(ללא)

Milky Boan

New member
(ללא)

אני ממש מיצטערת שאני מציפה את הפורום!!!!! למה יש רק 3 מישתתפים בפורום?!?! אפילו מי שעשה את הפורום לא רוצה ליכתוב!

Milky Boan

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!!

כשבהתחלה הצטרפתי לקהילה היו יותר מ20 מישתתפים!!!! אכשיו יש לנו רק 3-4 מישתתפים!!!!!!!!! אני עצובה!

I AM MOJO JOJO

New member
אני אסביר לך את השתלשלות העיניינים:

בתחילת החופש הגדול היינו איזה 30-איש,אח"כ,לאט לאט,התחילו לעזוב אנשים,כמו סער טובי למשל,(אבל אני די שמחתי שהוא עזב, הוא היה שוויצר כזה)ואחר-כך גם מהמנהלות לא שמענו. אני,קובי ולילך ניסינו נואשות להציל את הפורום,אך ללא-הועיל, אנחנו היינו רק 3 אנשים!! ואז,הגיעה התקופה הכי קשה:קובי גם עזב,ונישארנו רק אני ולילך!! הייתם מאמינים,2 אנשים בפורום!! אני כל הזמן ניסיתי להמציא מישחקים,וגם היא,עד שחן הגיעה, והיא החדירה לפורום שגסס ממש,(כן,הוא הקיא דם וכאלה,לא נעים לא נעים) קצת חיים,והוא התאושש מעט,ואז,הגיעה גם נסיכת הזהב החמודה, (למה את לא כותבת שם פרטי,זה יותר נעים לכתוב בתור שם פרטי) ועזרה עוד קצת לפורום,ולאחר-מכן באה גם אנה,שבכלל שיקמה פה הכל, ועכשיו,זה נכון,הפורום עוד לא מלבלב כמו פעם,כי פעם הוא היה אחת הקהילות המובחרות בתפוז,אבל עכשיו הוא בתקופת החלמה, ועוד מעט יצטרפו עוד אנשים,אני ולילך ניתמנה למנהלים, וננהל את הפורום עד שהרייטינג שלו יעלה עד לשמיים,ויהיה כמו אתרים שווים,ואני גם ארחיב אותו,חכו חכו מה אני מתכנן....

Milky Boan

New member
לללללללללללא!

היא בקושי כותבת!!!
אני כל הזמן רציתי לחזור לפה!!!! אני תמיד קראתי הודעות אבל לא כתבתי כי התביישתי!

Milky Boan

New member
ואני תמיד רציתי ליהייות המנהלת!!!!

ואני יכולה להכניס אנשים אני הכי מקובלת בכיתה זה יהייה קל!!!! (סליחה על השחצה....)

I AM MOJO JOJO

New member
כמו שהסברתי,

אני ולילך שרדנו תקופות בפורום הזה שאת לא היית שורדת בחיים, ואנחנו ממש סוגדים לו,זה יפה מאוד שאת ממציאה הפעלות ומשחקים לרוב,אבל זה לא מספיק,את צריכה לאהוב פאוורפאף בנשמה, לחיות את הסידרה,לנשום אותה,לדמיין אותה,ממש חולה מרוב פאוורפאף, כמוני. חוץ מזה ניראה לי שאני ולילך קצת יותר ותיקים ומנוסים, וזה לא שאנחנו לא מעריכים אותך,אני דווקא מאוד מעריך, אבל,אמרתי לך,צריך לאהוב את הפורום בלב,באמת,אני,רק שתדעי לך, מבריח בשיעור מחשבים הודעות לפה,ובודק מה חדש,מבטל פגישות עם חברים,זה ממש חשוב לי.

למעלה