ללא נושא

Aviran90

New member
ללא נושא

קיצורר אני עוד מעט בן 16 וחצי ואני נורא רוצה להתחיל לרקוד. כל החיים שיקחתי כדורסל בקבוצה ואני גבוה ונורא אתלט, אני רוצה להתחיל לרקוד,אני ממש רציני ואני חושב שאני יוכל לתת את כל מה שיש לי במקצוע אבל אני חושב שזה קצת מאוחר להתחיל לרקוד, אז תיהיו איתי כנים ותגידו לי אם זה באמת מאוחר להתחיל ולהגיע לרמה מקצועית..אשמח לקבל מכם תגובות,בתודההה אבירןןן!!!

זה בכלל לא מאוחר..../images/Emo204.gif

אם אתה ממש רוצה להתחיל לרקוד שומדבר לא יעצור בעדך.. אתה יכול להתחיל גם בגיל 30..

Aviran90

New member
../images/Emo13.gif

בזה את צודקת ואפשר להתחיל גם בגיל 70 אבל תלוי לאיזו רמה את שואפת להגיע כי אני המטרה שלי להגיע לרמה מקצועית

Junky Child

New member
אבירן,אני יכולה להגיד לך שגם אם אתה

בן 16,עם הרבה אמביציה,כשרון ומוטיבציה אתה תוכל להגיע לרמות יותר גבוהות מאשר אנשים שהתחילו בגיל צעיר ,כל אדם ומה שהוא מביא מעצמו,אז לא זה לא מאוחר בכלל,בהצלחה

Aviran90

New member
../images/Emo24.gif

את מזה צודקת ובאמת תודה למרות שאני יצטרך לעבוד ממש ממש קשה אם אני רוצה להגיע לרמה גבוהה אבל בקטנה לא הכול קל בחיים וגם לא הכול קשה..קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים

daniel rubin

New member
אתה יודע שעידו תדמור../images/Emo218.gif

התחיל בערך בגיל 19? אבל אתה תצתרך להיות מאוד מאוד רציני

oRtAloOsH18

New member
תקשיב

זה מזה תלוי בך!! אם אתה מוכן להשקיע באמת ואתה אוהב את זה ולא סתם מתלהב רק בגלל התוכנית כי זה באמת עבודה קשה אז אני בטוחה שאתה תצליח להגיע להשגים טובים. וגם תלוי מזה השגים טובים בשבילך... נ"ב עידו תדמור התחיל בגיל 19...

Aviran90

New member
../images/Emo8.gif

עזבי את עידו חחח לא כולם כמוהו אין מה לעשות שמעי הבן אדם מוכשר ברמותתת שאי אפשר לתאר אותם אבל בקשר להתלהבות את צודקת אני מאוד מקווה שההתלהבות תימשך לאורך זמן ולא משהו זמני כי אני מרגיש שזה מה שאני באמת רוצה ונרשמתי גם ללהקה עכשיו והמורה אמר לי שיש לי פוטנציאל כי אני גם נורא אתלט ויחסית לשבוע הראשון אני מתקדם טוב אבל לא יהיה לי קל אני יודע אבל אני מוכן להשקיע

oRtAloOsH18

New member
../images/Emo13.gif

מגניב כבר נרשמת ללהקה פשששששש יפה לך!!! וואי אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ושתמשיך בהתלהבות הזאת ושניזכה לראות אותך בנולד לרקוד 4 חחחחח (תיזכור אותי...) ובקשר לעידו ברור שהאדם מוכשר ואין הרבה כאלה (כבר אמרו לי את המשפט הזה) אבל מי יודע אולי אתה לא יודע שאתה מוכשר... ( חחחחחחח... רק אל תיהיה לי הומו לא שיש לי בעיה איתם אבל עזוב...)

Aviran90

New member
נשמההה../images/Emo24.gif

קודםם כל מזה תודהה ואני לא ישכח אותך חח למרות שאני עוד ממש רחוק מלהגיע לתוכנית וחס וחלילההה הומוו איכככ אפילו בצחוק אל תחשבי על זה חחח ותודההה שיהיה גם לך המון בהצלחהה:]]

oRtAloOsH18

New member
יפיופון

תודה מותק אולי עוד ניפגש.. חחחח וההומו היה מזה בצחוק זה בגלל שזה הפך להיות כזה טיבעי אם אתה מבין על מה אני מדברת. וואי מזה בהצלחה מחזיקה לך אצבעות

Aviran90

New member
../images/Emo140.gif

תודהה נשמהה..תגידי את גם רוקדת בלהקה או משהו?

oRtAloOsH18

New member
לא../images/Emo10.gif

אני מקווה להתחיל בערך עוד חודשיים אין לי בדיוק זמן עכשיו אבל אני ממש רוצה אז אני מקווה להתחיל בקרוב.. רקדתי בעבר הרחוק אבל אני רוצה משו יותר מקצועי

Aviran90

New member
חח בקטנהה../images/Emo8.gif

מה את מבואסת חח זה אף פעם לא מאוחר להתחיל ללמוד לרקוד ואם את באמת רצינית אז תגיעי לרמה גבוהה ואם את באמת רוצה להגיע לרמה מקצועית אז תתחילי עם בלט קלאסי כי זה עובד על הטכניקה וגמישות וחובה לכל רקדן ללמוד את זה ואז כבר תמשיכי עם הסגנון שלך ג'אז מה שבא לך כי אני לומד גם בלט קלאסי וגם ג'אז מודרני...ובת כמה את דרך אגב?

oRtAloOsH18

New member
../images/Emo8.gif

צודק בת 18 חחח יש לי עוד סיכוי עידו התחיל ב19 למרות שאין מה להשוות חחחחח בסוף יהיה טוב נכון?

Aviran90

New member
חח בטחח:)

ברורר שיהיה טובב חחחח...שמעי ובקשר לעידו תחשבי שהוא התחיל בן 19 והוא התחיל מאפס בדיוק כמוני וכמוך עכשיו פשוט אחרי שנים שהוא התאמן ועכשיו הוא כבר בן 42 והוא בשיא שלו אז את חושבת שהוא היה תמיד כזה חח מה פתאום אם את שמה לב עברו 23 שנים מאז שעידו התחיל ללמוד...אם את מתחילה עכשיו לרקוד דמייני את עצמך בעוד 23 שנים? את לא תיהי רקדנית על?! מה נראה לך שהוא ידע לרקוד שהוא היה ב- 19? תראי כמה שנים חלפו מאז שהוא התחיל חחח אז תאמיני לי שגם את יכולהה אז תיהי אופטימית בקשר לזה ואני מאחל לך המון המון בהצלחה ולכי תדעי אולי באמת ניפגש מתישהו:)

oRtAloOsH18

New member
אבירנו'ש

וואי אתה מזה מעודד תודה מאמי בהצלחה!!!! ומקווה להיפגש...

למעלה