ללהקת אגרול:

j o n a

New member
ללהקת אגרול:

שלום,אני יונתן ואחד מהמעריצים הרבים שלכם... לצערי אין לי אפשרות כמעט להגיע להופעות שלכם מכיוון שהם בדר"כ נערכות במקומות מרוחקים מהמקום שבו אני גר (ראשון לציון) והדרך אליהן קצת בעייתית ומסובכת .אוליסוף סוף ולמען מעריצים רבים תופיעו במקום כלשהו באיזור המרכז ולא רק בישובים מרוחקים ומבודדים? תודה ,יונה...

ההופעה הקרובה מתקיימת בבארבי

ככל הנראה, לפחות. זה לא רחוק כל כך מראשון, אם יש לך תחבורה.

ממה שהבנתי ממקורות לא רשמיים

זה הולך להתרחש באמצע החודש... ה24 די לקראת סוף החודש, אז יש מצב.

העיקר...

... שלא תשכחו שיש עוד אולמות שמציגים גם סרטים אחרים. זה שקניתם כרטיס לקולנוע לא אומר שאתם חייבים להתקע עם סרט מחורבן.

שאתה תבין ???

לא. איפה ראית אותי אומר דבר כזה ??? תוכיח ! וברצינות, בני אדם שלא "הצביאו" בדרך כלל עוברים חיים מלאים ועמוסים, והם מחוברים לחברה לפחות כמו כל אחד אחר ותורמים את חלקם לפחות כמו כל אחד אחר, אז למה אסור להם להביע עמדה פוליטית ברמה המעשית כמו שלכל אחד אחר מותר?

אריק, תנשום, תרגע...

טוב, אני מניח שזה משהו שלא אחווה על בשרי לעולם. ברירת המחדל הפכה אותי לעבד של הצבא למשך זמן לא מבוקר, ואת הנעשה - לא ניתן להשיב. שיט!

jt7785

New member
לא בטוח... כי

כמו שאריק אמר, אני לא להוט ללכת לאיזה משהו חרא. אם ללכת בכלל. וכנראה שהייתי הולך לאיזו שטות כמו תותחנים אחרי שלא עברתי את הגיבוש טייס. ובגלל שהייתי נעול על טייס, בכלל לא חשבתי על אפשרויות אחרות. ועכשיו נדפקתי. אז שלחתי מכתב דחייה, כדי ללכת למשהו שווה כמו 8200, או משהו במודיעין, והכי רצוי, למרות שזה הכי פחות מצוי, ללהקה צבאית. אבל קודם כל אני צריך להרוויח את הזמן הזה ולא להתגייס עוד חודש.

למעלה