ללהק סרטים

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
ללהק סרטים

מי זוכר את המוסף בWIZARD THE GUIDE TO COMICS שבו היו מלהקים שחקנים לקומיקס? למי יש כוח להשקיע בליהוק? היות ואקס-מן זה נושא חם, מה דעתכם ללהק לסרט ספין-אוף: "אקס מן - עידן האפוקליפסה"? (מי קרא אותם?) התפקידים הדרושים: מגנטו אפוקליפסה רוג בישופ וולברין ג'ין גריי נייט גריי אלכס סאמרס סקוט סאמרס החיה השחורה בלינק סייברתות' ילד-פרא מורף אייסמן קוויקסילבר סופה גמביט וורן מר סיניסטר הולוקאוסט (קול, כי לדעתי זו דמות של CGI) שכחתי מישהו?

Aeon

New member
אבל

לרוב הדמויות יש כבר שחקנים צמודים, לא
בכל אופן אני חושבת שג'ייק ג'ילנהול יכול לשחק את גמביט.

MajorWinters

New member
יכול להיות דווקא...

אני ואייס מג'ישיאן חשבנו שמבחינת מראה קיאנו ריבס יכול להיות אחלה גמביט, אבל לא רצינו עוד שחקן גרוע באקס-מן.

DDN

New member
קיאנו ריבס שחקן סביר,

אבל חסר את הכריזמה כדי להיות גמביט.

Aeon

New member
ריבס../images/Emo35.gif גרוע../images/Emo35.gif היית מת../images/Emo70.gif

DDN

New member
זה מה שקורה שמשייכים שחקן לטרילוגית

סרטים בינונית שהוא מככב בה. אחרי זה שוכחים סרטים טובים שהוא עשה. .. .

DDN

New member
זו גם הטענה שלי

הראשון היה יכול להחשב גאוני, לולא השניים שבאו אחריו. שאמנם לא היו גרועים, אבל היו, כמו שאמרת בדיוק רב, מיותרים.

DDN

New member
אבל אבל

רוג של הסרטים לא תתאים לרוג של "עידן האפוקליפסה" כמוה גם מגנטו (לדעתי) למעשה, בעידן האפוקליפסה צריך ג'ין צעירה יותר ורוג מבוגרת יותר (בדיוק ההיפך מבסרטים ה"רגילים") כמו כן, ישנם מספיק שלא לוהקו, או לוהקו בצורה לר משביעת רצון.

dsa100

New member
הנה שלי

מגנטו -איין מקגליין אפוקליפסה-ג'ימס ארל גונס (לפחות בקול) או מייקל קלרק דנקן וולברין -יו הקמן מורף - סטיב בושמי וסקרלט וויץ' -ליב טילור

DDN

New member
אני לא חושב שוונדה חיה בעידן

האפוקליפסה. אהבתי את מייקל קלארק דאנקן כאפוקליפסה!

Aeon

New member
סקרלט וויץ' - ליב טיילר = מושלם../images/Emo70.gif

spidey 82

New member
מה עם הרובוטית המשרתת שמטפלת

בצ'ארלס התינוק?
שכחת את באנשי, אקסודוס, דזלר, מיקאיל רספוטין, קולוסוס, קיטי, אביס ועוד רבים. אני חושב שצריך להתמקד רק בקבוצה מסויימת ודמויות חשובות בסרט כזה, אחרת זה יהיה יותר עמוס מ-X3.

למעלה