לליר

עמית@

New member
../images/Emo45.gif

אפשר גם השווצות אחים? גם אני הסתכלתי בו במסדר (קל מאוד- הוא בערך 2.05 מ' ובלט שם מעל כולם) איזה אח יפה יש לי
(וגם אוהב מאוד מסעדות ובא לאכול איתי ארוחת ערב מחר- |אייקון מקשר בכוח את ה
שלו לנושא הפורום| כנראה שנלך לאכול בבראסרי, יש עוד המלצות? (הוא נעשה צמחוני פתאום
) איך הג'ירף המחודש? (ליר? )

פינליש

New member
איזו חמודה את ../images/Emo13.gif

אחי הגדול 2 מטר שלמים ועגולים. אחי הקטן נתקע על מטר תשעים.... אנחנו אופוטימים
בקשר לאוכל כאן אנחנו הפוכות איתם. אחי מכור להמבורגרים, לקחתי אותו כבר לדיקסי ועכשיו הוא רוצה אגדיר. אמרתי לו שאם אמא שלי תוותר עליו ביום שבת בצהריים אני אקח אותו למזללת המבורגר פרועה לפני ארקפה שהבטחתי אחר"צ. אין לי רעיונות בכיוון הצמחונות

עמית@

New member
אז זהו- שעד לפני חודשיים הוא היה

חיית טרף
|אייקון של בשר מדמם| ופתאום...

liti

New member
../images/Emo2.gif מוזר???

לא רואה שום דבר מוזר בלהיות לאומי/פטריוט וכו' (במידה מסוימת לדעתי כל מי שחי כאן ולא יורד לחו"ל הוא כזה), וזה בוודאי לא סותר הצבעה למרץ. אבל אני גם מבינה את עניין הדאגה שהוזכרה פה- הרי ברגעים כאלה כשהאח הקטן הולך לצבא או מסיים קורס קצינים כל הפולניות היהודית יוצאת החוצה, ולא משנה בכלל מאיזו עדה אתה. אני עוד זוכרת איך אמא שלי בכתה כשעליתי לאוטובוס שלקח אותי לטירונות (להזכירכם, טירונות בנות). זה לא היה בגלל הצבא, אלא בגלל שתם פרק בחיים והתחיל פרק חדש. והרי בשביל המבוגרים מסביבנו תמיד נהיה הילדים הקטנים שהם רוצים אותם לידם בסתר ליבם. אגב, רציתי לנצל את ההזדמנות ולפרוק עצבים שמאתמול יושבים לי בפנים- הייתי אתמול בקניות וכהרגלי עברתי להסתכל בדוכן העיתונים. על השער של עיתון "לאישה" יש השבוע תמונה של שחקנית ליגה ז' שחוץ מזה שהיא אישה יפה, אין לה אף כישורים אחרים (ובטח שלא כישורי משחק). בכל מקרה, לשער התווסף כיתוב על כך שהיא יורדת מהארץ (שמחת זקנתי בראש חוצות). ואני שואלת- למה? למה לתת תמונת שער למי שיורד מהארץ, ובעצם לעודד ולתת לגיטימציה פומבית לתופעה זו? זה כל כך מעצבן. במקום לנצל את הרייטינג הגדול של העיתון ולתת את הבמה לאדם שחי כאן ונשאר כאן מרצונו כדוגמא אישית חיובית (וסתם לדוגמא, אם אנחנו בענייני עיתון לאישה- גלית גוטמן, שירז טל ועוד), הבימה ניתנת לאדם שגאה בכך שהוא יורד מהארץ עם מסר שמגיע לו פרס. כמה שאנחנו כל כך טובים בלירות לעצמנו בין הרגליים.

עמית@

New member
העיתון הזה מטומטם בעליל

ולכן זה מתסכל שהוא כה פופולארי- ובכלל- אתמול הכותרות על גביו היו טפשיות מהרגיל (גם אני ראיתי) שזה ממש הישג מכיוון שהן בדרך כלל איומות וטפשיות..

גידי42

New member
העיתון הזה אולי מטומטם

אבל עובדה שכולכם "אלק מציצות בו" עוד לא ראיתי סוטאציה, בנוגע ל"לאישה" שלא התחילה במישפט אתמול. ממש במקרה, יצא לי, ככה סתם , להיות במספרה אז הצצתי ב ""לאישה" ו.... אז מענין איך הוא מגיע לאחוזי התפוצה האלה.. או שיש כל כך הרבה מספרות ורופאי שיניים בארץ?

liti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבחנה נכונה,

יש הרבה רופאים ומספרות בארץ! אבל, לידיעתך, גם בעיתונים יש סטייל, כיוון שרופא התופס מעצמו יחזיק באופן קבוע כמה עותקים של ליידי גלובס עבור הנשים המסרבות להיתפס בפומבי מעיינות בלאישה (למרות שמבחינת התכנים אין הרבה הבדל, רק שבליידי גלובס מדורי הרכילות מספרים על קורותיהם של אנשי החברה הגבוהה ולא רק על סתם דוגמגישים למיניהם). אבל ברצינות, ממש אין מה להתבייש בזה. אני מודה ומתוודה שסבתא שלי מנויה על העיתון, ומידי כמה שבועות אני מקבלת נגלה של עיתונים שאת כולם ביחד אני מסיימת לקרוא תוך שעתיים, אולם את העיתון של אתמול ראיתי בסופר, ועד שהוא יגיע אלי- עוד כמה שבועות- הייתי צריכה לפרוק את זעמי. המשך יבוא כשהגליון הספציפי יגיע אלי!

