ללא נושא

ללא נושא

אהלן חברים,לא יצא לי לבקר פה איזה יומיים,ולי נראה שעבר חודש..ככה זה כשאוהבים ;-)..א קיצער,אתם חייבים ליעץ לי,אני הולך לעשות לעצמי בושות..אז כך,לפני איזה שבועיים הייתי בוורט של חבר,ראיתי שם איזה מישהי נחמדה,ואמרתי לחבר (נשוי) שאם היא הייתה באה לי בשידוך,הייתי הולך ע`ז,מה שקורה שהקב`ה זיכה אותי בחברים שמצאו רק את הנקודות החיוביות שלי,ואוהבים אותי,הבנאדאם הלך,שיגע את החתן שידבר עם ארוסתו,לנסות להגיע איכשהו למדוברת,זה היה ממש עבודת נמלים..לעצם העניין,באותו יום של הוורט הלכתי לביתו של חבר ובכניסה לבניין עומדת מולי מי אם לא,אותה בחורה,כמובן שהדמיון המזרחי שבי התחיל לפרוח,ואמרתי לעצמי,סימנים,סימנים,מי יודע,,בקיצור הבחורה שמעה מהכלה שלחתן יש חבר רציני,ובלה בלה בלה,אם יש מישהי בשבילו,והיא חשבה עליה,וכ`ו...מה שקורה שהבחורה ביררה עלי,וכמובן שגם אני,ו..כן,יש פגישה..רק שבשניה הראשונה שהיא תראה אותי היא תבין שזה מכור מראש,אני מתפוצץ מסיטואציות ותסריטים,מה אתם אומרים???פאדיחה אמיתית,חשבתי אולי לשחק אותה,כאילו לומר לה `יצא לנו להיפגש פעם` או `וואוו את מוכרת לי`,איזה מגניב תראי איך הגורל מסובב,,או בכלל להודות ולומר לה `תשמעי מהרגע הראשון רציתי אותך,והנה עשיתי את זה בשידוך`..אבל זה לא ממש מכובד...הבו עיצה חברים,זה דחוף לי אש..תודה ואחלה לילה!

yuvalmines

New member
רק את האמת

תאמר לי שראית אותה בוורט והיא מצאה חן בעינך ואתה מיוזמתך פנית לחבר שלך כדי שיגלגל את זה הלאה בשביל ליצור פגישה וללבן ביניכם האם שייך להמשיך או לא. אין לך בכלל מה להתבייש בזה ואני ממש לא חושב שהיא תרא אתזה בעין שלילית מה הוא הסתכל עליי כי אני מאמין שהכל נעשה מתוך צניעות וקדושה והרי ידועה לנו הגמ' בתענית על בנות ישראל שהיו יוצאות בכלי לבן שאולין וכו'. תתפלל הרבה שה' יצליח את דרכך אל תנסה יותר מדיי לחשוב מה לומר או להילחץ מזה שהיא תדע בדיוק מאיפה היא מכירה אותך גילית פה אומץ וזה רק נותן הערכה לבחורה ככה שכבר יהיו לך נקודות פתיחה טובות ולסיום תן לשיחה ביניכם לזרום ותמיד תזכור 40 יום קודם יצירת הוולד בת קול יוצאת ומכרזת... המון בהצלחה אשמח לשמוע מה ייצא אחרי הפגישה

Corall

New member
לפני שבועיים?!??!???!????!

משמע, שהיית באמצע משהו. לא? /tapuzforum/images/emo46.gif. ולעצם הענין. מה אתה מכניס לעצמך קישקושים למוח? להגיד לה כך, להגיד לה אחרת.. למה נראה לך שהיא תזכור שראתה איזה בחור בכניסה לבנין. ועוד לקשר שאתה ביקשת את ידה.. צא מזה אח.. ככה זה כשמנפחים דברים. /tapuzforum/images/emo192.gif זרום כרגיל. אל תחשוב אפילו להגיד לה משהו על זה. יהיה בסדר. /tapuzforum/images/emo50.gif

בדיוק גמרתי עם המשו

אני בטוח שהיא תזכור..לא בגלל שאני טיפוס שלא שוכחים מהר..בגלל..נו,לאדע זה מרגיש לי ככה..

