לליאור שני

לליאור שני

טוב לליאור הכוונה בהצעה כאן היא לכל מי שיכול להזיז משהו לך יש את היתרון בגלל זה ההצעה מופנת אליך. למיטב ידיעתי הנציבות אינה מחלקת תעודות הצטיינות למתנביה וכדי שאנו נעריך את מתנדבנו אנו מחפשים תמיד כל מיני אירגונים שכן מעריכים מתנבים ובמסגרת עירונית מכניסים מתנדבים לקבלת תעודה או כל הערכה אחרת. ניתן לארגן פעם בשנה בנציבות כבאות יום שבו כל תחנה תבחר 1 ממצטייניה לקבלת תעודה חשוב לציין שלא צריך תקציב מיוחד ואין כל קושי לארגן כזה דבר. קצת מאמץ ו 25 מתנדבים יזכו להערכה כל שנה. מחכה לתגובה

תשובתי

שלום לך רק לידיעתך אנחנו הולכים לארגן ערב לכל מסיימי כיתות יב ושמחתי על הרעיון שלך אעלה זאת בישיבה הקרובה

Max M

New member
ליאור

אתה יכול לפרט על הערב שאתם מארגנים

בבקשה ליאור

כל רעיון שיהיה לי אני יעלה אותו כאן ההצעה הנוספת שלי היא לאחראים בתחנות , מתנדבים תעבירו להם יש המון אירגוני מתנדבים כמו ליינוס גבעתיים זהו סניף שיש בכל עיר בארץ הם תמיד מחלקים תעודות עם מילגות צרו איתם קשר ותבקשו להכניס כמה שיותר מתנדבים מהתחנה שלכם בנוסף פרס הנוער הישראלי שנותן גם תעודות למרות שבגבעתיים עוד לא ראינו למרות שמגיע לכמה מהצופים שלנו אולי בקרוב. בנוסף פעם בשנה פרס של נשיא המדינה ניתן גם לשלוח דרך משרדי החינוך . אני יחשוב על עוד רעינות שאנו משתמשים בגבע להתראות

fireman

New member
אהלן ליאור, שאלה נוספת

בשבוע שעבר נשאלה כאן השאלה ע"י מספר צופי אש מה קורה לגבי המדים החדשים מבחינת המתנדבים? האם הם אמורים לקבל את אותם מדים? האם הם יכולים לבצע רכישה של מדים עם הכבאים? האם למתנדבים יהיו מדים שונים? הרבה אנשים ישמחו באם תוכל להבהיר את הנושא.

Max M

New member
ערן ליאור ענה על השאלה

והנה מה שהוא רשם "היות והנושא של הביגוד לכבאים הוא חדש ולפי הבנתי יש עדיין בעיות עם התקציבים למדים בתחנות אני לא אתן תשובה חד משמעית לביגוד הצופים. אני מקווה כבר השבוע לחזור לעבודה סדירה ואז נקבע ישיבה דחופה עם על חברי הועדה ונגבש עמדה בנושא מדים לצופי אש"

למעלה