(ללא)

Milky Boan

New member
(ללא)

שמתי לב שאתם לא רוצים אותי בקהילה! אז אני אסתלק מהפורום אבל רק בתנאי אחד!.... אני רוצה לפחות מישהו/יא אחד שיגיד את זה! (בפרטי או באי.מייל) (מחכה...)

מי רוצה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif{-[../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif☺

מי אמר שאת לא רצויה
אף אחד כאן לא לא רצוי
אנחנו כולם רוצים שתשארי ובאמת חסרים לנו אנשים, אז תשארי פליזזזז ואני עדיין לא הספקתי להכיר אותך אז סליחה אם אני כותבת בלשון נקבה אם אתה בן...

יווו../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif☺

לא ידעתי שאת בת 10
את נשמעת הרבה יותר בוגרת
אני בת 12.
וכאילו, את מזל מאזניים
כמוני
עוד מעט יש לך מומולדת, אני הולכת לחגוג לךךך חבל"ז מזמ"ז

אף אחד לא רוצה שתעזבי

(האם אף אחד זה נחשב למישהוא-אל תתיחסי לאף אחד הוא מדבר שטויות
)

Milky Boan

New member
או.קיי! ../images/Emo9.gif

(אני נשארת אם הבדיחה הישנה שלי-"למזלכם אני אופטימית היום...") (אני יודעת...."זה לא מצחיק...") יש לי שאלה שלא קשורה.... מישהו מ-פה יודע מה מספר האיי קיו?!

I AM MOJO JOJO

New member
למה שתעזבי?

מישו ביקש שתעזבי לא תעני לי,גברת צעירה תעני לי ברגע זה,לא אל תעשי את עצמך אילמת,לכל בנאדם יש לשון אלא אם כן לא אכלו לו אותה,אבל לך יש לשון לכן את תעני,למה את חושבת שרוצים שלא תהיה בפורום?הא,הא,הא? אהההההה,פתאום אין לה תשובה,אהההה,את רואה?עכשיו את לא יכולה לדבר,זהו אין לך מענה,רואה,רואה,רואה?

I AM MOJO JOJO

New member
רוצה לראות משהו מגניב?

טוב,אני הולך להגיד שאני עוזב את הפורום(בצחוק,אבל אל תגלי), ותכף תראי נכיל של תגובות מתקרב,כמובן כולם יגידו שהם לא רוצים אותי(סתם בצחוק). נכון שאתם לא רוצים אותי כי אני מעצבן עם הבדיחות הלא שוות שלי?

בואנה תום../images/Emo46.gif../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

אתה עולה לי על הנרביםםםםםםםםםםםםםםםםם
הבדיחות "הלא שוות" שלך
כאילווו ווווווווווווווווואאוווווו אתה יודע, אני בקושי מכירה אנשים עם חוש הומור כמו שלך...
אז תרגיע
כי לידע כללי שלך, על כל הודעה שלך אני מתפוצצת, באמת
ואני אחת שמחפשת צחוק והומור
אז תרגיע עם הדעה שלך ש"אתה מעצבן עם הבדיחות הלא שוות שלך
" פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

I AM MOJO JOJO

New member
אמרתי לך!!

חחחחחחחחחחחחחחחח.... ידעתי שיתעצבנו עליי אם אני אמעיט בערכי,יתעצבנו עליי, its work חה,חה,חה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה