ללי גרשנזון שוב

galiti1970

New member
ללי גרשנזון שוב

מיכל! קודם כל תודה רבה לך על הבדיקות שאת עושה עבורי בהקשר לללי גרשנזון, את מאוד עזרת לי עם המידע האחרון עליה, כתבת שיש לה קשר עם משרדי הרווחה מה שמסביר מדוע גם היא לטובת האב ולא לטובתי, גם פקידת הסעד תמיד היתה לטובת האב, לא ראתה שהוא שחקן ותחמן, שקרן ומניפוליטיבי, כפי שכתבתי קודם הוא מזיק לילד שלי, הורס פוגע בו ומבגר אותו טרם זמנו. אם הבנתי אותך נכון היא לא תתרחק בהרבה מהעמדה של פקידת הסעד, אם הבנתי לא נכון אשמח אם תתקני אותי, איך פונים אלייך באופן אישי, יש לך מייל. אודה לך אם תכתבי לי אותו פה בפורום, ושוב תודה לך מקרב לב שבוע טוב

לפירוט יתר לחצי על שמי בכחול

ראשית, הבנת אותי נכון אבל איני רוצה להכליל לגבי טובת האב או טובת האם (למען האמת צריך להשתמש בביטוי אחד והוא 'טובת הילד'), כוונתי הייתה שסביר להניח (איני יודעת בוודאות אבל סביר) שאם אותה פסיכולוגית מקיימת קשרי עבודה הדוקים עם שירותי הרווחה ואף שיש בהם תלות מסויימת היא לא תתרחק מהם בגישתה ויהיה לה קשה לצאת נגד הקו של הרווחה. לעתים הרווחה הולכים עם האב ולעתים עם האם לכן צריך לשקול כל עניין לגופו. גם מאוד חשוב לדעת מהם נקודות המחלוקת בינך לבין האב ולבין פקידת הסעד ולקשר לעמדתה של הפסיכולוגית כפי שכבר באה לידי ביטוי בפרסומים שלה. כך תוכלי לעשות עבודה יסודית וטובה ולמעשה כמעט להתנבא לגבי הכיוון של חוות דעתה. בסך הכול לעשות שיעורי בית טובים. ניתן להגיע אליי באופן פרטי על ידי לחיצה כפולה על שמי המופיע בכחול, אז תיפתח לך תיבת מסר וזה לעיניי בלבד. במסר פרטי אוכל להדריך אותך בצורה יותר מפורטת ודיסקרטית. אני רוצה להבין, את פנית לפסיכולוגית מיוזמתך? מישהו כיוון אותך אליה? אם כן, מי? אם את מתכוונת להשתמש בשירותים פרטיים של פסיכולוג כדאי שתקחי מישהו שאת חושבת שיש סיכוי שיבין את עמדתך.

riki2424

New member
שינוי שם

היי מיכל, שיניתי את שמי במערכת, ממניעים דיסקרטיים אז עם שם זה מקווה שאוכל לפנות אלייך בחלק האישי תחת שם זה תודה.

כרצונך

אין בעיה, אבל כדי שגם גולשים אחרים יוכלו להפיק תועלת וללמוד לקח מהניסיון שלך, בדקי אם את יכולה לציין כמה פרטים (שעדיין לא יזהו אותך) כאן בפורום ואז אוכל להתייחס גם פה. מובן שאתייחס לחומרים שנשלחים במסר פרטי.

למעלה