ללורל כמה שאלות

drumsking

New member
ללורל כמה שאלות

באיזה סוג של מצילות אתה משתמש ובכמה ? באיזה חברת מקלות אתה משתמש בדרך כלל כולל עובי? ומה הסט שעליו אתה מנגן? והאם אתה עובד על המהירות שלך על פד אימון?

L o r a l

New member
הנה

אממ, כרגע יש לי: קראש 17 A COSTUM של ZILIDJAN הRIDE של הוא 20 אני חושב והוא של PAISTE היי האט 13 של ZILIDJAN מהסדרה A COSTUM ויש לי צ'ינה של ZILIDJAN בהקלטות ניגנתי על ציוד יותר טוב.. אבל הוא לא היה שלי.. והמצילות שלי גם ככה לא משהו חוץ מה קראש.. בדרך כלל אני משתמש בויק פריט B5 .. הם המקלות הכי נוחות אני מנגן על (בייס דראם,וטמטם) של TAMA STARCLASIC .. והפלור שלי הוא של YAMHA POWER SPECIAL.. סנר ORANGE COUTNY 14X6 -20 PLY- COSTUM אממ לא, בחיים לא עבדתי על פד אימון.. וחבל, אני צריך להתחיל ח

drumsking

New member
תודה וכדאי לך להתחיל למרות הרמה הגבוהה שלך

זה יכול לפתח לך את המהירות למרות שיש לך כבר המון סנר ענק אהבתי את כל הקוסטומייז הזה ענק לגמריי אני מנגן עם a5 ויק פירט הכי נוחות לי יש לי שתיי זוגות מהסדרה החותמה שחורות וחומות נוחות לגמרי והמצילות שלך טובות לגמרי לא k אבל a קוסטום זה גם בן זונה אחלה פלור אגב אני אוהב את התפקיד פלור כשאתה עושה ב"עוגות גבינה" אחלה של ציוד ואתה אחלה של מתופף

../images/Emo20.gifהיי לורל..=)

אני חייבת להגיד לך שהיית ממש מעולה בהופעה בתוכנית של "מה קשור?"! ובכלל כולכם אדירים! וגם רציתי לשאול.. יש לך חברה?

חחח לא ראית מה קשור?../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חח הוא טוען שאין לו אבל רענן אמר שיש לו אני בוחרת להאמין לרענן
חחח כנראה שזה עוד לא "רשמי" חחחח

drumsking

New member
למה להגיד סתם

אני רואה סירטון שלכם מעיר הבירה ושם מראים אותך מאמן על פד או שאמרת סתם או שזאת הפעם היחידה שנגעת בפד או שהייתי ציני

L o r a l

New member
חחחח

אני לא מתאמן על פד.. בעיר הבירה היה פד בחדר אמנים ושאר המתופפים נגנו כדי להתחמם אז גם אני ניסיתי. אבל בחיים לא נגעתי בבית..

למעלה