ללכת, לא ללכת?

RedRose

New member
ללכת, לא ללכת?

בתקופה האחרונה מטרידה אותי מאוד השאלה- ללכת, לא ללכת. ללכת למצעד או לא ללכת, ללכת לאגודה או לא ללכת. ללכת לביצפר או לא ללכת. טוב.. אולי ביצפר לא ממש מתאים פה, אבל זה כדי שתבינו.. אני מרגיש כאילו.. כאיל שאין לי יותר כוחות. כוחות פיזים, אך בעיקר כוחות נפשיים. פשוט.. אין לי כח להמשיך. בא לי לישון כל היום, לא לקום, לא ללמוד, לא לגשת לבגריות. לשבת בבית, לעשות שופינג, לטייל בעולם. לעשות דברים כפיים, לצאת מהשיגרה הכל כך מטישה. אולי חלק מהאנשים פה יגידו שזה חיובי, אבל אני נמצא בשיגרה יומיומית. אולי גם אני חושב שזה חיובי, אבל נמאס לי ממנה. כאילו, אני קם בבוקר, הולך לביצפר, ומתכנן להבריז משאר היום כבר ב 10.. אני חוזר הביתה, מתכנן תוכניות לאחר הצהריים.. ובסוף לא עושה כלום. אני מרגיש שאני צריך גיוון. אז אני יודע, אני צריך ליצור גיוון, אבל זה לא כל כך פשוט.. בא לי.. בא לי לגור בדירה משלי, ועם הכנסה משלי. לא להיות תלוי כל כך בהורים שלי. אם מתחשק לי ללכת לבית קפה פתאום, אני אלך. יהיה לי כסף ותהיה לי מכונית.. אני יודע שבעיקרון אני עוד מעט מוציא רישיון, אבל זה לא אומר שתהיה לי מכונית. אני אקבל מכונית כשאני אתגיס, אבל עד אז.. אולי זה נשמע מאוד מאוד מפונק, ואני מניח שזה כן נשמע ככה.. אבל נמאס לי. אני רוצה ריגושים, אני רוצה כיף. טוב.. אני לא בדיוק יודע מה היתה הנקודה שלי, ואני יכול להמשיך ולהמשיך לרשום.. אבל אני צריך לקום מחר.. לילה טוב לכווווולם! אוהב מאוד!

MARMELAD

New member
ללכת אל, ללכת מ.....

(תזמזם את השיר הזה וכבר תבין מה דעתי) בטח ללכת. ללכת לבי"ס. ללכת לאגודה. ללכת למצעד. ללכת לחברים. ללכת לקולנוע. ללכת לטייל. ללכת לים. ללכת לישון. ללכת לאכול. ללכת לדודה סימה. ללכת ל TLV. ללכת לשירותים עם החתיך ההוא. ללכת איתו הביתה. ללכת לירקון עם החבר´ה. ללכת לשאדאו. ללכת לסוויט. ללכת לצכלץ. או לא ללכת. מה נשמע לך יותר מעניין?

campari

New member
הנה תראה מה נהיה מהזמרת...

ששרה את השיר הזה: גם היא רצתה רק לכייף והיום (אומרות השמועות) היא זונת רחוב בברלין
ולענייננו - מה שעבר עליך נקרא "דכאון של טרום החופש הגדול". וזה עובר כשנגמר בית ספר (ואז מתחיל "דכאון החופש", שזאת כבר תופעה אחרת לגמרי). קודם כל, מותר לך להיות מותש לפעמים. ואם זה לא מסבך אותך יותר מדי אז לא יקרה כלום אם לא תלך לבי"ס יום אחד. לך לקניון, תעשה עיניים למוכרים בקסטרו, לך לסרט מפגר. משהו. אבל תזכור שאתה בשלב כזה בחיים שבו אתה עדיין תלוי כלכלית בהורים שלך, ועדיין צריך לעמוד בדרישות של בי"ס, ועדיין לא יכול לעשות כל מה שבא לך. ואם אני יכול לחלוק איתך חתיכה מנסיון החיים שלי: אתה אף פעם לא יכול לעשות כל מה שבא לך. תמיד יש אילוצים והגבלות ונימוס וכל מיני דברים שמפריעים. וגם כשתהיה גדול ותוכל לשבת בבתי קפה (דבר איתי אז, אני אשמח לתת המלצות) יהיו לך מחויבויות: ללכת לעבודה, לשלם מסים, לשלם משכנתא, וכו´. יש מעט אנשים שמשתחררים מהכבלים האלה, ואנחנו קוראים להם "פושעים" או "משוגעים", וכשתופסים אותם הם נשלחים למוסדות המתאימים. אל תיתן לי לדכא אותך, כי החיים בסך הכל יפים כשאתה בעולם המערבי. אמנם אתה נתון לשטיפת מוח מתמדת שאומרת לך שאתה לא מספיק יפה ,לא מספיק עשיר, לא מספיק מיוחד, וגם קצת מסריח, ושאתה צריך לקנות כל מיני דברים בשביל לתקן את זה. אבל אם תתעלם מהפרסומות, ואם תרוויח מספיק כסף, החיים פה לא רעים. ויש מים זורמים וחשמל כל הזמן.
כן, כדאי לך לבוא למצעד הגאווה. הייתי בשנים קודמות והיה כיף. והשנה, לדעתי, יהיו המון אנשים ויותר סטרייטים מהומואים. שזה מצויין. כל עוד כולם שמחים, המטרה הושגה. המצעד הזה הוא סמל ליכולת של כולנו להיות היום קצת יותר חופשיים ממה שהיינו פעם. לידיעתך, עד שנת 1988 יחסי מין בין גברים היום עבירה על החוק בישראל. אז אתה רואה, דברים כן משתפרים פה.

DROR22

New member
בניגוד לבדרך כלל אני ממש לא מסכים איתך

ך גם אני בזמנו נימאס עלי הכל נמאס מהבגרוגיות נמאס מבלי כסף נמאס מההורים בקיצר הכל...... אני לא אומר שתעזוב את הבית אבל אתה יכול להתחיל לחיות קצת יותר רחוק ממנו -הכונה תימצא עבודה תעשה בכסף מה שבא לך תמין לי אני עבדתי בזמן הבגרויות- ויש לי ממוצע 90 ובחופש הגדול מימנתי לי נסיעה לחול מסיבות בילוים - להורים שלי לא היה שום דבר לומר לי - ביזבזתי רק את הכסף שלי ואותם כימעט ולא ראיתי קאמפרי זה עצוב בענישאתה חושב שאנשים שעושים מה שבא להם הם פושעים או משוגעים...... שלכם דרור שחוזר בקרוב....

למעלה