ללילו: בשבילך...

ללילו: בשבילך...

1.AHHH YOU SANK MY BATTLESHIP!!!!! 2.OFCOURS NOT THIS IS A LOVELY ROOM OF DEATH TAKE CARE NOW BYE BYE THEN רמז:שניהם של ג´ים קארי. חלום בהקיץ

leeloo

New member
אהא קליל!

הראשון הוא כמובן מטיפשים בלי הפסקה בקטע שבו הם מחקים ב"צוללות", ואז הבלונדי הטביע לג´ים את הצוללת. השני הוא מאייס ונטורה 2! בקטע שהוא נכנס לחדר של הרשע ואז הוא רואה את כל הראשים של החיות! איך אני?!

[אין לי נושא]

בראשון זה מ"באטמן לנצח" שג´ים משחק את איש החידות ואז הוא משחק עם דו-פנים במשחק צוללות... אני מתה על הקטע הזה!!! והשני צדקת!!! וגם את הקטע הזה אני אוהבת!!! חלום בהקיץ

leeloo

New member
נכון נכון

ידעתי את זה.... אבל זכרתי שזה מהקטע שמטביעים לג´ים את הצוללת... אין כמו הסרטים של ג´ים קארי... עכשיו יש לי אחד בשבילך: "Do you like my new dress? !What ever takes the focus off your head"

ואו!!

ממש אין לי מושג!! אם זה של ג´ים קארי אז אולי זה מ"שקרן שקרן" כי לא ראיתי ממזמן את הסרט הזה. יש לי שאלה: בא לך להיכנס לצ´אט? חלום בהקיץ

leeloo

New member
ושוב...

את עושה זאת! כל הכבוד, זה באמץת משקרן שקרן, כשהוא מדבר עם המזכירה הזקנה שלו... אח"כ היא גם מתפטרת כתוצאה מזה, אבל חוזרת כשהיא משחררת אותו מהכלא...

ועוד פעם...ואו!!!

הצלחתי!! כנראה אני באמת מעריצה של ג´ים קארי שאני מכירה את כל הסרטים טוב כל כך לא?
עכשיו ציטוט:[לא מסרטי ג´ים קארי] GIVE ME YOUR HAND NICK NO!!! OHHHHH הולה [לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית] YOU SUN OF A BITCH אם את יודעת אני מורידה את הכובע לפנייך חלום בהקיץ

leeloo

New member
i give up

אין לי מושג מאיזה סרט זה.... בטח מסרט שלא ראיתי... טוב עכשיו אני אשאל אותך: "First one through this door gets a, gets a LEAD SALAD! זה מתוך סרט מאוד מוצלח....

עכשיו אני נכנעת...

התשובה הייתה: "מרדף שקוף" אני פשוט אוהבת את הקטע הזה אבל חייבים לראות את הסרט כדי להבין את הציטוט. הציטוט נשמע מוכר ועומד לי על קצה הלשון... אוף!!! מה זה? חלום בהקיץ

leeloo

New member
לא ראיתי את "מרדף שקוף"

ידעתי שזה מסרט שלא ראיתי.... :) הציטוט שנתתי לך הוא מ- fight club כמובן! רוצה עוד אחד?....

למעלה