ללירזושש!!-i love you

ללירזושש!!-i love you

לירזוש אני פשוט אוהבת אותך שאי אפשר לתאר ואני מעריצה מס 1 שלך!! ואני ראיתי אותך בפסטיגל והיתרגשתי שראיתי בן אדם יפה כל כך.. ורק שתדעי אני רואה האלופה רק בגלל שאת מופיעה שם!!! ואם את תעזבי את האלופה אף אחד לא יראה את הסדרה הזאת יותר!! ואת שם הסדרה בחרו על שמך! והיה האלופה 2?? אהה ודרך אגב את יודעת שאני מזל תאומים גם וזה גורם לי היתלהבות כל פעם שאני רואה אותך!! אז תדעי שאני אוהבת אותך מאוד.. ואני מקווה שתחזירי לי תגובה כי אמרת שבאתר של ערוץ הילדים שזה הפורום שאת נכנסת עליו ורואה את התגובות!!..

A t z a

New member
הממ..אוקי....../images/Emo80.gif

1.לא לצפות לתגובה של לירז,היא בנאדם מאוד עסוק ולמרות שהיא קוראת בפורום-אין לה זמן להגיב לכולם...אם יתמזל מזלך(ואני בספק מאוד מאוד) היא תגיב.... 2.איזה יופי שמה שגורם לך לאהוב אותה כלכך זה העובדה שהיא יפה
זה עמוק ומרגש. 3.תהיי בריאה

OmErLoLa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

חנוש1234

New member
לא! רק אל תגיד לי ארתור ש........

היא אמרה תפורום בערוץ הילדים... עכשיו מלא ילדים יכנוס ועשו לייייירז חיים שלייי כפרעעע מתה נושמת נקבת עלייייךךךךךך פחחחח

RTur

New member
כן היא הזכירה אותנו..

ולא סתם, היא חפרה איזה רבע שעה שלמה רק על הפורום חחחח אבל זה היה לפני איזה 3 חודשים.. בינתיים רק אחת נכנסה בגלל זה.. "אשה בחיפושית"..

למעלה