ללא תזוזה

N D R

New member
ללא תזוזה

אחד השירים ה"נטחנים" ביותר בגלגלץ כמה שורות ממנו: "לנסות שלא לזכור במקום לשכוח" "לשמוע אבל לא להקשיב" "לדבר אבל לא לספר" ללא תזוזה

שלגיה 13

New member
זה כמו לחיות בלי חיים...

"להתחכם" לעצמינו ולעשות את כל הפעולות שצריך בלי נשמה...עצוב.

יערית

New member
"לא הולכת לשום מקום"

זה משפט כזה ששגור הרבה בפינו,לא מצאתי בו תקיעות, יש אנשים שרודפים אחרי הזנב של עצמם "People come and go and walk away" ויש את אלו שבטוחים במקום שלהם" but I'm not going anywhere" הכל עיניין של אינטרפטציה.

N D R

New member
שמתי לב ../images/Emo13.gif

שמתי לב גם להשלמה שיש שם בשורות ובין השורות.

maof

New member
ואולי לא ../images/Emo35.gif

רק להבין שאין מה לתת...בעצבות בנו ליפגוע. זאת פשוט זו עצבות זמנית היא תחלוף לה כשצרות באות ביחד הן חולפות לאט לאט. מעוף

יערית

New member
דווקא במיקרה הזה

אלו מסוג השירים שרצוי להתמקד במלודיה ולווא דווקא במילים;-* הגיטרה שם מדהימה יחד עם הקול המדהים. לא תמיד לפענח לא תמיד לפרש לא תמיד להתחבר פשוט להתרפק ולהקשיב לשיר as it is.

N D R

New member
../images/Emo13.gif

לא לדאוג, אני ממש לא מזדהה עם הטקסט. אבל אלו משפטים חזקים מהסוג שפוגשים מדי פעם סביב...

תלתליפז

New member
חולקת על דעתך

יש במילים אמירה שיש לה נגיעה למציאות של אנשים מסויימים. כאלה שבוחרים שלא לבחור, שנותנים לכל לחלוף לידם, והם בשתיקתם החוששת.

יערית

New member
כבר אמרתי

עיניין של אינטרפטציה,מותר לך לחלוק עלי,לי מותר להשאר בדעתי אלא אם כן,דעתך משכנעת

maof

New member
אבל תמיד נימצא....

שיר בשני אקורדים שלא אומרים שום דבר. כי הם דורשים מילים
מעוף

maof

New member
אני מיתנצל ומבקש סליחה מראש....

זה בגלל שלא מצאת ת'נקודה
מעוף

מה?מה לא מצאתי?????????

מה היה שם בפואנטה של הנקודה? היא לא הולכת לשומקום... היא שומעת ולא מקשיבה... היא אומרת אבל לא מספרת... היא אין לה שום דבר חדש תחת ה
... היא בכלל לא זזה. אז זו היא שלא מצאה ת'נקודה...ואפילו התייאשה מלחפש. נו
... אז גם בזה אני אשמה?

למעלה