ללי ראובני היי!

star2o

New member
ללי ראובני היי!

אני רוצה לשאול אותך משהו שדי מטריד אותי....ואני רוצה "להיפתח" בפניך ולגלות לך משהו שמטריד אותי. הבעייה היא כזו תמיד הגעיל אותי להתנשק אם בחורים, במיוחד כשהיה להם ריח מגעיל מהפה, ודרך אגב רוב הגברים יש להם ריח מגעיל מהפה...טוב אז מעולם לא אהבתי להתנשק אם בחור...ודבר שני גם האבר מין הגברי ממש ממש נורא מגעיל אותי ואני לא יודעת איך בחורות אחרות מסתדרות... אם הגועל נפש הזה...שניקרא אבר גברי...איכס! עעכשיו השאלה שלי היא האם עוד לא יצאתי מהארון?
ולפי דעתך ממה יכולה לינבוע הסיבה לכל הגועל שאני מרגישה כלפי גברים?

בפנים או בחוץ?

נשמע שאת לא בעניין של גברים, וזה לגיטימי. מותר לך להיות בקשר, עם מי שבא לך, אבל חבל על ההכללות, פשוט תהיי שלמה עם הבחירה שלך כי זה מה שבא לך. וזה סבבה. לרוב הבנים אין בהכרח ריח רע מהפה לא לכולם יש איבר מין מגעיל יש נשים שאוהבות את הגועל נפש הזה זאת בחירה אישית, וכל בחירה היא טובה. צריך לתת לכל אחד אפשרות לבחור מה שמתאים לו. עכשיו שמתקרב חודש הגאווה, אז יכולה לבחור להיות גאה ושלמה עם מי שאת, או לראות בזה שוב, ברירת מחדל כי לגברים יש ריח רע מהפה ואיבר מין מגעיל. חבל בשבילך. העולם נתן לך מתנה. את יכולה להיות מי שאת רוצה להיות, והיום יש לך את החופש לבטא את זה. תהני מהגוף שלך ומהמיניות שלך איך שאת רוצה. בכייף. מותר לך!!!! חיבוק ענק.

star2o

New member
ללי ראובני היי!

תודה על התשובה היפה שנתת לי, אני לסבית ולא מתביישת בכך! ואני מקבלת את החיבוק ששלחת לי!

star2o

New member
לדניאלה..

אני לא מאוננת, וחושבת שזה ממש מגעיל לעשות את זה... אני מעדיפה לעשות את זה...רק אם מישהי , שנימצאת לצידי..!

למעלה