(ללא)

Milky Boan

New member
(ללא)

סליחה שאני מישתחצנת אבל המנהלות לא כותבות כלום! אז כדי שנעשה טריויה בצ'אט מי שיודע הכי הרבא על הסידרה יהייה מנהל או שאני ו"ילדה סוכר 3" (חן) ני הייה מנהלות כי שתינו משאירות הכי הרבא הודעות!!!! (סליחה....)

I AM MOJO JOJO

New member
אוקיי,יש לי כמה דברים להגיד לך:

דבר ראשון,אני ולילך כבר עומדים להיות המנהלים,(אה,ולילך, יש לי כמה דברים להגיד לך בקשר לזה,אני אגיד לך בפרטי מה ענבל אמרה לי)וזה כבר די קבוע,כי המנהלת הקודמת מינתה אותנו,ודבר שני: אם כל-הכבוד,אני חושב שאני ולילך מעט יותר ותיקים ממך,לא? שרדנו תקופת הרבבבבבה יותר קשות מעכשיו בפורום,ועדיין נישארנו נאמנים וסוגדים לו,אז.... וגם,המנהלות התפטרו,דיברתי איתן,וכפי שאמרתי,הם בחרו בי ובלילך. ולמרות הכל,אפשר לעשות מישחק מי יודע הכי הרבה סתם בשביל הכייף, וחוצמזה,אני בטוח שאני הכי אוהב פה פאוורפאף,תישאלי פה כמה דברים, יש לי כללים מאוד מחמירים,מי שאומר משהו רע אחד על פאוורפאף,חוטף סטירה מצלצלת ממני,באמת. וחוץ מזה,אני לא מרשה לי להתלהב משום דבר אחר,אם אני מתלהב מסידרה אחרת,אני מייד אומר לעצמי,"תום,אל תישכח את הנדר" ושוב חולה על פאוורפאף בחזרה.

Milky Boan

New member
טוב....אני רוצה להגיד לכם משהו קטן.

מכירים את "אחותי" מרינה?!?!?!!?! זאת הייתי אננננננננננננננננננננננננני
טוב ויש לי רק עוד משהו קטן לומר- ספירת ההודעות בפורום נסיכת זהב (שיר)-11~ אתה (תום)-14~ אני (אנה)-25~ ילדה סוכר 3 (חן)-22~ (~=ממוצע)

I AM MOJO JOJO

New member
אזזזז?

את חושבת שאנחנו ממנים אנשים לפי כמות ההודעות שלהם? לא,ממש לא,אני לא יודע איזה שיטה את מכירה,אבל זה ממש לא לפי ההודעות,למה את כ"כ תחרותית,אני דווקא מנסה להיות נחמד. כניראה שעוד לא קראת מה כתבתי למטה,כתבתי שאם את תוכיחי לנו שאת באמת אוהבת פאוורפאף,נסדר אולי שגם את תייהי מנהלת. ובקשר לזהותך הכפולה,נו אז מה?את יודעת,זה בסדר,אנחנו פה בפורום מאוד מגובשים,אנחנו תמיד עושים דאחקות וצחוקים,זה בסדר.

למעלה