לליאת דחוף!!!

Prongs

New member
לליאת דחוף!!!

פנתר סליחה סליחה סליחה אבל אני לא מצליח לשלוח לה אי מייל. זאת הודעה אישית לגמרי. וזה חד פעמי לליאת!!!! נרשמתי ל RPG שלך ע``ש Professor Prongs עכשיו יש לי מספר שאלות, טענות, בקשות, הצעות, ומחמאות. 1)השארתי הודעה בחלק של הדמויות אבל הוא אמר לי משהו שצריך לאשר אותה ורק אז היא תעלה. משהו כזה... בקיצר רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר. 2) כמו שאמרתי אני מת להיות ראש בית גריפינדור ואני יודע שהבטחת לשרה אבל היי! אחד מאיתנו רשום והשני לא! סתם אני לא מנסה לסכסכך... אבל תחשבי על זה! 3) אם אי אפשר גריפינדור אז האפלפאף גם אחלה! 4) מה הקטע של הגיליונר? החידון יצטרף אחר כך או מה? 5) האנשים שהולכים למשרד הקסמים (מנהלי הפורומים) אז הם רק מנהלי הבתים? 6)שכחתי לציין שהרעיון של הגאליונר הוא מצויין 7)הפורום הראשי של האר פי ג`י לא קשור לשאר הפורומים? כאילו הבתים הם לא חלק מהמשחק? אם לא אז איפה משחקים? בפורום הראשי יש רק מקום לכתוב עליך פרטים, מודעות דרושים של רומייטס, כללים. זהו אני חושב... Professor Prongs J. Potter

תשובות!

1) זה מובטח לשרה, אבל שניכם תוכלו להיות מנהלי פורומים אולי...בפנדום היו משהו כמו 4 מנהלים...הבעיה היא, שאין לי יותר מידי אנשים וחייבים מישהו להפלפאף...אז אם להיות ראש בית גריפינדור ממש חשוב לך, אני אוכל לסדר משהו. 2) בפורום הRPG, זה כמו בכל RPG...לא רק פרטי דמויות...גם כותבים הודעות כאלה של ``באולם הגדול`` ``בבית החולים`` וכל האיכזה פיכזה האחרים, אבל השאר הם משחק אחר של הירשמות לבתים ותחרויות. 3) אני עומדת להוסיף פורומי משחקים חדשים שלא קשורים לRPG... פורומי חידות, סיפפור עם מילה אחת...אתם תראו כבר...מי שרוצה להיות מנהל, שיודיע לי! 4) the real harry shady הוא המנהל של פורום גאלאונייר, אז בעיקרון-נרשמים שם לתחרות, בוחרים מי יהיה החבר הטלפוני (והקהל זה כמובן כולם) ובעקרון...הוא צריך לחבר את השאלות...אבל אני יכולה לעזור... 5) משרד הקסמים זה לכל מנהלי הפורומים...זה מוגן ע``י סיסמא שאני אביא כבר למנהלים...זה לא רק למנהלי הבתים! זהו... -ליאת- SLAVE TO MY CAT!

Prongs

New member
אהם...

7 שאלות 5 תשובות... על השאלה הכי חשובה לא ענית! (שאלה 1) בבקשה תעני לי... וכן זה חשוב לי! Professor Prongs J. Potter

לא יודעת מה הבעיה...

אני ראיתי את ההודעות שלך-ותגיד לי מהר מה אתה מעדיף להיות-ראש בית הפלפאף לבד, או ראש גריפינדור עם שרה? -ליאת- Save a tree-eat a beaver.

Prongs

New member
ראש בית...

גריפינדור עם שרה. אבל אם אחרי כמה זמן את עדיין לא מוצאת מישהו להאפלפאף אז אני אעבור. אבל בנתיים ראש בית גריפינדור עם שרה. מתי ראית את ההודעות שלי? ראית אותם בפורום? מוזר... Professor Prongs J. Potter

Prongs

New member
אני לא רואה את ההודעות שלי

וזה מה שאני מקבל כשאני שולח משהו: Since this forum screens all posts before they are made public, your post will not be seen until a moderator has released it to the public. אני חושב שזה אומר שאת צריכה לאשר את ההודעה לפני שהיא עולה. Professor Prongs J. Potter נ.ב לוק סקייואקר גילה שדארת` ויידר (אנאקין סקייואקר) הוא אבא שלו בפרק השישי והאחרון אבל זה הפרק השלישי שיצא. (אני לא ממש הבנתי למה אבל ג`ורג` לוקאס החליט להוציא אותם בסדר: 4 אז 5 אז 6 אז 1 אז 2 ואז 3. .D.A.L. J.P.P

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לסטאר-וורס

ג`ורג` לוקאס טוען כי הוא כתב את הסיפור כשישה פרקים ואז כשרצה להוציא את זה בסרט הוא החליט שהוא יוציא רק את הכי מעניין מביניהם שלטענתו היה 4. לאור התגובות האוהדות לסרט הוא הוציא גם את 5 ו 6. לאחר מכן כשהוא ראה שהסרטים מחזיקים מעמד כל כך הרבה זמן הוא החליט להוציא את כולם. ולכן הוא מוציא רק עכשיו את 1,2 ו 3. (ההסבר הזה הופיע באתר פרטי של מלחמת הכוכבים כך שאינני יכול לערוב לאמינותו אבל אני חושב שכך באמת זה קרה)

sarah

New member
הממ :)

ניסיתי אלפי פעמים להיכנס לקהילה אבל,הי! הלינק לא עובד... איך אני אמורה להיכנס? :_)

Prongs

New member
תגובה

לכי ללינק ואם זה לא עובד אז תכתבי את השורה מתחת בכתובת ולכי לשם. http://pub59.ezboard.com/bharrypotterhebrewrpg ליאת זה ששינית את זה אומר שאני צריך לשלוח הכל מחדש או שאת כבר תעלי את זה? Prongs J. Potter

Prongs

New member
ליאת!!

למה מחקת את כל ההודעות שלי? עד שאת מעלה אותם סוף סוף את אחר כך מוחקת? Professor Prongs J. Potter

מחקתי?!

לא ידעתי שמחקתי....טוב, מצטערת-אני אראה את זה... -ליאת- Save a tree-eat a beaver.

Prongs

New member
אני רואה רק דברים שאת כתבת...

אבל מקודם ראיתי הכל Professor Prongs J. Potter

למעלה