ללא נושא

ללא נושא

שלום אני צריכה עזרה דחוף אני מאוהבת במישהו שהוא ערבי אני חצי ערביה הוא נשוי עם ילדים אני באמת לא יכולה בילעדיו בגלל שהוא נשוי דרך אגב זאת לא בעיה במיגזר הזה יש אפשרות להינשא לשני נשים הוא קצת פוחד שאישתו תגלה ככה אני חושבת כל פעם שאני מבקשת מימנו לצאת איתי הוא מסכים אבל בסוף מבטל כשאני שואלת מה? ? הוא אומר שהוא מאד רוצה וחולה עלי אבל לא מיסתדר לו כי.... הוא נורא עסוק ואין לו זמן אפילו לעינינים שלו אני מרב אהבתי אליו סולחת לו כל פעם מחדש בבקשה תעזרו לי מה אפשר לעשות לגרום לו לבוא איתי לירצות ליהיות איתי

אל תכניסי את עצמך לבלגאן הזה..

לא משנה מה את ומי את.. מגיע לך בחור שיאהב רק אותך- שיהיה נאמן לך.. אנחנו לא בשנות בטרטפח שתהיי אישה שנייה! תחשבי על להיות עם מישהו, שפנוי ריגשית ומערכתית למערכת יחסים איתך. למה את צריכה להיכנס לקשר עם בחור נשוי? ועוד עם ילדים?? ושימי לב לפי התירוצים שהוא נותן, את סתם אחת בשבילו והוא מסתיר את הקשר שלכם זה מה שאת רוצה בחיים? להיות שנייה ברשימה? או להיות מוסתרת? אני ממליצה לך להעיף אותו קיבינימט, לא לתת לו לשחק בך- שיעשה מה שהוא רוצה עם אישתו, או עם בחורות אחרות- אבל שאותך יעזוב בשקט, וזה מה שאני ממליצה לך להגיד לו. שישתחרר ממך, שלא יחפש אותך, שלא יתקשר וכו'.. שיהיה לך בהצלחה
ותזכרי שהחיים תמיד מסובכים כל כך שלפחות במערכת יחסים, אל תיכנסי לבלגאן כבר מההתחלה, ותוודעי ששני הצדדים פנויים למחוייבות. -כשף!

starlit

New member
לברוח כמו מאש !!!

את נכנסת למערבולת ולסיחרור כ"כ עמוק שרק יביא לך כאבים ונזקים. אם את אוהבת אותו (ובעיקר אם את אוהבת את עצמך) - תוותרי על הסיפור הזה כי הוא בחיים לא יעזוב את אשתו ואת הילדים שלו לטובתך. תקשיבי טוב טוב לשיר של יהודית רביץ "לבד על הגג שבתות וחגים" ותביני שאת הולכת להיות אומללה, ואולי את כבר עכשיו מרגישה ככה. כולנו לפעמים עושים טעויות וגורמים נזק לעצמנו, אבל כל עוד זה לא מאוחר - תברחי מהסיפור הזה כמו מאש !!!!

sidoni

New member
החיים...

החים מובילים אותנו לפעמים לכל מיני מקומות שאנחנו לא מבינים מה אנחנו עושים בהם ואיך הגענו אליהם. האמת שלא היתי רוצה להיות בנעלים שלך . מה לעשות אין לך ברירה אלה לאסוף את עצמך ולהחליט שזה לא המקום שאת רוצה להיות בו ( אם זה מה שאת רוצה כמובן ) ולהמשיך הלאה בלב כבד ובכאב. האמת שאצלינו ברחוב גרה אישה אחת שהיתה נשואה למישהו ( ידוע מאוד) והיא פגשה את אחד העובדים של בעלה ( בחור ערבי ) הוא התגרש מאישתו והיא התגרשה מבעלה והאמת שהם ממש חיים באושר ...היא עשתה את מה שטוב ולה והוא עשה את מה שטוב לו . אם לצד שני יש אותם רצונות כמו שלך את על הגל תגיעי רחוק ...תבדקי טוב את השטח. בהצלחה תמיד כאן בשבילך .

yosef 30

New member
הי פנייניני

ברוכה הבאה למשפחתנו החמה
. אכן נשמע שאתה מוצאת את עצמך נקרעת באהבתך לגבר נשוי, שלא מספק לך את מה שאת רוצה לקבל ממנו. ומתוך כך מתחיל לעלות תסכול מאוד גדול. בהודעה הראשונה בפורום חבירנו הייקר משוטט בדרכים העלה הודעה לפורום בנושא תלותיות, או באמירות כמו אני לא יכולה בלעדיו את מוזמנת לקרוא שם קצת ואולי לקבל הבנה נוספת על מקומך בחייך ברגע זה. אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות. ראשית השאלה הקלאסית - בת כמה את
מה את כלכך אוהבת בו, שאת כלכך רוצה אותו וסולחת לו על אף כל הדחיות שהוא דוחה אותך. הוא לא עומד בהבטחות שלו, הוא נותן לך לצפות, לחכות, להתרגש ובסוף מאכזב אותך מאוד. ואת עדיין אומרת שאת סולחת לו. האם זה מה שאת מרגישה שמגיע לך? ככה היית רוצה שהגבר שלך ייתיחס אליך? האם את יכולה לראות את חוסר היכולת שלו לענות על צרכייך הריגשיים? מתי הכרתם? האם הייתם בקשר "סודי" ואם כן כמה זמן? היה בינכם סקס? ספרי לנו קצת על הקשר שהיה או שיש, מה גרם לך להתאהב בו? ואולי ככה נוכל לעזר לך יותר. באהבה ובתקווה כי תלמדי את להעניק לעצמך יותר וכך גם האחר יוכל להעניק לך. יוסף.

למעלה