ללא שם .....

ללא שם ......./images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

שעת צהרים היא חוזרת מבית-הספר , הדלת נעולה הידית לא נשמעת לה , המפתח סובב לו במנעול והוא עומד מאחורי הדלת , בידו האחת בקבוק ערק , על גופו מכנס קצר שידע ימים יפים יותר , מביטה אל תוך עיניו החומות , שממה עוטפת נשמת איש כמה צעדים והתיק מוטל על הרצפה בחדר , אימא עדיין בעבודה , טלוויזיה מודלקת שרועה על הספה , הוא עדיין מסתובב בבית , מחפש את עצמו לדעת ואולי משהו אחר , אי אפשר היה לגעת בתוך ערפילי מוחו בכדי לדעת את אשר מסתתר במוחו .... הוא מתקרב אליה שולח ידיים אל גופה , מנסה לסבר אוזניה במילים של פחדנות , מסביר לה למה הוא כרגע כך , מה היא עושה לו , מנסה להפילה אל עבר הרצפה , קולה נאלם אי שם בין אדיי האלכוהול שמתאגדים לענן אפור מרחף מעל שניהם , אחיה הגיע ..... הוא קם מיישר מכנס , מנסה למצוא הסבר , המילים הופכות פוגעות , ידיים עוד יוסיפו למעמד נופך של כאב , גופה מצטנף אל תוך פינת הבית אחת מכמה שהיו די מוכרים לנשמתה עת קולו הרעים בתוך הבית חדשות לבקרים , ולילותיהם היו לבנים אך נשמתם נצבעה בשחור , וכתמי הכחול היו הופכים בזריחת כמה שמשות לצהוב עד העלמות טוטאלית , ורק הלב ידע עד כמה הוא היה אחר ...... המשך יבוא....

ללא שם .....ב´... ../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

דלת הבית נטרקת בסערה , נשימתה נעצרת בתוכה אותו גב שגילו לא יותר ממנה נעלם ולקח איתו את משענת הרגע שכל כך הייתה חסרה לה, והוא עדיין מסתובב נוהם כארי שהפריעו את סעודתו וטרפו נתלש מבין ציפורניו , ליבה מייחל לעוד נקישה על הדלת , למישהו שיפסיק את מחול השדים שעומד להתחיל מחדש , קולה לוחש "למה" וצעקותיו עולות השמיימה , מסתובב בעיגולים הולכים וגדלים בין המטבח לסלון , מגיע עד אליה שולח ידיים מחזיק בגופה ומנער אותה, עיניו שחורות כאופל הבא עם אותם שדים שלמדה להכיר אותם בשמם המסתובבים זמן ממושך אחר כך בתוך גופה ומחבלים בחייה , מצמיד הוא אותה אל הרצפה , ידיו מנסות לחפור בגוף המתפתל מתחת לכובד משקלו , רגליים בועטות , וקול המשחרר יללת כאב של חיה שנתפסה במלכודת ועומדת לרסק את רגלה .... בתוך הבלבול רעש מהמרפסת גורם לו לנתק ידיו מעליה , פנים מוכרות צצות מהחלון הקטן , ההוא שגדול ממנה בכמה שנים הפתיע והגיע מוקדם , ואולי באמת יש מישהו ששם מקשיב ומביט על אותם עוללים למטה , הדלת היתה נעולה ולכן מצא דרך להיכנס דרך המרפסת, אותם חילופי האשמות , טונים מטפסים לקומה האחרונה שבבניין , מתפזרים על הדשא המשותף , יד מורמת להדוף עוד הצלה אחת החוצה , גב נוסף נעלם מאחורי דלת נטרקת וסובב המפתח ברעש גדול ..... המשך יבוא....

ללא שם .....הסוף..../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

לא נותר מי יבוא ויסיט את אותו סדין האופל החונק אותה לאט , עיניה עדיין קרועות לרווחה , שפתיו יונקות את הבקבוק לעוד לגימת אומץ למה שעוד יקרה בזירת חייו ההולכת ומסתיימת אל מול עיניה , היא פוסעת בחשש אל עבר הדלת , יד שולחת לסובב את המפתח שיכול לפתוח לה את הדרך לשקט רגעי , ידיו זורקות אותה בחזרה אל עבר הספה , וקולו מרעים ידיו עפות וחותכות את האוויר , גוון פניו הופך אדום , לא ! בה הוא לא יגע בכעס , הרי יודעת היא דרך אהבתו אותה , בין כל אדיי האלכוהול שנשאפו אל תוך דמו וחייו נפתח חלון של רגע אין לה מושג מה שמו , ומדוע זה קרה , אך קולו נדם לרגע , יד משפשפת זיפי זקן של כמה ימים , הוא הרי הגיע מהמילואים רק הבוקר , ידו נשלחת אל עבר המפתח , צליל נקישת הבריח משחרר מפיו משפט "לכי חפשי אותו , והביאי אותו לכאן ".... יחפה יצאה מהדלת , אפילו להביט לאחור לא הביטה , על זה תחשוב עוד הרבה ימים לאחר אותו יום , כשירדה במדרגות הדלת נטרקה שוב בפעם האחרונה בידיו ..... שעת ערב אימא ושלושה ילדים חוזרים לבית , הדלת עדיין נעולה , איש במדים מטפס מהמרפסת אל תוך הבית , הדלת נפתחת מבפנים , במרכז הבית הוא מוטל , לידו נשקו האישי שאיתו הגיע מהמילואים ....... תמונה אחרונה , ילדה עומדת על רגבי עפר שמכסים , בועטת ברגלה הקטנה , מפילה אבנים שנוקשות ברעש עמום על קופסת עץ .... ושוב עולה בה המשפט ... "אולי באמת יש מישהו שם למעלה ששומר על עוללים קטנים ומקשיב למשאלות ליבם "...... <>סוף<> הערה-הארה: כל קשר בין עלילת הסיפור לבין אירועים שהתרחשו במציאות מקרי בהחלט

גולייטה...

עצוב עד כמה שזה יכול להיות אמיתי , ואולי יש סיפורים כאלה שלא מגיעים לפירסום ... תודה על התגובה

אם הייתי שדה נפט...

הייתי עכשיו בפול טיים ג´וב... או בעברית תקנית - אני קודח... חחחחחחחח...

טליה34

New member
אם הייתי תחנת רדיו

היה עכשיו קטוע,שקט, קטוע, שקט. אין לי כמעט קול. מה שיש נשמע די בס. שתיתי עוד כוס תה נענע. שתיתי עוד סירופ. לקחתי עוד כדור. הזלפתי עוד טיפות אף. הכי קטע, שהבנות התעקשו על סיפור לפני השינה. הסברתי שאני ממש לא יכולה. והן ניסו את מזלן: "טוב, אז אולי רק שיר אחד ודי?" לך תסביר....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם היית שדה נפט...

הייתי קונה מניות .... חחחחחח....בריאות ותה עם נענע , אעעעע.....גם ביקור אצל הרופא אף פעם לא הזיק.... :)

טליה34

New member
../images/Emo39.gifקראתי,

ושוב קראתי. נהנתי מהכתיבה. אהבתי את הסגנון.

למעלה