ללכת אחרי הלב

ללכת אחרי הלב

"לך אחרי לבך" תמיד יאמרו לך... תמיד האמנתי שללכת אחרי הלב, אחרי הרגש זה הדבר הנכון לעשות. את הדברים היפים ביותר שאמרתי היא תשכך. יעלי (שם בדוי) תמיד תזכור את הדברים הלא טובים שעשיתי. מתוודה לעובדה של מהות הקשר שלנו. מין חיזוק אגו של יעלי - אני מישהו שמחזר, שרודף, שרוצה אותה - ככה היא תמיד תרצה לשמור עלי, לא לתת לי יותר מדי. לשמור אותי כל הזמן באותה נקודה של רצון - רצון להיות אחריה, לאהוב אותה. וכל פעם אני נופל בפח מחדש... איזה תמים... ללכת אחרי הלב... האם אני באמת אוהב? למה אני אוהב בן אדם שכל כך פוגע בי? בן אדם שגורם לי להרגיש רע? איזה אידיוט... היא כל כך גורמת לי לרצות... לרצות אותה... אני כל כך מאמין... ואז כשאני מתקרב - היא בורחת, מתחמקת - כל מה שאמרה נשטף בתירוצים של "כזו אני" "אני לא מסוגלת לתת בחזרה" ואני כמו פתי מאמין כואב את כאבה... ספק כאב... ספק... אני מודה על מה שיש לי, על חברים נפלאים - נפלאים, שגרמו לי להבין ולראות מהצד, שעמדו לצידי בכל פעם וטרחו להטיח בי את האמת בפרצוף. אוי... איך שהכל היה יכול להיות שונה... איך שהייתי רוצה קצת חום - ממנה... מין אתגר מטומטם שלי - מין אמונה מפגרת... ללכת אחרי הלב - גם הלב בוגד בנו. אהבת אמת היא אהבה של חברים. את ההבטחות שלה היא הפרה אחת אחרי השניה בשניות - כאילו זה כלום... אני כלום בשבילה. אחרי כל מה שעשיתי, אחרי כל מה שאמרתי לה, אחרי כל מה שהיא אמרה - אני לא יותר מאשר סתם מחזר אידיוט ותמים - אחד שהיא תזרוק בשניות אחרי שהיא תכיר מישהו אחר. ללכת אחרי הלב... להסכים להשאר בסימן שאלה... a total stranger

מתוקית.

New member
רק הנסיון

מקנה לנו להבין דברים יותר לעומקם אם אין אהבה חזרה אם יש רק כאב מאהבה צריך להמשיך הלאה למרות שהלב קצת פגוע וכואב אדם אומלל הוא מי שאינו יודע להחזיר אהבה אבל מצד שני אולי לה אין אהבה עבורך קופידון יורה את חיציו בדיוק כשלא תחשוב עליו במקום בו תהייה ניצב שבוע קסם אור ואהבה ושהכל יעבור לך ממול ג´ול

ניסיון

ניסיון זה לא הכל... אני מכיר אותה כבר שנים... שברנו את הכלים כבר עשרות פעמים... ועדיין לא לומד את הלקח... לא לומד... אני לא יודע - אולי זה מתוך תמימות, אולי מתוך תקווה... תקווה גדולה... אגב, שם מקסים, ג´ול... a total stranger

מתוקית.

New member
תודה על המחמאה

אויש מתוק בסוף אתה תלמד ככה זה במסע של הלב עד שמגיעים עם הלב להגיון לוקח קצת זמן ג´ול מאחלת לך רק טוב

ללכת שבי אחרי הלב ..

אנחנו לא מחליטים מה להרגיש ואיך .. הלב ברגע שתופס את הפיקוד .. מנתק לחלוטין את המוח וההגיון ומשאיר אותנו להתמודד עם הנשמה והנפש .. היא מתחמקת ממך , בגלל שהיא לא רוצה אותך ,אפילו שקשה עם ההחלטה , צריך להבין שפה אין מה לעשות , ואין שום ברירה .. לנסות לנתק אותה מהלב .. אפילו שמאוד כואב .. ולהמשיך בעתיד בחזרה .. להביט קדימה ולצפות לקוות שאחת שתחזיר לך אפילו כפול ממה שאתה נותן . אתה לא סתם מחזר אדיוט , אתה מחזר קסום , מחזר עם המון אהבה , שיש לו מה להציע פשוט לא לבחורה הנכונה . והיא זאת שמפסידה כי היא אותך לא חיבקה בחוזקה ונתנה לך ללכת .. לבדך .. ההפסד כולו שלה . תאמין לי .. למדתי קצת להכיר אותך .. שיהיה לך שבוע נפלא .. ואל תהיה זר .. תכנס מידי פעם .. ת´געגעתי אליך .. שרון

שרוני !!!!!!!!!

גם אני התגעגעתי.... לצערי, אני לפעמים עושה ניתוק, ניתוק קצת ברוטלי - פשוט נעלם לי... חלק מזה קשור לקשר שיש לי עם זו שכתבתי עליה, קשר של הרבה ניתוקים חדים... חלק מזה קשור לבארי שהתחפש פה לאיזה מלאך וגרם לתחושה לא טובה... זה מצחיק... פעם שעברה היה לי חם... עכשיו הרגליים שלי קופאות... מציאות... אנחנו חיים בעולם שהכל יכול להתהפך בו... הייתי רוצה לדעת למה גחלילית אמרה שהיא מחזיקה לך אצבעות (ומשושים וכנפיים...)... אבל בכל אופן, מה שלא יהיה - גם אני מחזיק לך אצבעות חזק חזק... מי יתן וכל אשר תרצי יתגשם... רק טוב, שרון יקרה, רק טוב...

strangerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

שלומות לך געגענו המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתה בהחלט לא פתי ולא "מחזר אידיוט" הלב..... הוא פשוט שריר מורכב, שביר ופרובלמטי פעמים רבות! זכור תמיד שהאושר הוא דרך ולא גורל!!!! והדרך הזו היא לא תמיד קלה... והזמן הוא משתנה חשוב מאדדדדדדדדד!!! שא ברכה ורק טוב!!!

גחלילית !!!

רואה את שמך וחיוך עולה על הפנים... אני מבטיח לזכור את כל אשר את אומרת... אני יודע שהדרך לא קלה, אני אוהב ללכת בדרך גם ברגעים הטובים גם ברגעים הפחות טובים, הדרך היא אנחנו... תודה שהזכרת לי את האושר... שולח לך סלסלה של כוכבים מאירים בשלל צבעים רק טוב...

למעלה