Lear22

New member
הכל בעיתון הזה זול

מהכתבות, לנייר העיתון ועד להפקות האופנה האומללות שלו. יש המון מה ללמוד ממגזינים מחו"ל. גם מגזינים לגברים לא נראים יותר טוב בלייזר, שהוא חיקוי עלוב למגזין המעולה GQ גם הוא נראה וכתוב לא משהו בכלל,בלשון המעטה

liti

New member
בוא נהיה אופטימים,

בסך הכל מדובר על שבועון (להבדיל מירחון) לנשים, שאם יודפס על נייר איכותי יותר יעלה בהתאם. ראה למשל את המחירים של "עולם האישה" או "את" שעולים בסביבות ה- 25 ש"ח. קשה לי להאמין ששבועון לנשים ישרוד במחיר הזה. מה שכן, מאוד חבל שאין בעיתון תכנים יותר איכותיים מעבר ל"למדי איך לענג את בן זוגך" או "איך לעבות את השפתיים- שלב אחר שלב". לא שיש לי משהו נגד זה- הרי מדובר במידע חיוני מאוד
, אולם עם תכנים קצת יותר מעמיקים יהיה הרבה יותר עניין בעיתון (אם כי ייתכן ואחוזי התפוצה יירדו).

עמית@

New member
אני במקרה עובדת במקום שמקבל

אותו- ובהחלט קוראת בו כשהוא מזדמן לידי- זה עדיין לא אומר שהוא לא מטומטם |אייקון שקורא כל דבר בטווח ידו|

B r u l e

New member
לא הייתי ממהר להגיד

שמי שנשאר בארץ הוא בהכרח פטריוט. אחרי הכל אין לנו מדינה אחרת. יש אנשים שפשוט לא יכולים להרשות לעצמם את המעבר. יש אנשים שנשארים מכורח הגיל וההרגל והקשר לבית כבית ולמשפחה. ישראלים הם קטנוניים. חוץ מזה אני לא חושב שצריך להצניע אנשים שעוברים לחו"ל. זה שעיתון מראה אישה חסרת חשיבות ומציין עובדה זו עליה, זה כבר סיפור אחר. אדם יעשה כל מה שחפץ ליבו, כל עוד הוא חושב שזה טוב לו. זה המוטו שלי בחיים. הרבה ישראלים לא מצליחים להתאקלם בחו"ל.

liti

New member
לא בהכרח,

אלא במידה מסוימת. וכמובן שכמו בכל דבר אחר יש הרבה יוצאי דופן שנמצאים כאן מטעמי הנוחות אותם פירטת, ומטעמים נוספים (ואפילו מהטעמים ההפוכים). אני כאן כי אני אוהבת את הארץ, וכי אני מאמינה באמת ובתמים כי "אין לי ארץ אחרת", וחורה לי לראות מחזות כמו זה המתנוסס השבוע על שער לאישה. מסכימה איתך שאין מה להצניע (בפרט שאנו מדינה דמוקרטית וכל אחד עושה בחיים שלו מה שנוח לו וטוב לו במגבלות החוק), אולם יש הבדל בין לא להצניע (בפרט שכאן מדובר על תופעה שבהחלט אין להתעלם ממה) לבין לתת פרס. כפי שהגדרת זאת זה באמת כבר סיפור אחר, וזה מקומם אותי.

Lear22

New member
ליטי אני מסכים

אני גם זוכר את הכתבת שער שמיכל אמדורסקי קיבלה במעריב לפני כמה חודשים על זה שהיא יורדת מהארץ ועוברת לניו יורק...היא עדיין פה...וככה תהיה גם אותה שחקנית...אל דאגה. ברור שאני לא מפחית מהדאגה, גם אמא שלי עד היום האחרון שלי בצבא היתה לחוצה והיתה צריכה שאני אתקשר איליה כל פעם שהייתי מגיע לבסיס. היו לי חודשים בשטחים באזורים בלי שום קליטה סלולרית, ולפעמים הייתי נזכר ביום שני לקראת הערב שעדיין לא צלצלתי איליה... לשמוע את הקול שלה בשיחות האלה היתה חוויה... :))

lonestar2003

New member
עיתוני נשים

אני דווקא קוראת גאה של עיתוני נשים. "לאישה", "את" ועיתונים מחו"ל (marie claire, cosmo, allure, instyle) אני לא מתביישת ולא רואה בכך שום דבר פסול. בעיתונים קוראים על אקטואליה, מלחמות, התעללות וחטיפות. ספרים אני קוראת ע"מ להרחיב אופקים ולתת למוח חופש יצרתי, לפלוש לעולמות אחרים ולהחכים קצת. וכשבא לי לדעת איך לפנק את הגבר שאין לי ואיזה צבע הכי אין עכשיו אני קוראת לאישה ושות'. ולגבי ה"שחקנית" מיכל מה שמה שמופיעה על השער. היא כבר שנה ומשהו רצה עם הסיפור הזה של "אני נוסעת, אני נוסעת". זו הדרך שלה להישאר בכותרות. שיבושם לה., שתיסע. לא נראה לי אכפת למישהו... היא לא מעניינת אותי ואפילו לא קראתי את הכתבה עליה. את הכתבה המדוברת על אמדורסקי ב"את" דווקא קראתי. והנה, מיכל, שעשתה קולות של "לא חוזרת, לא חוזרת", חזרה כמו נינג'ה! שיגידו הבנות הללו מה שהן רוצות. זו דרכן להישאר בכותרות. זכותכן לקרוא או פשוט להעביר עמוד.

למעלה