ללא נושא

אאוטר

New member
ללא נושא

הסוכנות היהודית מפציצה עושה רושם שגל ציוניות עוטף אותנו בתקופה האחרונה, סביר להניח (יותר נכון: ברור כשמש) שבגלל המאורעות האחרונים שפוקדים אותנו. בצעד חסר תקדים פתחה הסוכנות היהודית במסע ציוניות משהו, כשיצאה בקריאה לתלות את דגל מדינת ישראל על בתינו, כפי שנהוג לעשות ביום העצמאות, בכדי להראות את אחדותנו ונחישותינו היהודית. http://www.jajz-ed.org.il/actual/conflict/flag.html רציתי פחות להתמקד אומנם במסע ההחזרה אל הדרך הציונית הטובה שפוקדת אותנו, אלא להתייחס יותר לאזהרות הפיגועים החוזרים ונשנים בימים האחרונים. אנו, כנוער, מטבע הדברים, מרבים להסתובב במקומות פומביים, במיוחד עכשיו כשחופש. רציתי לדעת האם שיניתם את סדר היום שלכם נוכח המאורעות? אם כן, אז באיזה אופן? אני אישית מודה ששיניתי. אני נמנע מללכת לקניונים ולמקומות ציבוריים, נמנע מלנסוע באוטובוסים ובטח ובטח לא להיות בתחנה המרכזית של באר שבע. אתם פוחדים? או שמא אתם מאמינים שלא יקרה דבר?

e-shfiyut

New member
אני לא שיניתי

הרי אם חיים בפחד עדיף לא לחיות... המטרה שלי בחיים היא להנות... ואם אני נעולה בבית כל היום זו לא דרך... לדעתי לא כדאי לשנות את סדר היום...אבל אפשר לנסות יותר ערניים... לירן

י.קטן

New member
לא, אבל...

התוכניות השתנו, כמו מצעד ההאבה שהיה אמור להתקיים ואני הייתי אמורה ללכת, והתבטל פסטיבל עכו, אותו דבר. השתנו דברים אין ספק! אבל לקניונים אני עדיין הולכת, ובמוקות ציבוריים אני עדיין מסתובבת, לדעתי צריך להזהר רק מאוטובוסים כי אין שם שמירה ו..זה תמיד היעד העיקרי של כל המחבלים, ואם הספקתם לשאול את עצמכם איךאני מדיעה לכל המקומות האלה ללא אוטובוס אז אני גרה בראשון כל שתי מטר פה קניון או משהו אחר, הלכיה של 2 דקות, ולתל אביב אני לא הולכת. יערה.

yad

New member
חוץ מטיול ששקלנו לעשות...

רצינו לעשות טיול בזמן הקרוב, אבל בגלל הפרעות החלטנו אולי שעדיף שלא. אבל חוצמזה, ממש לא.

MiSheL

New member
אוטובוסים

אני תמיד הייתי דוגלת בקטע הזה שהם (המחבלים) לא יצליחו לשנות לי את החיים, ואם אני צריכה למות אז אני אמות - כלומר שאני לא אשאר סגורה בבית. בכל זאת עכשיו מפחיד אותי למשל לנסוע באוטובוסים בין עירוניים אז כן ביטלתי נסיעה לת``א, ואני חושבת שגם בתחנות מרכזיות עדיף לא להסתובב יותר מדיי. מישל

בלה בלה

New member
לצערי

זה כן שינה, התבטל המחנה הראשון לחניכים שלי שהיה אמור להיות בחופש, אז נכון שאנחנו עושים משהו חלופי, אבל זה עדיין לא אותו הדבר.. דווקא יצא לי לנסוע באוטובוסים (עד לתל-אביב, וזה רחוק..) וגם הסתובבתי שם לא מעט בתחנה המרכזית..

e-shfiyut

New member
אההה....ואללה...

כמעט שכחתי בטלו לנו טיול של שלושה ימים למדבר יהודה ובמקום עשו לנו מסיבות, ביקורים באתרים באזור, וכל מיני דברים אחרים.. לא טיול אבל מגניב ביותר... וגם הייתי כבר במיליון טיולים אבל בת``א בטיול עוד יצא לי...ממש מגניב לירן

MajoR_ToM

New member
אוי אוי מי חכם של אמא ?

אם תאכילו את ילדכם במטרנה פלוס גם הב שלכם יוכל ליכתוב הודעות כאלו ! או `` שמא `` לא ? חח מי שינה את סדר היום שלו ? ילדים מטבריה שרצו לבוא לרמת גן בחופש , אבל ההורים שלהם אסרו עליהם בגלל המצב הביטחוני .... מי שיודע על מה אני מדבר , יודע .....

פלומפי

New member
אני מניחה ש

אין כל דבר רע בלהניף דגל, זה סמל ומי שמאמין בו שירגיש חופשי. האם שיניתי את הלו``ז שלי בגלל התראות הפיגועים-לא כל כך ולו רק בגלל העובדה שאם זה צריך לפגוע בי אז לא משנה איך זה יפגע. וחוצמזה, אני נמצאת בבית (במדינה כאילו) ואין מקום בטוח יותר כמו הבית! מקסימום נמות-גם ככה כולם מתים בסוף, חוץ מהשלום של פרס...!

למעלה