחלט סיבה. ולא, אל תתפסי טרמפים ב 1 בלילה.
דבר טכני כמו "לא הרגשתי טוב" - הוא לא מדיד. הם יבינו שהיתה לי התקררות, ואני לא הרגשתי טוב מהרעיון של הרעש והשיחות המפגרות שמתנהלות שם....
דבר טכני כמו ילדים/עבודה - דברים שהם לא תלויים בך, גם אי אפשר לבדוק....

אני גם חלמתי על לא לעשות חתונה - אך עם המשפחה של בעלי, לא היה מצב כזה. עשינו יחסית משהו קטן. אבל עדיין .... בהחלט ערב שלא זכור לי לטובה. המוניות מטופשת שכזו.

למעלה