ללא נושא!

שמואל20

New member
ללא נושא!

יום ראשון הגדול עמד בפתח...שניינו נפגשנו.. התביישתי-אני חושב בפעם הראשונה בחיי-.. עמדת מולי בדמותך המוכרת..יפה ומתוקה.. קצת שונה...קצת עצובה..אולי כמוני. זאת לא הפעם הראשונה שנפגשנו.. היה לנו די היסטוריה לי ולך..אהבנו..גרנו ביחד שנה שלמה .. ונפרדנו. מאז אותו יום ראשון אני לא מצליח לא לחשוב עלייך,יפה שלי. קשה לי בלעדייך.. אני יודע שגם לך.. לא ידעתי איך להגיד לך את זה..למה לא חיבקתי אותך חזק יותר?! ,למה לא נישקתי אותך כשיכולתי?! למה לא נתתי לך את האפשרות להתקרב אליי יותר?! ..למה לא הראתי לך שאני כבר לא מסוגל להעמיד פנים?! .....במקום זה הפנתי עורף לרגשותיי. ביום ראשון שעבר,מתוקה שלי...אותו יום בו ישבנו במשך שעות וניסינו להבין למה,איך,מתי... אותו יום בו חשבתי שיהיה לי הכוח לשנות,לשפר. נכשלתי. פחדתי לנסות..פחדתי שנחזור..אני לא יודע למה..אולי יצאתי מדעתי.. הייתי כל כך שלם איתך, הרעפת עליי אהבה..היינו מאוהבים..אפילו עד עכשיו. מותקה שלי..אני מצטער שנכשלתי..אולי לא מגיע לי אותך.. להתראות אהבה שלי.

ב א ר י

New member
שמוליק אחי...

אומר לך דבר כזה,הגלגל סובב לו ואתה איתו,פעם למעלה פעם למטה,גם באהבה זה קורה,רוב הזמן למעלה אך יש זמנים מועטים שאתה יכול להיות למטה,לשם כך יש אהבה בין זוג,על מנת להרים את בן הזוג חזרה למעלה. אל תפחד לחזור,אם יש ביניכם אהבה הדדית,עשה הכל (עד הגבול הנכון) ותחזור אליה. הלוואי ואני יכלתי לחזור לאהבתי האחרונה. כי אני מרגיש די בודד בלעדיה. לא מציע את ההרגשה הזו היא לא כל כך כייפית. בארי

ronenw22

New member
לשמואל

מה שכתבת היה מאוד יפה ומרגש, אבל אני יכול לומר מנסיון, עדיף שלא לחזור על טעויות העבר, ואם נפרדתם אז כנראה שלא הייתם אמורים למהשיך להיות ביחד... אין מה לחזור רברס כי בדרך כלל זה אולי נחמד בהתחלה אבל קטסטרופה בהמשך. רונן

למה להזכר מאוחר...

תמיד נזכרים כמה החיים היו טובים , או כמה אוהבים עד משאבדים את היקר ללבכם .... חבל מאוד שלא חשבת על זה במהלך הקשר שלכם .. חבל מאוד . נשיקה חיבוק ליטוף אהבה , זה קצת מהמעשים שצריך להשקיע במערכת יחסים וזאת במטרה לקבל חזרה .. אם אתה אוהב אותה מספיק בשביל להלחם כדי להחזירה אליך בחזרה .. אז הלחם ועשה זאת בכל הדרכים האפשריות ואני מכירה כאלה שהצליחו .. בהצלחה לך ... שרון

שמואל20

New member
ניסיון להסביר

שרון,בהקשר להודעתך (אגב..תודה שענית) אין צורך להלחם כדי להחזיר אותה.לנשק/ולחבק אותה זה הדבר הכי נורמאלי מבחינתי-אני מכיר ת`הרגשה וחי אותה כל יום בראש שלי- תביני, שאנחנו עדיין מאוהבים אחד בשני . החלטנו להיפרד לפני מס` חודשים מכיוון שלא הצלחנו לגשר פערים. נקרענו בניסיון לאחות את הקשר, -האינטימיות וההרמוניה היו משני הכיוונים-לכן היה אפשרי לנהל שיחה תורמת על המצב של המערכת יחסים והדרך בה נרצה לשפר את המצב הנוכחי.. אך למרות האהבה וההשתדלות לא הצלחנו.. אני תמיד השקעתי!..וגם היא!... לאף אחד מאתנו אין עירעורין ואף לרגע אחד מהבחינה הזאת,פשוט לפעמים אין הצלחה למרות כל הניסיונות. עכשיו,אני מקווה שהבהרתי את המצב הנוכחי בו אני שרוי. שרון, תאמיני לי שאין לי מושג לאן לקחת את המצב מכאן... מצד אחד יש את האהבה שכולם מייחלים לה (ויש לי את זה), מצד שני בסוף כל יום הרגשתי שמשהו לא בסדר..משהו לא עבד שם.

למעלה