Corall

New member
קבל התנצלותי.

וזה ככה מדומיין לך. לא מרגיש לך. חוץ מזה, הסבר לי בבקשה, ואם ראית אותה בבנין, זה אומר שמיד ערכת עליה תחקיר וניסית למצוא אותה כאובייקט לשידוך? אני באמת לא מצליחה להבין. אלא אם כן, זאת היתה למעלה מסתם פגישה מקרית... /tapuzforum/images/emo35.gif

יש דברים נסתרים

סתאאאאםם...לא הבנתי?!היא באה לי טוב בפנים,אז חצי עבודה כבר עשינו,מה שנשאר זה לבדוק אם זה מתאים,איך בודקים??עושים שידעך!!פשוט,לא?!

חרדינה

New member
לדעתי,

היא לא זוכרת את אותה פגישה ``גורלית``בבנין,אתה פשוט ``שמת עליה עין`` ולכן הבחנת כשנתקלת בה פעם נוספת, מבחינתה היית בחור שעבר באקראי,ככה שאין סיבה מיוחדת שהיא תבחין במשהו שאינו כשורה אלא אם ממש תתאמץ... בהצלחה!

מוזקאית

New member
א) בהצלחה

ב) בטוח היא שכחה מזה, לדעתי לא צריך להגיד לה משהו על זה..

On18

New member
תזרום אחי אל תתבייש תעשה את המלאכה

דבר איתה תתחיל איתה אל תתבייש אם אתה בחור סגור זה לא בשבילך !!!!

אחלה סרט חרדי ../images/Emo3.gif

צא מזה. כל עוד הכל נעשה כדת, כדין ולפי חוקי החברה -אין לך ממה להתבייש. אני לא מאמינה שהיא תזכור אותך, ואם כן - סימן שכבר ניצתה האש ממבט ראשון - ואז בכלל נשאר לכם רק לקבוע את התפריט.

O.K.

חברים,אני הולך ע`ז יש פגישה בעז`ה שבוע הבא...יש בי אומץ,יש בי נחישות,יש בי כח,אני לא אתבייש,מה שיהיה יהיה..מקסימום...אז יאלללה תאחלו בהצלחה....גוט שבעס

kiss 18

New member
שואף, יפה לך באמת יש לך אומץ (ואחלה חברים)

אני חושבת שלא תאמר לה כלום, בשביל מה לומר? מה שברור שאל תאמר לה "מהרגע הראשון רציתי אותך.." תיזהר לך!! אל תאמר לה את זה !! בהצלחה!

kiss 18

New member
בכייף, אם אתה צריך משהו you know...

יאללה לך תראה לה מה אתה שווה... בוורט שלך אני ודוסו'ש באות עם פונפונים (ועושות רעש של 600 איש, ואתה תשיר לה שיר..) אגב, כל החברים שלך אמיצים?
העוגות עלי...

שאיפות...

אהבתי ת`אומץ, פשוט תזרום כמו כל פגישה... ואם במיקרה היא כן תזכור,אז תגיד לה..``וואלה זאת ההית את...`` המונים של הצלחה ו...אא גיטע שבעס..

להבה 24

New member
אין לך ממה להתבייש או להתרגש. עשית

מה שגבר צריך לעשות: ראית? חושב שזה מתאים? לך על זה! לא חייב להפגש רק ``במקרה`` בייזמות של שדכנים למינהם. בן אדם יכול להיות השדכן הכי טוב של עצמו כל עוד זה נעשה בקדושה ולפי ``כל הכללים``. הרבה הצלוחה...

למעלה