ללכת לאיבוד

עננים.

New member
ללכת לאיבוד

בתוך כל הרעיונות השונים מתוך כל התיאוריות הקיימים מה הוא נכון, או מה הוא תמים מה תורם לשקט בפנים ומתוך כל החוויות שאנו חווים האם אנו לומדים באמת ובתמים האם התבונות משקפות את החיים או שאנו רק מאמינים וזורמים ללכת לאיבוד בכוורת החיים בניסיון להגדיר מה באמת מתאים בלרצות להאמין מה שאנו חושבים זה הדרך להוויה של הנשמה שבפנים הנפילות והתהיות, המחשבת וההבנות רוקמות בנפשנו צורות משונות צורות מסבירות אך אינן אומרות אין להם פרשנות הן רק זורמות לפעמים באה הארה, הנותנת מגמה של מה שחשבתי כתשובה נכונה אך במודע יש תשובות רבות בהארה והנפש לא מגלה את צרכה אילו רק ידענו את מה שנבקש אילו רק השכלנו לקבל את המתבקש אילו רק יכולנו לקבל את מה שבושש לא היינו הולכים בדרך האש הרהורים עננים

חופשי

New member
אני כל כך מתלהבת מכתיבתך

אני רוצה להגיד לך וסביר להניח שכבר אמרו רק שאני חדשה פה ,שאתה או את כותב מאוד לענין המקוה לטוב

עננים.

New member
מציאות או דמיון ../images/Emo35.gif הרהורים

יש לפעמים שהכעסים משתלטים לוקחים נשימה, את הלב חשים עוצרים תגובה, נושמים חשים את השליטה ונרגעים יש לפעמים שהכעסים משתלטים ושולחים אותי לעולם הכאבים כאב שמזכיר נשכחות וסיפורים כאב שחוזר כי כל סיפור הוא ברקים יש לפעמים שהמציאות והדמיון מתערבבים הכל מבולבל, חסר הגיון, והשדים קופצים מזכירים רצונות, צפיות וצרכים מזכירים ימים ולילות חשוכים מהיכן יש את הכוח להמשיך להאמין בחיים האם מתוך הרגל או מתוך הפחדים מהיכן יש את הכוח לקום בבקרים ולהמשיך כך את שיגרת החיים ובכנות באמת ובתמים מה בכלל אנו רוצים מהחיים מעט חיוך חיבוק תמים מעט שלווה מבט של ילדים מעט רגיעה לנשמה שבמרומים האם כל זה לא ישים? עננים שמחפש בדרכים

מתולתלת

New member
עננים ../images/Emo8.gif

מה המצב לא נגמרו לך השירים?
מתולתלת ומחיכת

למעלה