ללכת או לא ללכת?

shellyland

New member
ללכת או לא ללכת?

מצד אחד: יש מלא עבודה, לחץ גדול, כל יום שאני לא שם גורם לאלה שמרימים גבות להרים אותן עוד קצת ובאמת יש מלא פרוייקטים לכלות. מצד שני: באמת שאני מרגישה זוועה (כנראה אלרגייה), אתמול יצאתי באמצע ובלילה בקושים הצלחתי לישון. הפיתוי להשאר בבית, לבלות חצי יום במיטה, באמבטיה, להשלים שעות שינה, לסדר את כל מה שיש לסדר וסתם להתבטל ולרחם על עצמי שאני חולה ומסכנה גדול מאוד. אבל רוב הסיכויים שמה שיקרה זה שאני אנסה לנוח אבל כל שתי דקות אקבל טלפון מהמשרד בעניינים שונים ואצטרך לטפל בהם מהבית. בקיצור - מה עושים?

zimes

New member
לא הולכים

- יוצאים מהבית, לחברים, כך שלא ימצאו אותך מהעבודה. או - לא עונים לטלפונים (למשל - מתחברים לאינטרנט). מנוחה - אז מנוחה. או - הולכים לחצי יום, רק בשביל מה שדחוף. ובחצי השני - מנתקים כנ"ל. הרגישי טוב!

אקווה

New member
מה פתאום ללכת???

את חולה, לא מרגישה טוב, למה לך לענות את עצמך? אני במקומת הייתי נשארת בבית וגם, על אפם ועל חמ(ו)תם סוגרת את הטלפונים ועושה לי יום של התפנקות בבית... מחלה זו מחלה, ושום דבר בעבודה לא צריך להזיז לך כשאת לא מרגישה טוב.. מותר להיות קצת אינטרסנטיים.. (טוב, רק אם זה ממש מקרה חירום אז תעני להם..
)

nutmeg

New member
אוי - זה קל!

עושים follow me מהטלפון של הבית לסלולארי - ואת הסלולארי או מכבים או משתיקים ומניחים במקום גבוה ולא נגיש. נשארים בפיג'מה, בוחרים דיסק רחמים שינגן ברקע - ומתחילים במסע רחמים עצמיים כמו שצריך.

ברור שצריך ללכת.

וזה היה כדי להוכיח שאני לא הולכת עם הזרם. והתשובה הנכונה היא - להישאר בבית,ללכת להתפנק, לקנות משהו חביב שרצית המון זמן, לפגוש חברה או שתיים שאף פעם אין זמן לפגוש, ואת יודעת מה? אולי אפילו לנסוע לתל אביב, אומרים שיש שם אנשים נחמדים, עם המון אפשרויות בילוי, בתי קפה, חנויות ועברית תקנית.

גנגי

New member
לא מתווכחת לגבי כל השאר,

אבל ... ע-ב-ר-י-ת ת-ק-נ-י-ת???!!!!! עד כאן!

shellyland

New member
לא הבנת...

היא התכוונה "עברי ת'קניות" פשוט לא יצא לה טוב. וקניות בת"א, כידוע לך, הן תמיד רעיון מצויין. כמו שאומרת עירית לינור: אין לך משבר שהוא גדול מכדי שיהיה אפשר לפתור אותו בבגד חדש. ואם המשבר לא נפתר, כנראה שזה לא הבגד הנכון. אז מתי אנחנו נוסעות?

דן צ

New member
יש אנשים נחמדים בתל אביב??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טוב, מחר אני בתל אביב, אני אבדוק את זה!

dana2909

New member
טוב זה קצת מאוחר, ובטח כבר החלטת

אבל אני באמת לא מבינה אותך. איך תעבדי אם העיניים כל הזמן נוזלות והאף כל הזמן צועק? מצד שני אני מאלה שמחוש קל בגרון משאיר אותי בבית מתחת לפוך ומזגן. אני תמיד בעד להשאר בבית. ולרחם על עצמי.. כמובן..

דן צ

New member
ללכת לעבודה!!!

תתחילי עכשיו להשאר בבית רק בגלל שאת מרגישה זוועה וכך זה ימשך למצבי רוח ולאי חשק. יש לך עבודה שמצריכה נוכחות שלך ואחריות שלך ואם תזלזלי באחריות שלך ובעבודה שלך בסופו של דבר יזלזלו בך ולא יסמכו עלייך יותר שבסופו של דבר זה יתבטא בהרבה דברים שלא שווה בישבלם לא ללכת לעבודה, אל תעשי צעד שאחר כך תצטערי על זה. מאלרגייה לא מתים כל כך מהר, ואם הצלחת לרשום משהו במקלדת תוכלי גם לצאת לעבודה. "לך אל הנמלה עצל ראה דרכיה וחכם!"

shellyland

New member
תודה דנצ!

אמנם קראתי את ההודעה שלך כשכבר הייתי במשרד, אבל לפחות עכשיו אני יודעת למה באתי. חוצמזה, אני אצא מוקדם.

דן צ

New member
אני שמח שעשית את הצעד הנכון

ובסופו של דבר הבנת את גודל האחריות לצאת מוקדם זאת תמיד אפשרות טובה יותר! פינת ההשחלה: סוגיה מאוד מעניינת לימים אלו בואו ותתנו את דעתכם בנושא.

אקווה

New member
אמצע, אמצע, אמצע!!

(לא לטעות, לא סטייק, סטייק סטייק...) הטרור לא התחיל כאן, ולא ייגמר כאן כנראה בעתיד הקרוב (לצערנו). לנו יש טרור וגם 'להם' יש טרור. המשותף = ברוב המקרים זה אותו גוף שמארגן את הפעולות (כפי הנראה על פני השטח לפחות; בוודאי ישנם דברים שאנחנו לא יודעים). בוודאי שאנחנו יכולים להביא הזדהות, כיוון שאנשים חפים מפשע מתים (ולא, אני לא שמאלנית יפת נפש. פשוט מספיק בן-אדם (כמו בשיר) שאף פעם לא בעד רצח של אנשים שלא עשו כלום) במסגרת פעולות טרור שיסודן במלחמת דת לא מוצדקת לדעתי בעליל. אז אפשר להזדהות, ומצד שני - כן, אפשר גם לקוות שאולי הפעולות האלה "נגדם" יביאו להבנה טובה יותר של מצבנו כאן, ואולי, מתישהו בעתיד, יצליחו גם להזיז משהו בצד השני... במהרה בימינו, אמן (?)

למעלה