ללא תכלית

• פותח הנושא timi
  • פורסם בתאריך

timi

New member
ללא תכלית

אין לי תכלית בחיים. במשך היום אני מבזבז את זמני לריק- ובערב צופה בחוסר ענין בערוצי הטלויזיה השונים (חדשות ויצפאן) ובלילה ישן שנה קלה ומתעורר מוקדם בבוקר ולא עושה דבר. אני בן 52 נשוי+3 וחש שחיי עוברים ללא כל טעם! כבר אין לי ענין בעבודה כמתווך ומצבי הכספי לא טוב!ניסיתי יעוץ פסיכולוגי קצר, סדנא לפסיכותרפיה הוליסטית, משתמש במסטר-מיינד - ללא תוצאות! איך לצאת מהמעגל המדכא?

גרא.

New member
חייך זורמים בצורה מונוטונית ללא טעם

כחייהם של זוגות רבים,שאבדו מן הסתם עניין בכל דבר שמסביבם,כולל זה בזו, עקב שחיקה..בחיי הנישואין,בעבודה..הילדים כבר בוגרים ואינם בבית,הקן ריק והזיקנה..מתדפקת באופק..לא התייחסת כמובן לאשתך,ומהי תרומתה לתחושה הכללית שלך..ראה טימי,אתה במשבר גיל החמישים..עברך אחריך,והעתיד,העתיד תלוי רק בך.אין לי ספק שאתה זקוק לשינוי,לא לטיפול.אלא שכדי להגיע לשינוי יש צורך באומץ,והמון מוטיבציה לזנוח את הקיים,ולפרוץ את מעגלי החיים האופפים אותך ללא תכלית.קשה לי להציע לך מה לעשות,וגם איני יכול לעשות כן,אבל ברוח הדברים שאמרתי,יש המון אפשרויות..בעבודה,להתחיל לעסוק בתחום אחר..אם יש לך זמן,ומעט כסף פנוי,לך תרשם לאוניברסיטה,ותלמד תחום שאינך מכיר..ללא חשש,בגיל 52 ,אינך זקוק אפילו לתעודת בגרות..אתה יכול להשכיר את דירתך לשנה או יותר,ובכסף,קח את אישתך לטיול ארוך מועד למזרח הרחוק,או לדרום אמריקה,או לאן שתשא אותך הרוח..אתה יכול להתנדב למשמר האזרחי,לעזרה בבתי חולים,ולכל מיני איגודים הזקוקים מאד לכך.. תן מעט לטלויזיה לנוח,ולמסטר מינד לשנות את גלי המוח שלך..קח ספר,ותתחיל לקרוא..אין כמו ספר טוב להעביר את הזמן,אבל ובעיקר לחוות,להרגיש,ללמוד להתפעל..אתה יכול להצטרף לפעילויות ספורט,לחוגי ציור,קרמיקה..ועוד ועוד.. הוקצור,אם באמת אתה מחפש תכלית ומשמעות לחייך,איש לא יוכל לעזור לך,אלא אתה עצמך..אז,קדימה..!

למעלה