ללב אין מין

frust

New member
ללב אין מין

ילים: שמרית אור לחן: יהודית רביץ ללב אין מין וללב אין דת הוא של אף אחד. הוא של אף אחד. והוא יכול לאהוב אותי והוא יכול לאהוב אותך, בלי פחד ומבוכה. כי הוא לב. והוא בפנים ואין לו מחשבות, ואין לו פָּנים. ואין לו מחשבות ואין לו פנים. הלב מרגיש הוא קולט כל איש כי זה בליבו כי זה בליבו. והוא לא מכריח אותי והוא לא מכריח אותך, תלוי כבר בליבך. גם הוא לב. והוא בפנים. ומה שבלבו - זה לא ענייני. ומה שבלבו - זה לא ענייני. ללב אין מין. וללב אין דת - הוא של אף אחד. הוא של אף אחד. והוא יכול לאהוב אותי והוא יכול לאהוב אותך, בלי פחד ומבוכה. כי הוא לב. ואין לו מחשבות ואין לו פנים. ואין לו מחשבות, ואין לו פנים.

frust

New member
אפשר

להוסיף "ללב אין גיל" ותמונה של שתי קשישות

הבעשט7

New member
שבוע טוב

מה נשמע? הנה לכן עוד אחד מהשירים שהקדשתי לה מדי יום במייל הסודי שלנו שאף אחד לא הכיר 'חלקת אלוהים קטנה' שנוצרה מכורח הנסיבות.
החיים יפים מילים: אחינועם ניני וגיל דור לחן: ניקולה פיובאני סתם, חיוך ללא סיבה תום, ימים של אהבה שיר ישן לאור ירח וריח משכר שלך וכך אותך אני זוכר גל שוטף את העולם חום הולך ונעלם צחוק מאיר את השמיים מזכיר שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך לה לה לה.... בך אסתכל מתוך עיניו אחבק אותך ויחד ננצח במשחק בין מציאות לחלומות בין האושר לדמעות תמיד אוהב אותך מאוד עם הקסם שבלב בוא נשכח את הכאב רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך לה לה לה... רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך ** קישור לשיר **

frust

New member
../images/Emo13.gif

אולי עדיף ככה שהסיפור נשאר חסוי ובעודך מכסה טפח את מגלה טפחיים בשירים הנפלאים. רק אהבה

למעלה