ללדת בלי אמא

ענתי44

New member
ללדת בלי אמא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3319693,00.html חברה שלי אמרה לי שהרגע שאת הכי מתקרבת לאמא שלך זה הרגע הראשון כשאת שמה את נכדה, בנך, בזרועותיה. תמיד חשבתי שאלד כבר סוף סוף זה יהיה עם אמא לצידי. לפני שנה כשהיה לי איחור במחזור ובדיקת הריון, המחשבה הראשונה שלי שאיחרתי את המועד. שאמא לא תהיה שם לצידי. שאני כבר בעצם אמא, ללא הריון. אמא לאמא שלי.

MIF2004

New member
סיימתי עכשיו לראות את הסרט

בערוץ הופ הורים. כולי דומעת, הסרט נגע לי בכל כך הרבה נקודות חשופות. עדיין מעכלת, עדיין אין לי מילים, אבל החיפוש המתמיד אחרי האמא ואחרי מה שאין, ובכלל כל כך הרבה דברים שנאמרו בסרט, דברים שרק בנות ללא אם מבינות באמת - הסצינות האלו שטפו אותו ברגשות ובדמעות... מאוד מזדהה.... עדיין קשה לי לכתוב וגם לא רוצה לקלקל למי שעוד לא ראתה. לילה טוב לכולן.

ענתי,

המילים שלך כל כך נוגעות ללב ... תודה על הקישור. הוספתי אותו לקישורי הפורום [תחת ערך "כתבות"]. ניסיתי לפרסם שם גם תגובה עם הזמנה לפורום שלנו, אבל היא לא נקלטה [אולי בגלל שהייתה שם כתובת של תפוז - אתר מתחרה].

ענתי44

New member
סביר להניח שזו הסיבה

כי אמצעי תקשורת לא מתלהבים לתת קרדיט או פרסום למתחרים. זה בכלל מלא דברים בלי אמא. כשללדת זה השיא. גם להנשא בלי אמא, ובמקרה שלי, אם זה יקרה, זה יהיה אמא שנשארת תחת השגחה בבית או מקסימום נמצאת פיזית בעולם על כסא גלגלים ולא מבינה מה קורה. זה לסיים תואר בהצטיינות או לקבל קידום בעבודה או כל מאורע חשוב אחר.כשהצורך הטבעי הוא לשתף את אמא...

עודליל

New member
עוד שבועיים אני אמורה ללדת

והפעם זה יהיה בלי אמא לספר לה על הלידה. לא ראיתי את הסרט אהבל אני מניחה שאם הייתי רואה הוא בטח היה עושה לי רע.בשבועות האחרונים אני נזכרת בסיטואציות עם אמא שלי, כאלה שממש לא זכרתי, ואני כל הזמן חושבת על החוסר הענק כל כך שיש לי. (ההדחקה כנראה כבר לא עובדת), והקירבה לתאריך הלידה ולאזכרה של אמא שלי מערער אותי וגורם לי להתחיל להסתכל למציאות המרה בעניים. אני כל הזמן חושבת איך אני אלד לאמא שלי נכד/ה והיא אפילו לא תדע.(או שכן אבל אני מחפשת את נוכחות הפיזית שלא תהיה יותר הגרוע מכל הוא שהתאריך המשוער שלי יוצא מספר ימים לפני האזכרה של ה11 חודש. וכל יום אני מתפללת שאני אלד אחרי התאריך ויספיק להיות באזכרה ובקבר. אז תחזיקו לי אצבעות שהפיצי בפנים ישאר עוד קצת ולא ימהר לצאת.

ענתי44

New member
שרק יעבור בשלום

גם האזכרה וגם הלידה.

למעלה