(ללא נושא)
G Gidi Shemer New member 19/5/15 #2 בהחלט נקודה בעייתית, ואחד מסלעי המחלוקת היותר גדולים בין אסכולות טבעוניות שונות. לי יש את העמדה שלי, אבל אני צמחוני, אז אשאיר לטבעונים שבפורום לענות.
בהחלט נקודה בעייתית, ואחד מסלעי המחלוקת היותר גדולים בין אסכולות טבעוניות שונות. לי יש את העמדה שלי, אבל אני צמחוני, אז אשאיר לטבעונים שבפורום לענות.
S subatoi New member 20/5/15 #3 נראה לי שפספסת את הנקודה, גידי. כוונת המשורר היתה למשהו קליל בהרבה, אפילו הומוריסטי. זה די ברור מדבריו ואילו אתה מכניס לי פה "אסכולות". נו באמת
נראה לי שפספסת את הנקודה, גידי. כוונת המשורר היתה למשהו קליל בהרבה, אפילו הומוריסטי. זה די ברור מדבריו ואילו אתה מכניס לי פה "אסכולות". נו באמת
G Gidi Shemer New member 20/5/15 #4 אם אתה חושב שזה משהו קליל תנסה להגיד ״ללא נושא״ לפעילי 269 ונראה אותך נשאר בסביבה יותר מחמש דקות. לעומת זאת, תגיד את זה למקדמי הרווחה של בעלי חיים ותהפוך להיות גורו לא פחות מגארי יורופסקי. זה נושא סבוך. אל תזלזל.
אם אתה חושב שזה משהו קליל תנסה להגיד ״ללא נושא״ לפעילי 269 ונראה אותך נשאר בסביבה יותר מחמש דקות. לעומת זאת, תגיד את זה למקדמי הרווחה של בעלי חיים ותהפוך להיות גורו לא פחות מגארי יורופסקי. זה נושא סבוך. אל תזלזל.
A AMITAPUZ1 New member 20/5/15 #8 תודה לכל מי שהשתתף בדיון הפורה והמפרה עשיתי טעות אבל מה שמעניין שקיבלתי יותר תגובות מאשר על מה שאני כותב איך אמרו חכמים " גם אוויל מחריש כחכם ייחשב"
תודה לכל מי שהשתתף בדיון הפורה והמפרה עשיתי טעות אבל מה שמעניין שקיבלתי יותר תגובות מאשר על מה שאני כותב איך אמרו חכמים " גם אוויל מחריש כחכם ייחשב"