ללא נושא

moran.l

New member
ללא נושא

הוא פירק את המחוגים אצלי הם הלכו מהר מדי מוזר, גם אף פעם לא השלימו סיבוב מלא... גלגל ענק של עצב [האחרים בחרו לחשוב שאני נהנית] מלמעלה משקיפה נגעלת מרחמת ממשיכה להתגלגל. מלמטה נמשכת לריאלית השיגרה רוצה לצאת. פתאום לא יכולה. נ ע צ ר. הורדתי בכוח. הוכיח אותי - רצפה אחרת. התאכזבתי מריטואל האכזבה זונת חלומות מתאווה לאינפלציית הכאב וצביעות שקטה מחלחלת באדמת המאום הפוריה. טעות רצונית פחד מן הריאליה ובכל זאת הצליח להשיל עור נחש ולהרוות אותי בשקט נפשי - א ח ר ת זמן.

tairon

New member
מורניייייייייי

אלף.אין גט בית. אמרנו כבר שנותנים לעצב ללכת לא?? גימל. :cool:

moran.l

New member
טאייייייוש

אלף. יש וחצי. הכלבה אצלי (ואל תגרום לי להתחיל לקלל, אתה יודע שאני לא כזו...) בית. זה כל הקטע, אם לא הצלחתי להבהיר עצמו שם למעלה, העצב הלך, יותר נכון - הוא גירש אותו. לנטוע בי תחושה שהמן עומד מלכת, ועכשיו יש מישהו שתמיד תמיד שם בשבילי. תקרא שוב...בבקשה. גימל. טוף.

tairon

New member
מורן

פינו זה שמה לא ניתנת לאף אחד תקללי תרקעי ברגל לא יעזור בית דין הבנתוס??? ואמרתי כבר? שאני שמח על החדש בחייך?

moran.l

New member
זו הקטנה...

פינו אמרת, גם ככה מאוננת לך כל היום על הרגל, לא? (נו בטח, עם בעלים כאלה, שנותן לה שם כזה, למה ציפית?) וכן, אמרתי כבר. אתה יודע, שלא מעט בזכותך. אפילו די הרבהץ אוהבת מורן

tairon

New member
 לא לזלזל בשם!! יש לו משמעות רבת משמעות עבורי

למעלה