ללכת או לא ללכת?

כרמית מ.

New member
ללכת או לא ללכת?

ביום שישי, אנחנו מתחילים גן חדש. זאת אומרת, החל מהיום הם מבקרים שם לקצת זמן, לגן יעבור כל הפעוטון הנוכחי (ילד אחד כבר עזב) ויצטרפו לפעוטון אחר + כמה חדשים, והגננת הנוכחית מלווה אותם במעבר, השבוע ובשבוע הבא. ביום ראשון בערב (לפני שעת השינה של הילדים) יש מסיבה מטעם העבודה שלי, עם תכנית מפתה. אני מתלבטת אם ללכת. מצד אחד - הילדים קודמים לכל, ואם הם זקוקים לי, אני אהיה איתם. מצד שני - אולי אני סתם עושה עניין מדבר שהם בקושי ירגישו, לפחות בשלב הזה, ומעלה קרבן מיותר (במועד אחר - הייתי הולכת בשמחה). חלק מהקושי הוא שצריך לאשר השתתפות מראש, כך שלא ניתן להחליט לפי המצב (ברור שגם אם אחליט ללכת, אבל יהיה צורך ממשי - אני אשאר בכל זאת). מה דעתכם (איזה כיף שהגיעו לבקר גם כמה גברים!)?

נעה גל

New member
לדעתי - ללכת

בהנחה כמובן, שאת משאירה אותם עם מישהו מוכר שכבר נשאר איתם בעבר. בסה"כ זה דווקא נראה לי רעיון טוב לשדר לילדים "עסקים כרגיל" וזה לא שאת נוסעת לכמה ימים... רק לערב אחד. אל תתלבטי בכלל. לכי ותהני!

michal@gal

Active member
מנהל
ללכת

אם תהיה לילדים בעיה והם יצטרכו ממך תמיכה, אז היא תהיה מיד כשיחזרו מהגן או למחרת בבוקר. ככה לפחות היה עם אופיר, אתמול בערב לא היתה שום בעיה, אבל היום בבוקר היה קצת קשה.

לאה_מ

New member
ללכת

ואם תהיה איזה קטסטרופה, תמיד תוכלי להתחרט ברגע האחרון.

limori

New member
אנחנו יצאנו אתמול בערב

היום רואי הלך לגן, כמובן שהיה קשה להעיר אותו אך הוא קם מאושר שמח ועם הרבה מצב רוח ליום הראשון בגן. אתמול כל היום הינו איתו ביום כייף זאת אומרת הלכנו לאן שהוא רוצה, זה התחיל בבוקר במקדונלד כי ככה הוא ביקש ואחר כך לפארק לחבר והופ הביתה לשחק... לקראת הערב הכנו יחד כדורי שוקולד לילדים בגן והופס נפרדנו ממנו ויצאנו לבלות. דיויד החליט שאני עצבנית מידי ומתרגשת יותר מידי (כמו תמיד) והוא חייב להותיא אותי מן הבית אחרת אני אשדר ואעביר הכל לרואי. אז יצאנו והכל היה בסדר גמור. אז הנה כרמית את יכולה ללמוד מהנסיון שלנו. צאי תבלי ... רק תיזכרי לא לחזור מאוחר..... כי קשה לקום בבוקר...

כרמית מ.

New member
תודה. עוד נראה...

כבר השתכנעתי מכן ללכת, אבל עוד התייעצתי עם המטפלת, והיא אמרה לי שאם זה לא מאד חשוב - עדיף שלא. אני נוטה להסכים איתה, אבל עוד לא סגור... תודה על עצותיכן!

למעלה